Benim öncelikle sağlığım ve ara sıra yakaladığım mutluluklar beni spora teşvik etti. Şimdi sahip olduğum mutluluğun ve sağlığın değerini bilerek kendime vakit ayırmaya karar verdim. Uzun süredir siteye de uğrayamadığımın farkındayım. Artık kendime ve sizlere ayıracağım bol vakitlerim olacak umarım. :)
Spora başlamak için sizi teşvik eden en güçlü neden ne olmuştur?
Çocukken farklı şeylerle uğraşırdım, şimdi de vücut geliştirmeyle uğraşıyorum. 250 kg leg press yaparken çaylakların başında durup " Aga kız bizden fazla kaldırıyor utan utan ehu ehu" diye gülmeleri, ben gireceğim diye benden önce kalkan adamın lat pull downda 25 kiloya takması ve benim 50 kiloya çıkartıp çalışmam sonrası hayret dolu bakışları falan hoş şeyler bunlar. 170 boya 45 kilo sıradan genç bir insanken 35'e düşmüş ve kendi vücut ağırlığımı taşıyamayacak hale gelmiştim, bu günleri hatırlamak yeterli oluyor.
helal olsun sana tebrik ederim gerçekten benim profesyonel taekwondo ve kick boks geçmişim varken bırakmıştım milli sporcuydum şimdi bende fitnessla ve pilatesle uğraşıyorum eski kondisyonumu ve formumu kazanmaya çalışıyorum senin görüşün bana gaz verdi şu an :D
Türkiye Vücut Geliştirme Fitness Bilek Güreşi Federasyonu' na kayıtlı faal 2260 kadın sporcu var. Bu rakama eklenenlerden biri olmak için çabalıyorum. Güçsüz erkek mi desem, kadınların güçlü olmasını istemeyen mi desem bir erkek bozuntusu eksilemiş bir de bunu. Ne diyeyim ki, yazık... Ayrıca teşekkür eder ve başarılarınızın devamını dilerim.
süpersinn benim vücudumdaki gelişim beni spor salonlarına itti yanii evde dumbellerla çalışıyordum baktım verim alıyorum dedim artık salonluk hale geldim öyle öylee başladımm gayet mutluyum bak niyetliyim..
Şimdi hazırlandım salona gidiyorum göğüs çalışacğım ondan sonra eve gelip iftarı yapacağım.. ;)
Bu arada profiline bir ton şey yazmışsın ancak bence soru veya görüşlerine hafif göz atınca bunlardan çok da bir eser olduğu söylenemez profiline neden bu kadar şey yazma gereği duydum o da muamma
kendimle ilgili roman yazmıyorum sonuçta burada yaptığım yorum ve sorular genellikle süper soru ve çok süper bence seçildiğinden aynı zamanda fenomen ve editör unvanı altında yaptığım paylaşımlar olduğu için şahsımla ilgili bilgiler içermesi saçmadır.
Çok incelemedim sadece suzdum hafiften genelde görüş ve sorulara bakarım zaten şaşırmadım yani hepimiz insanız ne bekleyebiliriz ki profil yazısının ne kadar yapmacık olduğu bariz ortada
Tüm çocuklar bisikleti olan çocuklara özenirdi, ben ise Kaslı adamlara, vücut yapmış her yeri domine edebilen hollywood yıldızlarına özenirdim. Onlar misket oynarken ben bulduğum ağır taşları kaldırmaya çalışırdım.. 15 yaşına geldiğimde vücut geliştirmek istedim fakat ailem istemedi, dersleri negatif etkileyeceğini düşündü. Bırakın supplement ve beslenmeyi spor salonuna gidecek parayı okul harçlığımdan keserek çıkartmaya çalıştım bende. aradan 10 sene geçti.. Şu an tüm salonlar reklam amaçlı ücretsiz salonlarına çağırıyor, bazı firmalar ücretsiz supplement yolluyor.. Bakıyorumda işim artık baya kolay ama elimde tırnak kalmamış.. Okulumu soruyorsunuz? Makine mühendisi oldum..
6 yıl kick boks la ugrastım, benim içi hayat felsefesi olmustu.. bir cok insan birisini dovmeyi ogrenmek amaclı gelir salona.. ki zaten bu sporu yapan adam kolay kavga etme cunku ozguveni yerindedir ve saglamdır. bn baskalarını koruyabilmek adına basladım
Birgün aynaya baktığımda iğrenç bir göbeğim olduğunu farkedip başlamıştım. Sonra vücudu şekle sokmuştum. Ardından böyle depresyon, anksiyete geçirince herşeyi boşladım. Şimdi göbek yine aynı haline döndü. Başlamam lazım ama gaza ihtiyacım var sanırım.
dogada spor yapan canlı türü yok, kesinlikle suni ve insan üretimi bir şey dolayısıylada içten gelen dogal bir motivasyon ile yapılması diye bir şey söz konusu olamaz bana göre zorunluluklar ana itici unsurdur diye düşünüyorum...
Zayıfım ama göbeği açık tişörtler vs. giyerken hoş durmuyordu bence dümdüzdü rahatsız oluyordum. Bir de vücudum da dümdüz galiba kıvrımlı değil yeterince bu yüzden başlayacağım Haziran'ın başında
Güzel haber faydasını göreceksin. Çok sevdiğim ama vakit ayiramadigim spora tekrar başlamam gerekli, çalışma saatlerim insanlık dışı uyumaya ancak vakit buluyoruz bu aralar.
Baslamadan once vucudum iyiydi aslinda zayif ve parcali sporla daha iyi olcaginin farkindaydim.2 3 arkdasim baslamişti benide cagirdilar o vesile ile gittim. onlar birakti ben devam ediyorim
Spor yapmak çok önemli, fakat sporu doğru yapmak gerekir... Spor yapan insan kadınsa sexsi görür kendini eğer ki erkekse daha carizma spor harbiden çok önemli kurşunu güzel sikarsin
En İyi Cevaplar