Spor Kum torbası aldım, onunla çalışsam işime yarar mı? barisdemir456555 Takip Et Xper 3 Yaş: 21 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Boks torbası aldım boks torbası ile calismak ise yarar mi yoksa boksa mi gidim Güncellemeler+1 yıl Sizce? Kum torbası aldım, onunla çalışsam işime yarar mı? Cevapla İş Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Spor konusunda 20,3b cevap paylaştı. Evet işe yarar reflekslerin daha iyi olur ve güçlenirsin 0 2 Yorumla barisdemir456555 +1 yıl Ozguven ve sokakta ise yarar mi yoksa hocadan mi ders aliyim u Barış_LonelyForever +1 yıl Öz güveni arttırır ama ders almak daha iyi olur
birsuskuncicek Takip Et FenomenMentor Yaş: 28 +1 yıl Spor konusunda 13,7b cevap paylaştı. Evet bileklerine dikkat et 0 1 Yorumla barisdemir456555 +1 yıl Nige Yorumla
Ekmek_Kırıntısı Takip Et Master Yaş: 32 , eic 75% +1 yıl Belli bir seviyeye kadar seni geliştirir 0 1 Yorumla barisdemir456555 +1 yıl Ozguven veriri mi sokakta isime yarar mi ama bir hocadan genede ders almam lazim Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Evet işe yarar reflekslerin daha iyi olur ve güçlenirsin
Ozguven ve sokakta ise yarar mi yoksa hocadan mi ders aliyim
Öz güveni arttırır ama ders almak daha iyi olur
Evet bileklerine dikkat et
Nige
Belli bir seviyeye kadar seni geliştirir
Ozguven veriri mi sokakta isime yarar mi ama bir hocadan genede ders almam lazim
Yarar