hiç bir ceza çıkmaz ama çıkması için elini ovuşturanlar var o ayrı 😂
uzatmalar dahil yaklaşık 126 dk maçta 10-12 saniyelik şeyi büyütüp gündem haline getirmek en kibar söylemle söylemek gerekirse art niyettir.
tek şeyle, öncesini sonrasını ölçüp biçmeden, olguları kendi zemininde değerlendirmeden karar vereceksin sen FB olmasanda olur.
saha içersinde anlık bu tarz elektriklenmeler olur. Bu tüm camianın taraftarların ve bu takıma gönül vermiş milyonları karalama metası yapamazsın. O oyuncu golden sonra taraftara provakatif el hareketleri yaptığı için anlık gelişen tepki etkidir.
FB ukrayna ile özel maç yapıp gelirleri ukraynaya 2-3 ay önce yollayan ilk takımdır.
Küçük ve sınırlı sayıda kişide gelişen bir şeyi büyütmek ayıptır.
FB her alanda saldırı altındadır çünkü cumhuriyet ile taşımış olduğu değerleri içine sindiremeyenler var bu bilinçle FB liyiz. Dert sadece futbol değil.00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Almalı beyni olmayan max futbol holiganları rezil ettiler ülkeyi, birde adam el kol hareketi yaptı biz haklıyız diyen and@vallar var. Ulan o hol atan adam ananıza sövse böyle bir şey yapmaya hakkınız yok. Kaldı ki adam sadece yengeç sevinci yaptı. Bakın uefanin çok dikkat ettiği 2 şey vardır, birincisi ırkçılık ikincisi siyasi nefret. Sirf bu yüzden adamalr rusyayi futboldan men ettiler, bu duyarlı konuda fb cezasız kalamaz.
00 Yorumla
- Spor konusunda 321 cevap paylaştı.
+1 yılherkes men edilmesini konuşuyor ama yönetim savunmasını yapacaktır. sonuçta yönetimden bağımsız taraftarın yaptığı bir rezillik bu tamamen. bundan dolayı en kötü saha kapatma cezası gelir diye düşünüyorum ben. men de gelebilir tabi, bu tamamen uefa gözlemcilerinin raporuna ve yönetimin savunmasına bağlı olacak.
00 Yorumla
+1 yılTabii ki ceza alır. Rezalet yani olay. Hem yerli hem de yabancı basının gündeminde. Ukrayna Dışişleri Bakanı Sözcüsü bile açıklama yapmış. "Bu resmen soykırımı desteklemektir" demiş ve gerçekten dışarıdan öyle görünüyor! Çok fena rezil ettiler ülkemizi. Futbol tarihinin en büyük cezasını alır diyenler bile var. Bir kere en başta Uefa organizasyonlarından men edilir.
08 Yorumla- +1 yıl
@Hullanza yoartıh ne alaka ne alaka
- +1 yıl
@Hullanza Peki benim nazileri savunmamla ne ilgisi var? Bağlantı kuramıyorum hâlâ.
- +1 yıl
@Hullanza Ukraynalı nazileri neden rahatsız etsin ortada soykırım var sonuçta
- +1 yıl
@Hullanza Ukrayna'da mahsur kalan bir Türk arkadaşım var arkadaş dediğim de iş yerinden bir abi. Neler neler anlattı orada insanlara yapılanlar hakkında.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
47Cevap
- Spor konusunda 20,4b cevap paylaştı.
u +1 yılUmarım ceza alır
00 Yorumla
+1 yılUmarım 5 veya 10 yıl Avrupa ya gelemezler. Ben Kendi kıtamda böyle birtakım istemiyorum.
Avrupa böyle takımları hak etmiyor!
20 Yorumla
+1 yılbir galatasarayli olarak umarim almaz cunku avrupa da turkiyeyi temsilen ordalar fenerli olarak degil gerek taraftarimiz gerek se futbolcular yani burada işte turkiye rusyayi savunuyor savaş da da onlarin cephesinde olur mizaci sergiledi
10 Yorumla
+1 yılBirkaç yıl daha men yerlerse artık kahkaha atarım. Ulan düzgünce taraftarlık yapın işte, hadi taraftar böyle bir şey yaptı sen niye onları kınayarak açıklama yapmak yerine bizim suçumuz ne bilmem ne diye açıklama yayınlıyorsun. Bence alâsını alır.
00 Yorumla
+1 yılAlır mı diye sorman gereksiz bir soru değil mi sence de? Cezaları nasıl yerleştirirler diye sorsan daha doğru olur? Meşale açtığında bile ne şekilde cezalar veriyorken bu savaş ortamaında biraz mantıklı düşünmek bu sorunun cevabını belli eder.
00 YorumlaBir FB'li olarak ceza alması gerektiğini düşünüyorum. Bu tezahurat kabul edilemez.
Ama şu da var; geçen hafta iranda erdoğan ve putin el ele tutuşup poz verdi. Ülkenin CB bunu yaparsa, halkı da putin tezahüratı yapar03 Yorumla- Spor konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılkume dusurulsun :))))
reziller bir maglubiyetle dengeleri bozuldu :)
bursa sampiyon olunca sevinenler simdi gol yedik diye kuduruyor 1 senedir resmi maci olmayan takima kaybettiler ustune rezaletler.00 Yorumla Para cezası alır en fazla, Kiev'li futbolcular tribünleri inanılmaz tahrik etti, gol atan da sevinen yedek oyuncu da koyduk mu dercesine hareketler yaptı ortada tahrik var.
00 YorumlaBunu duyunca cok üzüldüm orada savaş yüzünden ailesini kaybeden insanlar da olabilir. Sacma gereksiz ve etik olmayan bir davranış... Ceza alacağını düşünüyorum maça taraftarsız çıkmak gibi
01 Yorumla- Spor konusunda 440 cevap paylaştı.
+1 yılİslibde 33 vatan evladı başta bunun yüzünden olmak üzere şehit oldu ama bunlar kalkıp bu yaratığın adını koca stadyumda tezahürat olarak andı.. yazıklar olsun ve kahrolsun cehalet
00 Yorumla Fenerliyim ve bunu duyunca çok üzüldüm. Ben bu tür tezahüratların yapıldığını bilmiyordum. Takımın ne suçu var diyeceğim ama bence taraftarın akıllanması için almalı...
05 Yorumla
+1 yılSoruşturmadan cezasız çıkmak çok düşük bir ihtimal. Para cezası ile olay kapatılır diye tahmin ediyorum. Biraz daha yükseği seyirci kapatma cezası olur. O da düşük ihtimal bence.
00 YorumlaÇok ayıp etmişler. Ceza alıp almamaları önemli değil ama spor içinde böyle şeyler çok kötü. Ben utandım resmen.
10 Yorumla
+1 yılAlsın. Kendine hiçbir faydası olmayan 11 tane adam için Putin tezahüratı yapan beyinsizlere her şey müstehak. Onun parasını da bu mallardan çıkarırlar
00 Yorumla
+1 yılFenerbahçeliyim ama ceza alsın derim. Bu kabul edilecek bir şey değil. Ama karşı takımın oynama stili ve sert faulleri de cezalandırılsın
00 Yorumla
+1 yılFenerbahçeli taraftar yüzünden neden takım suçlanıyor
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılDinamo Kiev taraftarları daha önce Fenerbahçe maçında pkk destekleyen sloganlar atmış ayrıca Beşiktaş maçında Türk bayrağını yakmış. Buna rağmen hala Fenerbahçeye laf edenler tekrar düşünsün.
11 Yorumla- +1 yıl
Aynen valla beş para etmez bunlar
+1 yılTaraftarın çirkinliğinden dolayı bence en uygun ceza maçlara taraftarsız çıkmak olabilir
10 Yorumla5 yıldız alacağız diye yırtınırken ceza alacaklar... xd
10 YorumlaHelal olsun tarsftara. Çok iyi yapmışlar. Nazilere az bile.
00 YorumlaIrkçı bir Avrupa'nın ne yapacağı belli olmaz
00 Yorumla
u +1 yılFenerbahçeyi ağır cezalar bekliyor geçmiş olsun.
00 Yorumla
+1 yılMallar ya böyle g.. z. kalılar yüzünden türk futbolu gelişmiyor mk malları
01 Yorumla- +1 yıl
Aslında ukrayna hakediyor bunu ama güç kimin elinde ise onun borusu ötüyor. Bazı gsli g. t. şlarda osuruyor yorumlarda
+1 yılŞampiyonlar Ligine hiç bir zaman yakışmadıklarını da zaman gösteriyor seneler gibi
00 Yorumla- Spor konusunda 680 cevap paylaştı.
+1 yılUEFA futbola siyaset sokmamalıydı madem onlar başlattı ceza vermeye hakları yok ve olmamalı.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılizleyicinin yaptığı yüzünden takım niye ceza alıyo anlamadım izleyici ceza almalı gerçi kimin tezahürat yaptığını kimin yapmadığını anlayamazsın
00 Yorumla
+1 yılAlabilir, para cezası seyircisiz dr olabilir belkı men
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKievde savaşı bahane edip eufanin desteğini alıp ortalığı karıştırıyor ona da o zaman güzel ceza versinler.. puşt zelenski ülkesini kendi eliyle yaptı böyle kimse suçsuz sanmasın onları sebepsiz bir şey olmaz asla
00 Yorumlagalatasaraylıyım ama fenerbahce taraftarini tebrik ederim... aslansiniz..
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAlsın kardeş alsın… bizim takımların depsalmana gittiği avrupa maçında rakip taraftarlar apo apo diye bağırsa bizim hoşumuza gider mi… orası futbol sahası sabaş alanı ya da siyaset meydanı değil …
00 YorumlaBizi her yerde rezil etmekte üstlerine yok, maganda Fener taraftarı.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılTürk erkekleri kadar boş bir erkek görmedim bunlardan ne köy olur ne kasaba işleri güçleri çirkeflik bomboşlar
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılfutbol bu @q. savaş sloganı neyine. dünya rusya'ya bileniyor. bunlar slogan yapıyor.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBu ülkeden bir bok olmaz derken boşuna demiyorum Allah'ın izniyle burdan gidicem.
00 Yorumla
+1 yılUmarım alırlar. Zira hoş bir şey değil.
01 Yorumlaavrupanın paraya ıhtıyacı var mutlaka bı kac yuz bın euroluk bı karsılıgı olur bu ısın :)
10 Yorumla
+1 yılPutin candır. FenerbahCHE taraftarı olarak bir kez daha Vladimir diyoruz!
10 YorumlaCezaya gerek yok. Barbar türk imajı tescillenmiş oldu
026 Yorumla- +1 yıl
Ülkenin yarısı Rusça konuşuyor. Ve sen Rusça'yı resmi dil olmaktan çıkarıyorsun. Millet de diyor ki, o zaman anayasaya uygun olarak özerk cumhuriyet olalım. Nazi rejimi de bu talebi bastırmaya çalışıyor, halk da silahlanıyor. Olay bu.
Allah aşkına pedofil Biden'ın oğlu sapık Hunter Biden 8 yılda ülkenin sahibi olmuş, istediklerini görevden alabilşyorlar. Bu "bağımsız" bir devlet mi? Rusçayı yasaklamalarının nedeni de Rusya'yı kışkırtmak. 8 yıldır bu savaşa hazırlıyor Batı Ukrayna'yı. Ulrayna devlet falan değil, NATObun uç beyliği olmaya çalışan bir Batı karakolu.
Bizim Kobrıs'a çıkarma yapmamız gibi Rusya da NATOya karşı kendi devlet güvenliğini sağlamaya çalışıyor.
Öyle BBCden, Reuters'ten öğrenilen yalan ve kara propagandayla anlaşılmaz bu işler. - +1 yıl
Ukrayna'da Rusça resmi dildi. Burada Kürtçe resmi dil olmadı.
Ukrayna eski Sovyet cumhuriyeti. Varlığını bile sovyetlere borçlu. Çoğunun dedesi Nazi Almanyasına karşı savaştı ya da öldü.
SSCB yıkılınca pıtrak gibi "bağımsızlık" ilân eden, yapay devletler hepsi. Emperyalizm bu yapay devletleri karıştırıp, asıl hedefi Rusya'yı kuşatmaya çalışıyor, çünkü enerji kaynakları ve nakil hatlarına sahip.
İllâ Türkiye'yle benzetme yapacaksan Kıbrıs harekatını yapman gerekir. Rum faşistleri Türkleri katlederken Türkiye duracak mıydı? Rusya da aynısını yapıyor.
- +1 yıl
@Hullanza verdiğin örnek birebir pkk ile uyumlu. Farkında olmadan pkkyı haklı çıkardın. Resmi dil olsun diyorlar, anadilde eğitim diyorlar, özerlik verin diyorlar ama devlet 15 milyon kürdü sallamıyor. Al sana savaş sebebi o zaman. Pkk haklı o zaman senin pencerenden bakarsak. Ukrayna apayrı bir devlet. Rusya güdümünde olmak zorunda değil. Rusyadan izin almadan dış ilişkilerini yürütebilir
- +1 yıl
Sen anlamakta zorlanıyor musun?
Kürtçe resmi dil oldu mu Türkiye'de? Hayır.
Ukrayna'da resmi dil olarak Rusça kullanılıyordu.
Ukrayna bağımsız devletse neden Biden ailesi istediğini görevden alabiliyor?
Amaan kime ne anlatıyorum. Putin nazileri ve ağababası olan ABDnin haydutlarını patates ediyor. 1 seneye kalmaz savaş biter. Ulrayna'daki halk da mutlu mesut Rusya yönetimi altında yaşar. Amerikayla beraber ağlayın siz de - +1 yıl
Bak, embesile anlatır gibi anlatıyorum.
Ukrayna anayasasında bazı şeyler tanımlıdır. Resmi dil, Ukraynaca ve Rusçadır.
Gene anayasada gerekirse belirli bölgelere özerklik tanınabilir. Kırım öyleydi, öyle olduğu için de orada da Tatarca resmi dildi.
Hah, Ukraynalı naziler, halkın yarısını oluşturan Rusların dili resmi olarak çıkardılar. O zaman da Rus yoğunluklu bölgeler, anayasaya dayanarak özerklik talep etti.
Bak, iyi oku, anayasada var bu haklar. Yani hiç bir şey o ğlkenin anayasasına AYKIRI DEĞİL. Naziler bunu kabul etmiyor, yani kendi yasalarını çiğneyerek, kendi halkına tankla giriyor.
TC anayasasında ne özerklik hakkı var ne de ikinci resmi dil. Bak, bizde yok, Ukrayna'da var.
Tekrar söylüyorum, Kürtlerin özerklik isteği hukuk dışı iken, Rus nifusun Ukrayna'da özerklik talep etmesi hukuk dışı DEĞİL.
Kafan basmadıysa tekrar tekrar anlatırım. Ben embesillerle upraşmaktan keyif alırım çünkü - +1 yıl
Pekeke senin dostun. Ukrayna'nın dostu, ABDnin dostu. PKKya silah verenlerin hepsi Ukrayna'ya da veriyor. Hesabı sen yap.
Elinin altında internet var. Bana boş yapacağına git doğru düzgün araştır.
Biraz zorlanabilirsin, çünkü Google gibi amerikan arama motorları da en üste Batı yanlısı kaynakları koyuyor. İyice öğren hangi maddeymiş, bana da söylersin.
- +1 yıl
@Hullanza konuyu abdye kadar getirdin çırpınara. Tüm asya ve arap devletlerinde yapılanması olan, pkknın eğitimi ve istihbaratı için her türlü desteği veren ve bu uğurda daha 2 sene önce 34 tane Türk askerini kendi uçağıyla, kendi askeriyle şehit eden putini savunduğun için pkklısın sen. Sen asla bu vatanın evladı olamazsın. Ukrayna haksızsa, kğrtlerin özerklik talebini görmezden gelen türkiye de haksız o halde. Ukrayna anayasasında özerklik varmış bıdı bıdı. Üşenmedim indirdim ukrayna anayasasını myle bit madde yok. Özerklik vaadi yok. Buyur kanıtla. Kanıtlayamazsan yalancısın. Yine kıvıracaksan seninle uğraşamam
- +1 yıl
Minsk mutabakatını oku. Kiev rejmi ne kadar uymuş.
2014 darbesi öncesine bakacaksın anayasa için.
Türkiye, 34 askerin konumuyla ilgili Rusya'ya haber veröedi. Rusya orada teröristleri vuruyordu ve bunu önceden belirtti. Asıl sorulması gereken TSK unsurları neden teröristlerin yanındaydı?
Rusya Suriye hükümetinin resmi daveti ve talebiyle orada. Türkiye, hukuka aykırı olarak Suriye'de.
Türkiye'de kürtlerin özerklik talebi yok. PKKnın var, PKK da bir amerikan çetesi. Türkiye terör örgtünün talebini dinlemek zorunda değil.
Ukrayna durumu, Kıbrıs meselesine benzer. Ukraynanın ABD üssü olması Rusya için tehdit. Gelir vurur, gıkını da çıkaramazsın. Biz de gider YPGui vururuz kimse sesini çıkaramaz.
Ukrayna kukla devlet. Amerikan kukla devletleri birer birer yok olacaktır. Hadi ağla şimdi.
+1 yılDüşünce özgürlüğü yok muydu?
10 Yorumla
+1 yılİnşallah almaz uefa kim köpek olum
10 Yorumla
+1 yılAlmali. Putincileri ziksinler
00 Yorumla
+1 yıl5 yıl ceza gündemde..
00 Yorumla
+1 yılBenim ülkem bunları haketmiyor ceza alsınlar
09 Yorumla- +1 yıl
Ülkem olan Ukrayna destekliyorum
- +1 yıl
Ya ben Peace yanlısıyım nazi değilim !
- +1 yıl
Savaş başlatan ben değilim uğraşma
- +1 yıl
Siyaset konuşmuyorum benden ne istiyorsun?
Almamalı bence
00 Yorumla- Spor konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılHak edilmiş bir ceza alırlar
00 Yorumla
+1 yılCidden çok saçma bir maçtı zaten umarım men gelmez
00 Yorumla
+1 yılAlmalıda Avrupa’dan men edilmeli
010 Yorumla- +1 yıl
Anca rüyanızda olur o 😂
- +1 yıl
Çokta umarumda ne tür ceza alırsanız alın
- +1 yıl
onu boş ver dayı ligde acımiyicaz size
- +1 yıl
Ali Koç sizi yine tokatlar meraketme tek avuntunuz bu gsyi yenmek başka bi gurur duyacagınız konu yok
- +1 yıl
GS yi yenmekten bıktık zaten geçen sezon içerde dışarda tokatladık hedeflerimiz farklı bu sene
- +1 yıl
Biz sizin saha da kaydıgımızda konu kapanmıştı Ali Koç sizi nasıl kandırmış ki tek başarı olarak gsyi yenebilme göstersin harbi sizde bi sorun var hiç sorgulamazmısınız Ali Koç bunca transferi sırf gsyı yenmek için parayı harcıyon yazıkla en son ş. l gittiginizde dolar 1.78 kuruştu ps2 vardı ya az çağ atlayın
- +1 yıl
Dayı sende taktın Ali Koça ona zaten inanan mi var ben Oyunculara güveniyorum
- +1 yıl
İnanmazsanız adam kaç yıldır sizi kandırarak başkanlık yapıyor sen güvenmeye devam et dostum
- +1 yıl
Ne guvenmesi inan sana bile daha çok güveniyorumdur ama adam gitmiyor bırakmıyor makamı neyse bu sezon her şey farklı olucak
- +1 yıl
Sizde ki umut bizde olaydı şimdiye kadar ş. l kupasını almıştık:)))
+1 yılPara cezası alir
00 Yorumla
+1 yılAlmalı ve alır
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAlır aga. Adamlar Rusyaya top yüküm savaş açtılar.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYasasin PUTIN iyi yaptilar FB seyirciler
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılO serefsiz EUFA, Elemeleri'nde 11 Ekim'de Arnavutluk ve 14 Ekim'de Fransa maçlarında asker selamı verdiği gerekçesiyle haklarında disiplin soruşturması açılan milli futbolculara ceza verdi, sebebi Futbola siyaset karismaz.
Ama ayni UEFA 'da LGTB reklami yapabilirsin, Ruslara karsi irkcilik yapabilirsin
iasbh.tmgrup.com.tr/.../...turma-1571155696055.jpg
Uefa tamamen kafayi yemis
10 Yorumla
+1 yılAlsın hakettiler
00 Yorumla
+1 yılOlay ne ki. Putin'e mi sovmusler
00 Yorumla
+1 yılPara cezası
00 YorumlaKesin alir
00 Yorumla
+1 yılUefadan men etseler
00 YorumlaAlir.