Yani hemcinslerim belki bana kızacak ama spor yapan kadın ile yapmayan kadın arasında dağlar kadar fark var 🙃
1 ay
Cevap
49Cevap
En azından disiplinli ve yemek yapmasini biliyor deriz evet
Ne alaka
Yemekle ne alakası var bunun
Spor için yapılan yemeklerin hiç biri ağır yemekler değil
Yani şöyle söyleye bilirsin çıtkırıldımlarla çok karşılaşmışsın
Mesela içli köfte yaprak sarması vs bunlar ağır yemekler
😂😂😂😂😂👍
Yemek düşünme 😇
Kimsi den kimseye değişiyor. Spor gereği fitim, vücuduma değer veriyorum, evleneceğim eşimin de vücuduna değer vermesini isterim.
Çok küçük yaştan beri spor yapıyorum ve inan bana spor yapan ve kas kütlesi olan kadınları vücut geliştirmeci kadınlarla çok karıştırıyorlar. Zerre de haz etmiyorlar. Kas kütlesi olan ve zamanında oldukça belirgin kaslara sahip bir kadındım kası gören tabanı yağlıyor. İlgi ancak arka kısmı atarsan var. Diğer türlü kaslardan hoşlanan yok.
Bence her kadın kendine haz bı tarzı ve bı albenisi olur yani bence spor yapanla yapmayanin fark vardır ama sende istesen spor yapabilirsin ama şu devirde doğallık nerede yok ve bence sen kendin bu halini seviyorsan bu halinle guzelsindir yani sen nasıl mutluysan sen kendini nasıl seviyorsan senin karşına çıkan insanlarda seni öyle sever ve lütfen biz kadınlar için diyorum bence her kadın kendine özgü tarzı aurası var yani biz kadınlar her birimiz her halimizle güzeliz bitmiştir
Spor yapan karılar görünüş olarak baya etkileyiciler. Ayrıca hormonlarıda baya yüksek. Bana dünyada cenneti yaşatan sporcu karıya bir kez selam olsun.
Yook bea bı ara öyle bir hatunla çıktım bende göbek onda kas 🤣 bazı şeyler için bulusmustuk ortam oraya gitti, acaip bir ortam olmuştu sinirlerimiz bozulmuştu o gün spor yapmayı bıraktı ama ağır spor yapıyordu kas olayı için
Spor yapan kadın bir girer odaya, herkes şöyle bir dönüp bakar. Kaslar değil ama o özgüven parlar yani. 💅🏼
Spor yapanın fiziği düzelir fiziği iyi olan da tercih edilir genelde. Doğru bir önerme
Yapan yapmayan farketmez zayıf kadın ilgi görür spor yapanda bir yerden sonra kas yapıyor erkek gibi duruyor gene erkekler soğuyor doğruya doğru
Yani kesinlikle fark vardır ilgi çeker mi çeker ama kimisine gore de nefes alsın yeter mantığı var 🙃
Spor yapan 5.0 öndedir yapmayanlar pikniğe gitsin 😃
Ben baştan kaybettim çekiliyorum 😂 çünkü sporla hiç alakam yoktur
Fark var ancak kime neye göre ilgiye bağlı. Nefes alana bile koşan hemcinslerim var. 😃
yoo onlar kendilerini entel olarak görüyor ve erkeklerin ilgisini çekmeye çalışıyor hepsi bu
Seni bir yolsam varya sinir oluyorum sana yolarim seni yolda görsem
Gelirim canım adres at bakalım nasıl yüz yüze gelince yoluşuruz
Yanlız hayatım 175 boyum korkacağimi sanmıyorum
Aaa ay sen yerini bir de bakalım özele geçeriz seninle sonra yüz yüze geliriz reelde
Tatlım bende sporcuyum bu arada ama seni ben anlamam yaa 175 boyum var yanımda cüce kalırsın
Teyze değilim tatlım senle yasitim
Ayy canım sende nenesin yaaa erkeklerin içinde tartışmayalim artistlik yapma özelde görüşelim canım
Ben kızım
Kadın erkek fark etmez. Spor yapan insanın özgüveni yüksek olur. Sağlığı yerinde olur.
İgi görmek için değil bana iyi geldiği için yaparım
ee yani nasıl spor yapan erkek daha çok ilgi görüyorsa bu da böyle
özgüven oluyor vücut şekil alıyor çünkü
evet sağlık da var ama şeyi merak ediyorum çekici dediğimiz fitness mı başka sporlar da dahil mi
Güzelse evet yoksa çirkin kızlarda spor yapıyor
güzel görünüyorsa evet. yoksa yok
Spor yapan kadın gоtü derim susarım
Ya çok kaslılarda iyi durmuyoki vücut toplansın diye gidilmeli
Aradaki farklı görmemek imkansız
Spor yapan 3-0 öndedir
Hayır kadın olmasi yeterli erkekler için 🤣
benim için fark etmez
Haliyle. Fit olmak iyidir
bu konuda haklısın bence de öyle 😅😃
Ben balık etli seviyorum
Yani kadin görüyo tabiki :)
E yani kendine bakan insan hep daha değerlidir
kadınların ilgiden ne anladığına bağlı.
Bende nöbetteyim uyku yok
Ben karıştırmadım KS suçu :)
Evet ağlama esma arada olur öyle
Hayır tabiki
Hem evet hem hayır
Spor yapmak güzeldir ya hem fit oluyorsun
sen yapıyor musun
Tayt yakışıyor
Hımm iddialı
Bn O farkı görmedim
Aynen
Haklısın
Evet
Spor yapan kadın net daha çok ilgi çeker 😊
Evet öyle
Yok hayır
Sanırım evet
Evet öyle bence
Çoook spor değil de fit kalanlar bence. Sence?
Evet
Spor yapmak iyidir...
İyi olmayı isteyen zihin görmek güzel şey
Bazıları fazlasıyla
Evet doğru
Fiziği güzelse
Evet
Evet öyle
Hiç alakası yok.
Bilmem
Evet tabi
Hiç alakası yok
Daha sıkı oluolar
Yapay Zeka Cevapladı
Spor yapan kadınlardaki özgüven ve enerji resmen ışık saçıyor, bunda hemfikiriz! 🏐✨ Hem fit beden hem de dik duruş, tabii ki dikkat çekiyor. Spor sadece vücuda değil, ruhuna da bakım gibi. Yani ilgi görmek falan bir yana, sen kendini daha bir superstar hissediyorsun! İsteyen herkes başlasın, sahne herkesin olsun!