Kendinizi, sporu sağlık için yapanlarla bir mi tutuyorsunuz? 😏

Kendinizi, sporu sağlık için yapanlarla bir mi tutuyorsunuz? 😏
Zayıflamak aynı zamanda sağlık içindir zaten. Fazla kilo birçok hastalığı beraberinde getiriyor. Ve aynı zamanda aynada kendini çirkin görmek ve istediği kıyafete girememek te psikolojik olarak etkiliyor insanı. Yani kilo vermek, kilosu fazla kadın için, psikolojik olarak ta iyi geliyor.
Ayrıca zayıf kadınların sadece sağlıklı olmak için yaptığını düşünmek saçma çünkü zayıf kadınların bazisında bile bir-iki kilo takıntısı var ve onlarda sağlığın yanı sıra bedenini korumak için yapıyor. Yani şişko olmamak için. Sonucta her türlü spor sadece sağlık icin yapılmıyor.
Ben bugün yürüyüs bandinda 30 dk kostum ama tamamen sürekli evde hareketesiz oldugum icin biraz hareket olsun diye yaptim Ve kendimi daha iyi hissettim bence insan spor yapmali cidden tek sağlik değil mental sağlığımıza da iyi gelir depresyon riskini azaltiyor bunlar çok önemli cidden
Tam bir fenomen sorusu hiç şaşırtmadı. Soru buram buram saçmalık kokuyor. Her insanın kriterleri vardır. İçgüdüseldir bu. Hiç kimseyi bedensel, ruhsal veya sosyal sebeplerden dolayı küçümseyemez veya ötekileştiremezsiniz. Buna hakkınız yok.
Zevkler ve renkler tartışılmaz derler.
Teşekkür ederim sjshsks
Cevap
3Cevap
Ben sporu zayıflamak icin degl mental saglıgm icin yapıyorm
Bazıları sağlık bazıları görünüm için yapıyor
Hayir bir tutmuyorum kendimi saglik icin yapanlarla tamam mi oldu mu
Oldu 😅
Kimse yoğurdum ekşi demez. Bundan kaynaklanıyor.😅
Öğk 🤪
Kalça yapmak için yapıyor genelde bütün kadınlar yani tek dertleri squat
Ben sağlık için yapanlardanım gerisini bilemem shshsh
Zayiflamak icin yapmasi da kisinin kendine, sagligina dikkat ettiginin gostergesi gibi sanki
Saglik ama daha cok ruhsalgligi ve ilerde ki”ci”m asilmasin diye
Evet, öyle düşünüyorum.
Ozguven yetersizligi
Olabilir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?