İlk spor yaptığınızda veya şu an yaptığınız spora başlamanıza neden olan şey nedir? Sizi ne motive etti?

İlk spor yaptığınızda veya şu an yaptığınız spora başlamanıza neden olan şey nedir? Sizi ne motive etti?
Spor yapmayı çok istiyorum ama yapamıyorum. Yürüyüş ve plank dışında birçok hareketi yapamıyorum. Kilom 90 çünkü. Göbek bölgem aşırı var. Eritmek istiyorum. Birçok hareketi yapamadığım için sporu daha ilk günden bırakıyorum. Bu da benim vücudumun artık yoldan çıktığını bana anlatıyor. Şu an yaptığım tek şey yemeye dikkat etmek. Kalori kısıtlamasına gidiyorum.
Yapamadıklarım bunlar.

Alttakini yaparken oturma konusunda kıçım acıyor.
Spor yapan bir bireyin vücudu serotonin , endorfin, dopamin, ostorojen ve testesteron hormonlarını salgılar.
Ve spor sonrası mutluluk hormonu salgılanır , stres seviyesi azalır. Bu sebeple başladım ve devam ediyorum
Kaç gündür spor yapmayınca bu gün harekete geçmem gerektiğini düşünerek uzandığım yerden kalktım. Halen devam ufaktan ufaktan.
Geçtiğimiz hafta da aylardır spor yapmadığım için tembellikten kurtulup, göbeğimi eritmek için silkelenmem gerektiği için harekete geçtim.
İlk başladığım zamanlarda da hareketli bir ergendim. Dans konusunda da özentim vardı. O şekilde itici bir güç zincirlemesi oldu.
Mükemmel :)
Düşünceler.. Akıldan çıkmayan ve yanıtlarına sahip olmadığın sorularla dolduğun zaman spora yönelmek seni hem başka etkenlerden korur hemde cevaba bir adım daha yaklaşmanı sağlar. Benim sporla ilişkim tam olarak budur.
Cevap
10Cevap
Daha güzel görünmek
Yanaklardan kilo almam yeterli lakin başlamadım bu sefer😂
Shsbsks
İlk baştan özentiydi sonra hobi en sonda yaşam tarzım haline geldi en son ki aşamaya gelince zaten bırakamıyorsun bağımlılık yapıyor
Sadece kendimim. Fiziksel olarak ve mental olarak sağlıklı olmak için spor yapıyorum. Hem de zevkle <3
Daha sonralari cok iyi taniyacagim birinden etkilenmistim...
Simdi hayatimin bir parcasi oldu ve iyi ki de oldu
Babam gaza getırdı vaktı zamanında. Dedım yapayım da sokakta adam doverız 😂😂
Göbek kaslarımın oluşu beni spora daha fazla itiyor
Canım isterse yapıyorum motivasyonumu libido. m belirliyor 😂
Canim sikilinca kafama gore kafa nereye bn oraya🤭😅
Sağlık. Sonra görüntü.
Çok güzelsin be 🤤🤍
🤍😘
Sağlık ve güzel görüntü
Vücudum istiyor
Artık ağrımaya başlayan kaslarım
Sağlık sorunlarım yüzünden başlamıştım…