Spor salonuna gitmeden evde spor yapabilir miyim kalça bacak karın çalıştırıcam ağırlık alıp evde düzenli birşekilde yapsam olur mu
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
Olur ama dikkat etmek gerek
Evet olur tabi ki
Spor salonlarindaki o kokuya dayananiyorum. Bu sebeple ben de evde spor yapmayi tercih edenlerdenim. Youtubede bir yigin icerik var. Basit ekipmanlarla hatta kendi vucut agirliginizla dahi guzel bir sekilde forma girebilirsiniz.
Olur tabii. Internette cok fazla video var bununla ilgili. Ama duzenli, her gun yapmaniz gerekli. Bu sekilde spor yaparak vucudunu gelistiren cok insan var.
Fakat dikkat edin lutfen, abartmak veya yanlis bir hareket kaslariniza zarar verebilir. Iyice arastirin.
Ya bazilari bir yere kadar yaparsin diyor iyide ben boksor vucut gelistirme şovlarina katilmicam ki kalca buyutme karin kasi bel inceltme falan
Spor salonuna da gitseniz bolge calisacaksiniz evde de yapsaniz bolge calisacaksiniz. Bence duzenli sporla istediginizi elde edersiniz.
Ilk başlarda etkisini görürsün gücün arttıkça salondaki makinelere ihtiyaç duyacaksın
Salona basladim makine eksikligi var ki zaten kalca icin makinelere gerek yok ki illa
Kalça şekillendirmek için ağırlığa ihtiyaç duyarsın zamanla gücün arttığından dolayı ağırlıklar da artmalı o yüzden dedim ağırlık plakaları var ya salonlarda
Yeteri kadar dambıl olsa gerek duymam ama dimi
Yeteri kadar olsa gerek duymazsın ama en fazla kaç kiloya kadar alabilirsin ki salonun ortamı güzel hem motive ediyor
Bir salona gidiyorum ama agirlik cok az bir uzun bi agirlik varya sopa gibi ismini bilmiyorum agirlik takip cikartiliyo o var 12 kiloya falan kadar ckkiyor olur mu
Bar denir ona ağırlığı kendin bilebilirsin ne kadar çalışabildiğini
Tabii ki yapabilirsin. Sadece hareketleri doğru yaptığından emin ol ki sakatlık riski olmasın :))
Genelde tam devam edilmiyor. Ama sen kendine inanıyorsan yapabilirsin
Devam ettigimi dusunursek duzenlo yaparsam olur mu
Evet olur ama istikrarlı ve düzenli olmalısın
ben size göbeğimi kaşırken özel ders verebilirim evde hanfendi 🌚
Sapık var hep pesimde hep
imdaat diye bagirmayi unuttun
Oha nasi unuturum sapık var polis jandarma bomba imha ekibi imdat
bomba imha ekibi kdkxosjejxkzks sapsik karı
Uuuuuwww
aha basildik dsjskek
Kankanla insanlara niye bu kadar flörtözsünüz diye laf ederken yaptığınız xhdhdbxk
Hep senin yuzunden bin kez dedim belli etme bana olan askıni diye
Bu soruyu karşıma Allah çıkardı 😂
iyi oldu çıktığı
Erkeklerin hepsi aynı
lam ne alaka jsksoskwma kavga mi ettin kankimle ne oldu
O da senin gibidir kesin
@Sessizsakin005 ne olduki neden boyle diyorsun
evde yapman daha iyi spor salonlarında çok kötü bi ter kokusu oluyo
Sana bir program söyliyim yap onu ertesi gün oturamazsın
amaca göre değişir amacın ya da beklentin nedir spor yapmaktan.
Uygun bir boş oda varsa iyidir. Öbür türlü tercih etme. Kardeşlerim de evde yapıyor da ev ter kokuyor duramıyorum.
Uzaktan eğitim verebilirim istersen?
Teşekkur ederim ben sadece merak ediyorum hani boksor olmucam gidipde ssdece kalca bacak falan olur mu yani
Olur olur da süreç uzar boksör olmakla vücut geliştirmenin alakası ne onu anlamadım? Neyse :) spor salonundaki makineler hareketi en verimli şekilde yaptırır evde forma girip formunu koruyabilirsin ama devamlılık önemli olmaz diye bişey yok pandemi döneminde evde çalışırken en iyi formuma ulastigimi söyleyebilirim ama bu uzun vadede oldu 200 tl verip spor salonunda günlük 1 saat çalışmak zor değil bence yani neden ev? Beslenmene çok dikkat etmelisin sporun en önemli noktasıdır beslenme ve set aralarını kısa tutmalisin girebildigin en agira girmelisin zorlanmalisin hırs azim spor sadakati bunlar olduğu sürece verim alirsin
Tabii ki olur neden olmasın
Neden olmasın ki çok da güzel olur
İrade varsa çok iyi yapılır
hedefine göre değişir
spor heryerde yapılır yeterki iste
Olur yaparsınız
Olur
evet?
Olur tabiiiki
Evet yapabilirsin
Olur