Güncellemeler
+1 yıl
ya ben şimdi spora başladım ama ilk önce kardiyo yapmam gerekmiyor mu hoca ilk önce bisiklete bindirdi 5 dakika işte sonra kol çalıştık ama ilk haraketden sonra diğerlerini yapamadım bacaklarda zorlanmadım ama sol omzum çok ağrıyor kendimi zorladım bu ağrılar ne zaman geçer sizce bide karın hiç çalışamıyorum ya titriyorum resmen
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Süre tutup yapıcaksan başlamadan bırakırsın olana kadar çalış süreye takma 3 ay sonra olmassa elbet olur:)
Kilo yu vermesi eğer yağ ise 100 20 ise yag oranın 3 4 ayını bulur hergün disiplinle kardiyo yapman şartıyla zayof kadınlarda bile fitleşmesi en az 5 ay sürüyor desek 9 ay gibi süre yani süreye bakarsan geçmiş olsun
su ay muhabbetını bıtırın artık beslenmen uyuman antremana ne derece sadık kalman önemlı
yemene bağlı tamamen, doğru beslensen günde 1 saat yürüyüşle de ayda 5 kilo verebilirsin
Düzenli yaparsan ayda minimum 3 kilo verirsin sağlıklı
İlk 5 ay kilo verme süreci olur diğer 6 ay kas Olur 11 ay en az gitmeniz gerek yani
peki 6 ay sonunda kaslarım görünür ve belirgin olur mu
Hayır 6ayda sarkıklar toplanır kas öyle kolay yapılmaz onun için 1 yıl ekstra gitmen lazım 2 yıl yani sürekli gitmek demek bu
hmm anladım kendime güveniyorum yapıcam kesinlikle bir sorum daha olucak geçenlerde sanırım sol diizmin arkasındaki kasımı yırttım bu bana problem yaratır mı daha doktora gidemedim
Önce doktora git hareketleri tam yapamazsan yamuk yumuk hiçbir fayda göremezsin
Zaten bi zaman sonra hayatının bi parçası oluyo
6. Ayda başlar
Azimle...😅 anladın sn
yıllar sürsede devam
Aynen de kilon çok değil 10-12 kilo versen yeter sna
kas yapmak istiyorum
yağlar gitsin :)
😅😂ne diyeyim inşallah amacına ulaşırsın 😊🤲
Tavsiye verm
olur
Gizlisn ama