Sağlığım için, vücudum değerli!
Güzel görünmek için, bana bakın ya 🥹🥰
Sevgilimden ayrıldım, basıcam görsün puşt 😤
Karakterime str kasıyorum 🤓
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Profesyonel alanda uzmanlaşmak adına başlamıştım. Sakatlıktan dolayı bıraksam bile uzun süredir devam ediyorum spora
Teşekkür ederim 😊hem basketbol hem de voleyboldu spor potansiyeli olunca. Uzun zaman önceydi daha iyiyim şükür lakin profesyonel devam etmesem de kendi çapımda oynarım 😊
Çok güzel. Ben onlar için boydan kaybediyorum 😅 kompetitif sporlara ilgi besleyemedim bir türlü, hiç takip de etmiyorum. Ama başarılı olduğun spor dalları olması harika hissettiriyor olmalı. Ben de farklı konularda bu hissi yaşıyorum. Her yaptığımızı iyi yapmalıyız sonuçta. İyi yapamayınca da bu tip sporlardan ayrı kaldım ne yazık ki 😇
Yine de çabalayabilirsiniz, 😊Farklı konularda başarılı olmanız kendinizi geliştirdiğinizin en iyi örneği.
Belki de birgün bir enstrüman çalarken sizin konserinize gelmiş oluruz. Yeter ki azminiz bitmesin 😊Zaman evet birşeyler öğrenmek için bazen kendi zamanlarımızdan feragat ederiz ve sonuç mükemmel olur. Rica ederim 😊
İyi ve berrak dileklerinizçin çok teşekkür ederim 😊
Teşekkür ederim 😊😊
daha iyi görünmek için tabi ki de..
Cevap
1Cevap
Ülkedeki olaylar malum kendimi korumak için Suriyeliler afganlar kendi ülkemizde bize baş kaldırıyor derslerini vermek lazım
Sağlığım için ve güzel görünmek için her gün yürüyüş yapmaya çalışıyorum
Güzel görünmek için ve bana iyi geliyor morelim yerine geliyor
Zatıflamak için
Sağlığım gayet yerinde sadece vücudumun daha iyi görünmesini istiyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar