Spor Arkadaşlar arkam için squat lazım mı? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 210 Yapay Zekaya Sor Sizce lazım mı herkes yap diyor çok mu kötü lütfen dürüst olun bi de kilo almak istiyorum Arkadaşlar arkam için squat lazım mı? Cevapla Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 12 kişi beğendi
burakistan35 Takip Et Master Yaş: 41 , eic 99% +1 yıl evet. arka tampon dikleşmesi ve kalkık durması için squat ciddi anlamda yapman lazım.baksana tepsi gibi düz duruyor.airbag ler tamam bel iyi ama arka tampona çalışman gerekiyor. 0 0 Yorumla
Sarpergülsoy Takip Et Master Yaş: 41 , eic 94% +1 yıl Olmaz ama siz eksik kalmistiniz bence sizde başlayın tarikat tamamlansin.Arka tarafimiza verdiğimiz önemin %10nunu başka yerlerimizde versek çok güzel olacak her şey. 0 0 Yorumla
YakisikliAlihan Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 59% +1 yıl 6 ay kadar yapmanız yeterli olur filinta gibi olursunuz 🙂 0 0 Yorumla
kırmızılego Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 99% +1 yıl 1 beden bel inceltip kalçan için de squad lazım. Memeler iyi kalça ona göre biraz az kalmış 0 0 Yorumla
Beyefendiori Takip Et Xper 7 Yaş: 25 , eic 97% +1 yıl hiç çalışmamışşsın ki ksjdfsf, squad herkese lazım 0 0 Yorumla
Trilogy588 Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 97% +1 yıl Belini biraz incelt popoyu büyütme spor sürekli yapamazsan kilo alırsın 0 0 Yorumla
umutymw Takip Et Master Yaş: 29 , eic 30% +1 yıl Lazımda bununda alıcısı çok olur çok kasmana gerek yok 0 0 Yorumla
KTİPİYOZ Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Ghötsüze bak hele lazım mı diyor bide, ghöt yon 0 0 Yorumla
HaYLaZ_Ve_GıCıK Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 99% +1 yıl kaldırıp biraz da dışarı çıkıklık verirsen iyi olur :D 0 0 Yorumla
AmanthemaPekii Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Sırt kol omuz basıp bacak günlerini atlamış gibisin kral 0 0 Yorumla
ahhbukizlar Takip Et Master Yaş: 41 , eic 31% +1 yıl Spor konusunda 894 cevap paylaştı. Genel itibariyle spor şart. Bölgesel düşünme. 0 0 Yorumla
Blade_4181 Takip Et Xper 6 Yaş: 33 , eic 40% +1 yıl Arkanı sorup önü de koyman😂Böyle çok anlaşılmıyor dapdar bi tayt giyip çeksen anlardım😅 0 0 Yorumla
TekAşkBeşiktaş Takip Et Master Yaş: 37 +1 yıl Spor konusunda 374 cevap paylaştı. Kötü olmasa bile yap. Spor iyidir ve kalçanın daha güzel şekil almasını daha iyi görünmesini sağlar. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl O memeler göründüğü kadar büyük mü mk Ayrıca bir şey yapmana gerek yok gayet seksi görünüyorsun 0 0 Yorumla
Glorfy Takip Et Xper 5 Yaş: 37 +1 yıl İçinden gelmiyorsa başkası dedi diye yapma, kötü görünmüyorsun 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Lez değilim biseks değilim hatta karşıyım ama resmen seni arzuladım şu an 0 7 Yorumla Kara_Karga +1 yıl Erkekler ölsün anasını satam Yorumla TheAngarianX +1 yıl @Kara_Karga iki kişilik mezar aç Yorumla Stewartttt +1 yıl Kanında var demek ki Yorumla TheAngarianX +1 yıl buralar karışacak vaziyet alın Yorumla raffim +1 yıl Benim kalçami gorsen teklif edersin kiz Yorumla Kara_Karga +1 yıl @raffim 🤷🏻 bu kızlar erkeğin neye yaradığını bilmiyor sanirim Müren balığı gibi yaşıyorlar Yorumla raffim +1 yıl @Kara_Karga 🤣 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Evet gerekiyor yaparsan daha büyür ve yuvarlaklaşır şu an kare duruyor 0 0 Yorumla
Kediseverkedicik Takip Et Master Yaş: 29 +1 yıl Spor konusunda 510 cevap paylaştı. Squat yap ama bir yandan da kilo alman lazım bence. 0 0 Yorumla
TheXays Takip Et Xper 7 Yaş: 28 +1 yıl Yani kötü durmuyor biraz daha büyüsün istiyorsan squat yapabilirsin evet 0 0 Yorumla
ysn02942 Takip Et Xper 5 Yaş: 35 +1 yıl yapsan biraz daha hoş durur çok kötü değil ama iyinin iyisi var öyle düşün :) 0 0 Yorumla
bayram_goktas Takip Et Xper 5 Yaş: 27 +1 yıl bence evet popon çok sarkmış dik ve dolgun olması seni daha çekici ve seksi yapar 0 0 Yorumla
alpensari21 Takip Et Xper 2 Yaş: 34 +1 yıl z, kuşağı insanlığın sonunu getirecek kendini öyle sergilemek zorunda mısın 0 0 Yorumla
tracerr Takip Et Xper 6 Yaş: 52 , eic 88% +1 yıl Görsel olarak çok çirkin görünüyor bence gereksiz 0 0 Yorumla
karavanlagidelim Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 96% +1 yıl Eğer yapmak istiyorsan yapabilirsin 0 0 Yorumla
Asil-Asiltürk06 Takip Et Xper 5 Yaş: 35 , eic 89% +1 yıl Aynen biraz ihtiyacın var ya da biraz ellet 0 0 Yorumla
yarikizyarierkek Takip Et Xper 6 Yaş: 63 , eic 100% +1 yıl buyutmek mi istiyorsun 0 1 Yorumla yarikizyarierkek +1 yıl gogusler fena degil ama gerisi erkek gibi Yorumla
gumsgumisback Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 90% +1 yıl bence güzel ama biraz dikleştirsen iyi 0 0 Yorumla
_sencenasıl_ Takip Et Master Yaş: 39 , eic 61% +1 yıl Spor konusunda 479 cevap paylaştı. yaparsan daha iyi olur 0 0 Yorumla
milkchocolate Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 97% +1 yıl Kalça yok fizik yok bune 0 3 Yorumla Ozii55 +1 yıl Bı kıskançlık sezdim ama 🤣🤣 Yorumla milkchocolate +1 yıl @Ozii55 profilime bakmadn galiba böyle birini kıskanacağımı falan mı düşündün :D Yorumla Ozii55 +1 yıl Evet şu an baktım ve sözümü geri alıyorum imkansız bir şey soylemisim 🤣🤣 Yorumla
çpkn_kuruFASULYE Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 96% +1 yıl trans necmi abi yine iş başında 0 1 Yorumla nhgtkjh +1 yıl sende uzun yillardir buradasin dimi? Yorumla
dreamliner61 Takip Et Master Yaş: 43 +1 yıl Spor konusunda 545 cevap paylaştı. kocaman bir hayırrrrrr diyorum :) 0 0 Yorumla
EhliyetsizPilott Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl Spor konusunda 2,5b cevap paylaştı. Lazım popon yok resmen 0 0 Yorumla
Alonza97 Takip Et Master Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl Spor konusunda 1,1b cevap paylaştı. Lunge squat yap 0 0 Yorumla
zambor Takip Et Xper 6 Yaş: 32 +1 yıl harika fiziğin var 0 4 Yorumla 1a9y0ç3a +1 yıl @whereismymindamk bu ariyi ne zaman ezelim Yorumla zambor +1 yıl @1a9y0ç3a neden ya. ama bak arı sokar seni Yorumla 1a9y0ç3a +1 yıl Soktuktan sonra da gebertir artık ya da ben gebertirim Yorumla zambor +1 yıl @1a9y0ç3a sokyaım seni gebert beni kabulüm Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
89Cevap
evet. arka tampon dikleşmesi ve kalkık durması için squat ciddi anlamda yapman lazım.
baksana tepsi gibi düz duruyor.
airbag ler tamam bel iyi ama arka tampona çalışman gerekiyor.
Olmaz ama siz eksik kalmistiniz bence sizde başlayın tarikat tamamlansin.
Arka tarafimiza verdiğimiz önemin %10nunu başka yerlerimizde versek çok güzel olacak her şey.
6 ay kadar yapmanız yeterli olur filinta gibi olursunuz 🙂
1 beden bel inceltip kalçan için de squad lazım. Memeler iyi kalça ona göre biraz az kalmış
hiç çalışmamışşsın ki ksjdfsf, squad herkese lazım
Belini biraz incelt popoyu büyütme spor sürekli yapamazsan kilo alırsın
Lazımda bununda alıcısı çok olur çok kasmana gerek yok
Ghötsüze bak hele lazım mı diyor bide, ghöt yon
kaldırıp biraz da dışarı çıkıklık verirsen iyi olur :D
Sırt kol omuz basıp bacak günlerini atlamış gibisin kral
Genel itibariyle spor şart. Bölgesel düşünme.
Arkanı sorup önü de koyman😂Böyle çok anlaşılmıyor dapdar bi tayt giyip çeksen anlardım😅
Kötü olmasa bile yap. Spor iyidir ve kalçanın daha güzel şekil almasını daha iyi görünmesini sağlar.
O memeler göründüğü kadar büyük mü mk
Ayrıca bir şey yapmana gerek yok gayet seksi görünüyorsun
İçinden gelmiyorsa başkası dedi diye yapma, kötü görünmüyorsun
Lez değilim biseks değilim hatta karşıyım ama resmen seni arzuladım şu an
Erkekler ölsün anasını satam
@Kara_Karga iki kişilik mezar aç
Kanında var demek ki
buralar karışacak vaziyet alın
Benim kalçami gorsen teklif edersin kiz
@raffim 🤷🏻 bu kızlar erkeğin neye yaradığını bilmiyor sanirim Müren balığı gibi yaşıyorlar
@Kara_Karga 🤣
Evet gerekiyor yaparsan daha büyür ve yuvarlaklaşır şu an kare duruyor
Squat yap ama bir yandan da kilo alman lazım bence.
Yani kötü durmuyor biraz daha büyüsün istiyorsan squat yapabilirsin evet
yapsan biraz daha hoş durur çok kötü değil ama iyinin iyisi var öyle düşün :)
bence evet popon çok sarkmış dik ve dolgun olması seni daha çekici ve seksi yapar
z, kuşağı insanlığın sonunu getirecek kendini öyle sergilemek zorunda mısın
Tight gap kısmı güzelmiş
Görsel olarak çok çirkin görünüyor bence gereksiz
Eğer yapmak istiyorsan yapabilirsin
Biraz bel incelt ve Squad ağırlıklı fitness yaparsan iyi olur
Arkanız gayet iyi 😁😁
Aynen biraz ihtiyacın var ya da biraz ellet
Yapman lazim çok dağınık
Hemde çok lazım. Arkan düz senin
Kesinlikle lazım.
buyutmek mi istiyorsun
gogusler fena degil ama gerisi erkek gibi
bence güzel ama biraz dikleştirsen iyi
Arasi acik iyi guzeeel
Biraz lazım. Ama omuzun çok seksi
yaparsan daha iyi olur
Kalça yok fizik yok bune
Bı kıskançlık sezdim ama 🤣🤣
@Ozii55 profilime bakmadn galiba böyle birini kıskanacağımı falan mı düşündün :D
Evet şu an baktım ve sözümü geri alıyorum imkansız bir şey soylemisim 🤣🤣
trans necmi abi yine iş başında
sende uzun yillardir buradasin dimi?
Güzel popiş spor güzel olur
Göğüs güzel
Kalça düz zemin
Gayet iyisin bu halinle
Geç bile kalmışsın
kocaman bir hayırrrrrr diyorum :)
Arkam ne ya 😂😂😂😂😂
Memintolar fennaaaaa 🔥🔥
Kalçayı kaldırmak ise evet