Sadece spor yapmanın etkisi ile fiziksellik mi, yoksa başka sebebi de var mı?

Sadece spor yapmanın etkisi ile fiziksellik mi, yoksa başka sebebi de var mı?
Spor yapan kadınların daha fazla ilgi görmesi kişisel tercihlere bağlıdır. Ancak, spor yapan kadınlar genellikle sağlıklı bir yaşam tarzı benimser ve kendilerine daha fazla özen gösterirler. Bu nedenle, sağlıklı bir yaşam tarzı sürdürmek, kendine özen göstermek ve kendine güvenmek, bir kişinin ilgi çekmesine yardımcı olabilir.
Güzel cevap 😀
Sebebi açık kendine saygın varsa vücuduna yansır bu zaten sporunda giyinişinle temizliğinle gidip de ter kokan her 5 basamak ta merdivende nefes nefese kalan zurna dürümü yerken ulan harbi zurna mı çalmaya çalışıyo bu ya yapıştı kaldı dedirten birine kusura bakmayın saygı duyamam bi kere öyle bi hata yaptık iç güzelliğe önem verim dedim dışı bok gibiydi dedim içine aşık olurum beni seviyor sonuçta ya içi dışından daha bok kanalizasyona düştük sanki aw bi daha da yapmam neyse yine midem kalktı ben kaçar🤢
Kaç kaç 😂
Ne oldu reis 😃
Ha pardon zaman geçti anlayamadım
Spor yapmak bakımlı olmak, kendine değer vermek, sağlığını önemsemek ve disiplinli olmakla alakalı bişeydir. Herkes yapamaz veya devam ettiremez. İradeli insan işidir spor. O yüzden spor yapan insanlar güçlüdür. Ha bunu kas yapıp hava atmak ya da story atmak için yapanlar için demiyorum.
Güzel özetlemişsin eline sağlık 😀
Eyvallah 😊
Ben de anlamıyorum neden bu kadar dikkat çekiyor Ben sporu kendim için yapıyorum kendi sağlığım için yapıyorum Bunu hava atma amaçlı da yapmıyorum ya da beni beğensin onun için de yapmıyorum Zaten bu dediklerim için yapanlar yaptı sporda başarılı olamıyor istedikleri vücudu da ulaşamıyor
Bu amaçla yapmak ve sonuca ulaşmak sebep olabilir 😀
kendin için yapınca, sonuçta yine güzel oluyorsun :)
Cevap
15Cevap
Sguat cok tahrik edici geliyor demekki
sporu gösteriş için yapmayan, kendisi için spor yapan kadınlar ilgimi çekiyor.
fakat çoğunluğun ilgisini çekmesinin sebebinin bu olmadığını düşünüyorum.
Çoğunluğun sebebi nedir peki sence?
sapıklar kadınları izliyorlar. ilgisini çekmesinin tek sebebi bu spor yapması veya karakterli birisi olduğu için değil sadece vücudunu beğeniyorlar.
Vardır...
Hem daha sağlıklı oluyorlar hem fiziksel olarak çok güzel görünüyorlar ya
Sen yapmıyorsun galiba?
Sadece yürüyüş yapmaya çalışıyorum eskiden voleybol oynuyordum
O da güzel 🙂
😊
İlgi görmüyor aslında.. Spor yapan insanlar daha bir özgüvenli oluyor ve bu enerji de çevrelerine yansıyor. Bu de ilgi görmelerine sebebiyet veriyor.
İlgi görüyorlar mı görmüyorlar mı 🙂🙃
Yani şu sebepten görmüyor dedim. Sırf spor yaptığı için değil, özgüveninden ötürü saçtığı enerjinin geri dönüşü ilgi olarak algılanabiliyor. Cümlede çelişki var gibi görünse de aslında değil. Farklı bir biçimde anlattım. Hata bende. 😁
Detayda yazdığımdan yani tamamdır 😀
Erkeklerin hayalini süslediği için olabilir 😄
Spor yapmayanlar hayallere giremez mi? 😀
😂
Spor salonuna gitmeyi tercih etmeyenleri terfih ettirecek bir yorum olmuş 🤣
Spor salonu tanıtım işini çok rahat yapabilirsin 😂
Hahaha anlaştık 😂
Gelirimiz diyelim ona ortak oluyoruz, iş fikri de senden çünkü 😀
Senaryolar da hazır mı? 😂
E o zaman kolay 😂
Yer bakmaya başlıyorum o zaman 😂
Oooo bunun bir sonraki adımı promosyon olur 😂
KS hakkında sorularını sen daha iyi soruyorsun, ortak olarak o iş sende 😀
Aman efenim o iş fenomenliğe bakmıyor 😀
Popüler bile olmaz ben sorsam 😂
Ben daha çok cevap fenomeniyim çakma fenomen yani, gerçek fenomenler başka 🙃
Kesinlikle öyle 😀
Kıymet bilmiyorlar efenim, soru hakları paylaşabilsek ederdim, bana fazla geliyor 😂
Havası batsın, bozdurulmuyor bile 😂
😂😂😂
Kas vücut çalışması beni rahatsız ediyor ama squat yapmasın spora odaklanamıyoruz haha
Dikkat edin de sakatlanmayın 😂
Spor yapma kişinin kendine önem verip bakımlı. oldugunu gösterir, fit vuücudda tabiiki beğenilir.
bende hastayim ya soyle kasli bir sevgilim olsun isterim ;)
Sen kaslı mısın? 😀
O sevgili için kas yapman lazım yalnız 🙃
E yani 😀
Sağlıklı eş = sağlıklı dünyaya gelen çocuklar
Evrimsel diyorsun 😎
Sporun fiziğe etkisi olduğu doğrudur ama genelde kadın fiziği denilince o kriterlere uyan bir vücut tiplerine sahip değildirler. Buradaki ana etki özgüvendir.
Sebebi koca popo merakı bu kadar
Popo yeterli yani 😀
Evet
vücut güzel oluyor
Kısa ve öz olmuş 😀
erkekler basittir vücuda bakarlar :)
Genelleme doğru olmasa da basit olduklarına "basit düşünme" olarak katılabilirim 😀
Fakat sadece vücuda bakma kısmını zannetmiyorum 🙃
Bu arada erkeklerin çoğu da kadınlara karmaşık diyor, siz fazla karmaşık düşünceli olmayasınız? 😀
Ben esprili bir biçimde ifade etmeye çalıştım. Evet basit düşünürler. Vücuda güzel diye bakarlar. Bizim gibi ayrıntıcı değiller. Vücut güzelse ve genel olarak onları fazla yormuyorsan meleksin :D
Kesinlikle "mental olarak yormamak" çok önemli, bunu genelleştirebiliriz rahatlıkla 😂
Bunu fark etmiş kadınlar da kullanıcı adında bile kurban olmayı kabul etmemeli yalnız 😀
Spor yaptıkları için :))))
Güzelmiş jfkdkd
Evet ama neden? 🙃
Detay alamayacağız demek ki, peki madem 😀
Dozunda spor iyidir de kaslı kızlar çok itici
Kas miktarı önemli kesinlikle 😀
Hiç böyle bir düşüncem olmadı.
Senin düşüncen nasıl kadınlarda? 😀
😂
sağlıklı kadınlar daha iyi en azından kendini daha çok seviyor demek
Cidden bunu soruyor olamazsın 🤣
Neden soramam? Sordum gitti 😂
Fizikleri dikkat çektiği için.
Fiziği için ilgi görüyor
iyi fizkli kadınların ilgi gormesı gayet normal...
Fit olmak güzeldir çünkü
Çünkü göze hitap eden kadınlar oluyorlar.
neden
Cevabı senin vermen gerek miyor muydu? 🙃
Vücudu üzel
Beni karakteri daha fazla etkiliyor
Doğru olana
Bilmem
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?