Spor Sporcu menüm nasıl vol 1? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl Canınız çektiyse özür dilerim Güncellemeler+1 yıl Doydum ya Sporcu menüm nasıl vol 1? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Spor konusunda 20,3b cevap paylaştı. afiyet olsun 0 0 Yorumla
Isimsizx0000 Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 95% +1 yıl Keske ben de spor yapabilsem. Yemek guzel gozukuyor ama ben et sevmiyom nasil olacak proteinsiz 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Proteinsiz olmaz Yorumla Isimsizx0000 +1 yıl Et tavuk yerine ne yenir Yorumla Soran +1 yıl Çok bişi gelmiyor aklıma Yorumla
u Hayatİstanbul77 Takip Et Master Yaş: 49 , eic 100% +1 yıl Proteini artırıp karbonhidrati azalt bence eğer amacın genişletmek ise o başka... 0 4 Yorumla Soran +1 yıl 200 gram et var bence yeter Yorumla Soran +1 yıl Bu sadece 1 ögün Yorumla u Hayatİstanbul77 +1 yıl orada 200 gr var mi? Bana az göründü o zamn tamam. Bir öğün olduğunun farkindayim😁 Yorumla Soran +1 yıl Var evet 200 gram 😄 Yorumla
Offfderyaaaaa Takip Et Xper 3 Yaş: 125 +1 yıl Bak şimdi acıktım senin yüzünden gidiyorum 😢😢😢😢 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Özür dilerim😑 Yorumla Offfderyaaaaa +1 yıl Oyş Yorumla Soran +1 yıl 😊😊 Yorumla
Yalanduunyaa Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Vay afiyet olsun kral canimiz cekmedi degil 😅 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Alayım kardeşime Yorumla Yalanduunyaa +1 yıl Eyv reis eksik olma Yorumla
Hayirrrr1111 Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl bana cok gibi geldi :D 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Çok değill yaa Yorumla
Kkırrrpapatyası Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Çok iyi çok çok çok iyi afiyet olsun 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Teşekkür. Ederimmmm Yorumla
Alonza97 Takip Et Master Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl Spor konusunda 1,1b cevap paylaştı. olması gerektıgı gıbı 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Güzel ye sonra kas yap ☺️ 0 27 Yorumla Soran +1 yıl Kaslıyım zaten Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Biraz daha yap fazla mal göz çıkarmaz 😝 Yorumla Soran +1 yıl Fazla daha yapcam evet 😄 Seviyorum sporu Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Resimdeki gibiysen çok da değil sanki kas ☺️ Yorumla Soran +1 yıl Resimdeki değil Yorumla Soran +1 yıl Var yani 😄 spora yazılcam daha dur Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Tamam tamam yap bol bol değiş sonra pp yo de görelim bizde farkı Yorumla Soran +1 yıl Silerim yakında hesabı Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Tüh göremicez Yorumla Soran +1 yıl Var kaslı halimdede koymam Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sen bilirsin kral Yorumla Soran +1 yıl Öyle bakalım Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Aynen öyle Yorumla Soran +1 yıl Eevet öyle 😊 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yes yes Yorumla Soran +1 yıl Ayıp Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Aaaa niye be Yorumla Soran +1 yıl Öyle yes yes diyince kötü şeyler geldi aklıma Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sen fesatsin 😜 Yorumla Soran +1 yıl Sapıgım ben Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Belli belli pis sapık Yorumla Soran +1 yıl Evet maalesef Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kabul de ediyor şaşırtıcı 🤔 Yorumla Soran +1 yıl Evet ediyorum dnjde Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Tebrikler 🎊 Yorumla Soran +1 yıl Sjdj gel Yorumla Soran +1 yıl Sporcu menüm nasıl vol2 ? ↗ Yorumla
Eirene11 Takip Et Xper 5 Yaş: 28 , eic 63% +1 yıl Bence eti arttır. 0 4 Yorumla Soran +1 yıl 200 gram et var Yorumla Soran +1 yıl Altta tavuk var Yorumla Eirene11 +1 yıl Ben herhalde ete çok düşkünüm ondan sjsjsjsjjsj Yorumla Soran +1 yıl Benim kadar değilsindir 😊 skjdd ama yeterli fazlası kilo yapar Yorumla
Shimmer_ Takip Et Xper 5 Yaş: 23 +1 yıl Güzelmiş afiyet olsun 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Teşekkürler Yorumla
HaldenMüşteki Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Can çekildi... 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Vay yasa kusura bakma reis Yorumla
küçüksevimlibrokoli Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl iyi 👌🏻 0 3 Yorumla küçüksevimlibrokoli +1 yıl afiyet olsun.. Yorumla Soran +1 yıl Teşekkür ederim brokoliii Yorumla küçüksevimlibrokoli +1 yıl rica ederim mühendisss Yorumla
gereksiz1şey Takip Et Guru Yaş: 26 +1 yıl çok garip duruyor 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Nesi Yorumla gereksiz1şey +1 yıl Bilmiyom nys afiyet olmustur ☝🏻 Yorumla
hot_chocolate Takip Et Master Yaş: 44 , eic 43% +1 yıl Spor konusunda 412 cevap paylaştı. Güzel 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
afiyet olsun
Keske ben de spor yapabilsem. Yemek guzel gozukuyor ama ben et sevmiyom nasil olacak proteinsiz
Proteinsiz olmaz
Et tavuk yerine ne yenir
Çok bişi gelmiyor aklıma
Proteini artırıp karbonhidrati azalt bence eğer amacın genişletmek ise o başka...
200 gram et var bence yeter
Bu sadece 1 ögün
orada 200 gr var mi? Bana az göründü o zamn tamam. Bir öğün olduğunun farkindayim😁
Var evet 200 gram 😄
Bak şimdi acıktım senin yüzünden gidiyorum 😢😢😢😢
Özür dilerim😑
Oyş
😊😊
Vay afiyet olsun kral canimiz cekmedi degil 😅
Alayım kardeşime
Eyv reis eksik olma
bana cok gibi geldi :D
Çok değill yaa
Çok iyi çok çok çok iyi afiyet olsun
Teşekkür. Ederimmmm