+1 yılUzun zamandır her fenerliye açıkladığım durum bu. Forma israfı olmasın diye 5 yıldızlı forma yaptırmadıklarını sanıyorlar ancak Fenerbahçe sahaya 5 yıldızlı forma ile çıkamaz.
Uefa bunu onaylamadı, Uefa'nın onayladığı şey önceki şampiyonlukların amatör olarak sayılmasıydı, yani başından savmak gibi önemsiz bir şey bu.
Ali Koç'un bunu yapması önemliydi, kendini orada tutmak için Fenerbahçe taraftarına manipülasyon yaptı. Taraftar Ali Koç istifa derken 5 yıldızı görünce çabuk kanıp mutlu oldu. Çocukça şeyler, kendilerini düşürmekten başka bir işe yaramadı.
222 Yorumla
Soran+1 yılUefa detayı önemliymiş 🤩
İyi ki yazdın eline sağlık 😇- +1 yıl
@LeyaLeya Hayır hakkınız değil, böyle bir şey diğer takımlar için haksızlık olur.
Önceki şampiyonlukları araştıracak olursanız eğer Fenerbahçe bazı şampiyonluklarda maç fazlasıyla şampiyon oldu, aynı sene 2 takım şampiyon olduğunu iddia ettikleri yıllar var.
Hiçbir şey kesin değil çok eski kayıtlar, o zamanlar futbol şimdiki gibi ciddiye alınmıyordu, aynı şey yurt dışında da geçerli sadece Türkiye'de değil.
Ama kimse eski şampiyonlukları istemedi, bu sizin hakkınız falan değil, 5 yıldızlı forma ile sahaya çıkamazsınız, orası istediğinizi yapabileceğiniz bir yer değil.
Futbolun kuralları var, ha uefa kabul etti diyorsan bilemem ama uefa böyle bir şeyi asla kabul etmez. İyi geceler. - +1 yıl
Diğer takımlar için haksızlık mı olur? Beşiktaş'ında şampiyonlukları var o dönemde ama Fenerbahçe'yle aralarındaki fark açılacak diye korkuyorlar 2. si bu şampiyonluk meseleleri sadece prestij açısından değil ekonomik olarakta çok önemli çünkü yayıncı kuruluş maç paralarını şampiyonluk sayılarına göre veriyor
- +1 yıl
- +1 yıl
Portekiz'de 1800'lü yılların şampiyonlukları kabul ediliyor ve uefa buna hiç bir şey demiyor ayrıca maç fazlasıyla şampiyon olduğumuz falan yok bu şampiyonlukları saymamak o dönemde ter döktüren futbolculara hakarettir sanki o zaman maçlar gazoz kapağı için oynanıyordu hiç anlamıyorum kızdığınızda 1920'lerde ki 7-0'lık maçı söylüyorsunuz ama şampiyonluklara gelince ağlıyorsunuz hukuk okumuş biri olarak söylüyorum haksızlık falan değil
- +1 yıl
@LeyaLeya Ciddi ciddi 5,10 bazen 6,7 hatta verilere göre bazen 3 takımın katıldığı saçma verilerin kesin olmadığı, gerçekten kimin şampiyon olduğunu bilmedikleri yıllar var :d Uefa bunu amatör olarak tescilledi, amatör= boş.
Bu tarz şeyler alay konusu olmaktan başka bir şey değil. Adaletli yönetilmeyen zamanlardı, maç fazlasıyla şampiyon olunan birçok sezon var.
Ekonomi, ekonomik bakımdan her yıl daha da kötüye gidiyorsunuz, o kadar futbolcu satışına rağmen hemde.
Koskoca Fenerbahçe şampiyonluk payından gelecek paraya mı kaldı gerçekten:d
- +1 yıl
- +1 yıl
- +1 yıl
@LeyaLeya Hala aynı şey, hukuk okuyan bir insan bir kanıtı olmadan iftira atmaz. Çünkü öyle öğrenmiştir.
Beşiktaş'lı Galatasaray'lı yüzlerce insanın yorumunu okudum.
Hatta buna özellikle Beşiktaş taraftarı daha fazla kızgındı. Çünkü Galatasaray -Beşiktaş maçında, Beşiktaş taraftarı sahaya atlayınca maçı bitirip 3-0 Galatasaray kazandı olarak saymışlardı
Kimsenin umrunda değil Fenerbahçe neden bir haksızlığı Fenerbahçe için umursamayalım.
Çok değişik bir düşünce. d
- +1 yıl
@LeyaLeya Uefa bu işlerle ilgilenmiyor, bu işlerle TFF ilgileniyor.
Daha bilmediğiniz, anlamadığınız, araştırmadığınız şeyler için saçma saçma konuşup kendinizi yormanıza gerek yok
Dünya üzerinde sadece Fenerbahçe yok. d - +1 yıl
- +1 yıl
''Hukuk okumuş biri olarak söylüyorum'' ben de. :D :D Madem o dönemde ter dökmüş bütün futbolculara ihanet o zaman sadece tuttuğun takımın eski şampiyonlukları hakkında konuşmayacaksın. Madem uefa haksız, bu durumda olan bütün takımlar için genel bir yorumda bulunacaksın. Şu an bu konuyu sadece Fenerbahçeliler ve Fenerbahçe camiası bu kadar takıntı haline getiriyor, Galatasaray ve Beşiktaş değil. Çünkü her zaman söylüyorum small clup.
- +1 yıl
@umursamazbirkedy_ yok o hukuk okumuş en iyi o bilir 😂
- +1 yıl
İşleri güçleri yok karşılarındaki çok büyük birtakım da herkes Fenerbahçe'yi karşısına almış engelliyor aynen
En İyi Cevaplar
- Spor konusunda 20,4b cevap paylaştı.
u +1 yılEvet doğru tabi ki, kurallar neyse onu uymak zorundular. yani bu sadece fenerbahçe için geçerli değil hangi takım olursa olsun kafasına göre yıldız ekleyemez. zaten fenerbahçe de 5. yıldız son 2-3 yıla kadar hiç konusu açılmıyordu. şampiyon olamadıklarında sürekli yıldız konusun ya da eski başarıların gelmesi gibi konuları açıyorlar.
Ayrıca eğer bir haksızlık durumu varsa bun itiraz etmeliler yani kıskançlık yapıp kendine yıldız eklemek böylesine büyük ve tarihi bir takıma yakışmıyor hiç
17 Yorumla
Soran+1 yılGüzel yorum.
Peki armaya neden izin verdiler sence? 🙃- +1 yıl
Onu bilmiyorum belki sussunlar diye :D
- +1 yıl
Herhalde izin verirsek bir daha istemezler herhal demiş olabilirler :D
Soran+1 yılHahha uğraşsınlar şimdi 😂
- +1 yıl
Bu arada abi sen hangi takımlıydın :D
Soran+1 yılTaraftar olmaya ve fanatizme karşıyım ben 😂
- +1 yıl
Anladım :D
Burada kararı verecek olan federasyon ve bu karar tek birtakım için değil federasyonla alakalı olmalı bunun içinde ya 1923 federasyonun kuruluşundan itibaren sayarlar ya 1959 ilk ülke çapındaki ligin kuruluşundan itibaren sayarlar ya da 1962 uefaya resmi üyelikten itibaren sayarlar bu federasyona kalmış bisey orada oy çokluğu ile buna karar verecekler ki bana kalırsa çok kalınmış bir karar ya da zaten karar alınmış bi konunun sundurulmesi bu olay başka bisey değil
13 Yorumla
Soran+1 yılOlayı kökten çözdün bence 😀
Tertemiz halledilir bu şekilde de işte, bunu yapacak kişi/kişiler lazım...- +1 yıl
Ya bu kadar zan altında kalmaktan korkuyorlarsa tff ye bağlı her futbol kulübünün başkanlarını gerekirse belli sayida heyet uyelerini de dahil edip cagiracaklar oylamaya , hangi tarihten itibaren sayılsın diye oy atacaklar ona göre karar verilecek itiraz halinde tüm yıldızları sıfırlayıp 2023te başlatılacak yeni bir lig üstünden yeni yıldız dağıtmaya başlarız diyecekler olacak bitecek
Soran+1 yılOh misss 😂
Gizli Üye(30-35)+1 yılBir fenerbahçeli olarak yapayım yorumumu.
Fenerbahçe'nin hakkı 5 yıldızdır. fakat şuanki sisteme bakacak olursak şampiyonluk sayısına göre 3 yıldızda bulunduğumuz için sisteme aykırı hareket edilmesi halinde ceza alınması gayet normal bir durum olur.
Bu yüzden forma hariç her yerde 5 yıldız kullanıyoruz13 Yorumla
Soran+1 yılBize böyle taraftarlar lazım 🤩
Eline sağlık 😇
Cevap sahibi+1 yılFenerbahçe sevdalısıyız fakat doğruya doğru demek lazım dostum :) bunu diyemeyenler yüzünden futbol ileri gitmiyor ya zaten.
Soran+1 yılKesinlikle...
Bu anlayış bir hakim olsa...
Dünya Kupasına dokunan Nusret değil de futbolcularımız olur 😂
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
35Cevap
- Spor konusunda 351 cevap paylaştı.
+1 yılSahip olmadığı tff nin tescili de olmayan işler yapmak suçtur cezası neyse fazlasıyla verilsin fenerbahçede çocuk gibi ağlamasın sızlamasın o yıllardan günümüze tüm takımların (şu an kapanan külüpmer dahil) tüm başarıları nedir skorlar neydi kim kaçıncı dakikada gol atmış gibi veriler yok olmayan bir şeyi nasıl var diye gösterilsin geçmişte güneşspor diye takım var örneğin ne yaptığı net var mı veya daha ismi duyulmayan bilmediğimiz kapanan ya da Trabzonsporun oluşmasında katkısı olan iki külübün birleşmesi o iki kulübün geçmiş başarısı gibi datalar çok önemli yoksa tek fenerbahçenin var demek hiç bir işe yaramaz adalete herkese adalet çok net.
11 Yorumla
Soran+1 yılGüzel detaylar 😇
+1 yılAli 🐏 baktı şampiyon olamıcam ve taraftarın gözünden düşüp Başkanlığa devam edemicem napim ne ediyim derken bunu fikir edinmiş mahalle maçlarında şampiyon ol neymiş yıldızlarımızı kimse çalamaz Bir şarkı vardı Yıldızlar kayar durmaz yerinde bu beste Ali koça gelsin
12 Yorumla
Soran+1 yılOoo iyi şarkıdır 😀
https://youtu.be/Kvm2nW5K7DQ- +1 yıl
İyi olmasaydı şimdiye kadar unutulurdu
+1 yılEvet, doğru olur :( Futbolla çok aram olmasa da ben de fenerbahçeliyim ama bu 5 yıldızımız var mevzusu bence hoş değil ve fenerbahçe gibi büyük bir klube yakışmıyor :( Eğer Fenerbahçe yönetimi, bir haksızlık olduğunu düşünüyorsa hakkını formaya 2 yıldız daha ekleterek değil, hukuki süreç başlatarak aramalı :(
11 Yorumla
Soran+1 yılGüzel görüş 😀
+1 yılYa isterlerse gökteki yıldızlarla beraber çıksınlar. Ne olacak yani sonuçta Fenerbahçe'sin sen sdfghsfdh
12 Yorumla
Soran+1 yılOooo linç yükleniyor jdjdj
- +1 yıl
Bane sdfgsdf
Spor konusunda 414 cevap paylaştı. Bir kulüp başkanı ile hakem kararlarını tartışan TFF başkanımı diyor bunu, hadi versin ceza,59 öncesi kayda değer bir başarısı olmayan kulüpten aldığı talimatlarla konuşan bir adam bu TFF başkanı, lig 1959 dan sonra başlıyormuş o zaman 59 dan önce futbol yoktu bu ülkede, dünyada başka bir emsali olmayan saçma bir şey bu, tartışmaya bile gerek yok.
10 Yorumla- Spor konusunda 304 cevap paylaştı.
+1 yılTFF 1959’dan önce beşiktaşın 2 şampiyonluğunu tanıyorsa 1923’den itibaren bütün şanpiyonlukları tanımak zorundadır. Bence fenerbahçenin 28 şampiyonluğunu ve 5 yıldızını hukuki olarak tanımak zorundadır TFF
11 Yorumla
Soran+1 yılÇok iyi bir detay...
- Spor konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılUEFA onaylamıyor galiba zaten ayrıca bu böyle beş yıldızla çıkacağız demekle olmaz cezayı alırsın kafana kafana. Ali Koç'un kötü gidişat yüzünden uydurduğu bir şey sadece şampiyon olsun bir daha bu söylemlere girmez
12 Yorumla
Soran+1 yılİnce görmüşsün 😀
- +1 yıl
Öyle hocam maksat topluma algı yapıp empoze ettiği bir davranışı kabul ettirmek
Yorumlara baktımda çok boş konuşmuşlar biri demiş 2-3 yıla kadar savunmuyorlardı 2000 yılından beri savunulunan şeye hakkımızı arıyoruz bu kadar
11 Yorumla
Soran+1 yılUmarım bu süreç daha da uzamaz 🙏
+1 yılKurallar olsa da bence Beşiktaşı'n geçmişe ait 2 şampiyonluğu sayılırsa o tarihten önce ki şampiyonluklarda sayılmalıydı sayılmalı da.
29 Yorumla
Soran+1 yılBu isteğin de temeli o galiba...
Bakalım ne karar çıkacak sonunda.- +1 yıl
Türk takımı tutmuyor olsam da bence ortada bariz ayrımcılık var ve şampiyonluklarda sayılmalı.
Soran+1 yılBu şekilde evet dengesizlik var.
Sen hangi takımı tutyorsun peki? 🙂- +1 yıl
Real Madrid :) Sen?
Soran+1 yılTutmuşken en iyisini tutayım demişsin, nantıklı 😀
Ben takım tutmuyorum 🙃- +1 yıl
Aslında babam tutuyor diye tutuyordum küçükken sonra bana formasını filan almıştı renklerine aşık olmuştum üzerimde de güzel durunca ilgim daha da arttı <3
Soran+1 yılAaa bu çok güzelmiş 😇
Hepimizin ilk tuttuğu takım baba takımı galiba 😀
Ben de Fenerbahçeliydim o sebeple 🙃- +1 yıl
Evet genelde öyle oluyor çevremde de gördüm bunu sık sık :) :D
Soran+1 yıl😀
u +1 yılKıskanmayın Fenerbahçe’yi artık :D yeter yaaa bizi ceza korkutamaz djkdn
310 Yorumla
Soran+1 yılHeh yaaa sununda has FB'lilerden biri yazdı 😀
- +1 yıl
Biz böyle polemiklere girmiyoruz :D
Soran+1 yılAaaa oysa seversin fjjdk
- +1 yıl
Şimdi bu ikiye ayrılıyor; polemiğe girdiğim konular ve kişilere çok gereksiz olmalı :D polemiğe girmediğim konular kesinlikle sevdiklerim, vatan, din gibi konular ve kişiler, teşekkürler söyleyeceklerim bu kadar shsj
Soran+1 yılAaa sen böyle detaylı yorum yazar mıydın ya 🤩
Biz teşekkür ederiz efenim jdjdk- +1 yıl
Yazıyorum artık :D sus djdk
Soran+1 yılHaklıson Sosyetik 😀
- +1 yıl
Hokoloson sosyotok :D
Soran+1 yılHayır hayır bu ondan değildi 😂 Onu asla yazmam sana 😀
Yani sus yazınca, bu son yorum olarak kelimeyi değiştireyim dedim ama yine son olmadı jdkdk
Eee en son yazmak Sosyetik işi 😀- +1 yıl
Hahah evet bana bırak, sus :D sjjd
Doğru tabiki herkes kendi kafasına göre yıldızla çıkarsa lig uzay boşluğuna döner
23 Yorumla
Soran+1 yılKazanılmış şampiyonluklar peki? 🙃
Soran+1 yılBu doğru.
Peki armaya niye izin veriliyor?
Gizli Üye(30-35)+1 yıl2 yıldır turkiyede değilim ülkenin IQ değerleri ileri gitmeyi bırak geri gitmiş Mq 😂 5 yıldız olsa ne olur olmasa ne olur. Bu kadarda kompleks olmaz mq
11 Yorumla
Soran+1 yıl😂
TFF 1923 de kuruldu cumhuriyetle beraber kuruldu. 1959 dan öncesini saymaması 1959dan kendini yok sayması demektir. Önceki şampiyonluklar her takım için sayılmalı gençlerbirliğinin bile şampiyonluğu var
10 Yorumla
+1 yılYani ne desek boş. Havadan sudan 5 yıldız..
Ver abi me oradan bir yıldız daha..11 Yorumla
Soran+1 yıl6'da yetmez 7 taneee 😂
https://youtu.be/FxDhFsfIHmo
+1 yılYaw kardeşim bırakın şu ayakları yaşamayın hayal Dünya’sında 3 yıldızsınız işte bu neyin tatavası 😜
11 Yorumla
Soran+1 yılArmaya eklemişler ama bak 😂
Galatasaraylı olduğum için midir bilmiyorum ama gerçekten rakiplerimizin içinde bulunduğu şu durumlardan utanıyorum, iğreniyorum, nefret ediyorum.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılFederasyon 2 yıldır cevap veremiyosa FB de takar yıldızı çıkar sahaya. Cezası neyse Ali başkan öder
11 Yorumla
Soran+1 yılBudur, bu görüşlerden de lazım 😀
Neden cevap yok...
Spor konusunda 318 cevap paylaştı. Umrumda değil 10 tane yıldız koysunlar formaya ne fark eder en büyük Galatasaray olduğunu herkes biliyor
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBunlar kendi başarısızlıklarını örtmeye çalışıyolar bu kadar basit 🤣🤣
12 Yorumla
Soran+1 yılFB'liler mi? 😀
Cevap sahibi+1 yılEvet
Gizli Üye(30-35)+1 yılhak edilmemiş yıldızı alsa napacak😂🤣🤣 o zaman gs de 10 tane taksın
13 Yorumla
Soran+1 yılOooo çarşı karışır 🤣🤣
Cevap sahibi+1 yılçarşı herseye karşı 😂
Soran+1 yılKesinlikle 🤩😂
- Spor konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılbaktılar şampiyon olamıyorlar. geçmişte kazanılan kupaları eklemeye başladılar. tavuk kupaları ile 5 yıldız. onuda geçtim daha önce tarihlerinden haberi olmayan taraftarıda koyun gibi peşlerine takıldı. tutturmuşlar 5 yıldızımız var.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılJknin başkanı Demirören kulübü bırakıp federasyona geçince jkye verilen geçmiş şampiyonlukları unutmayalım... Sayesinde lig şampiyonu oldular yoksa sktim sene olamazlardı o borç batağında o topçular nereden geldi...
10 YorumlaNe mutlu Fenerbahçe'liyim diyene ceza bizi durduramaz Ali Koç başkanımız öder.
10 YorumlaOturup karar versinler o zaman ya evet ya da hayır desinler de bağlansın o iş
10 YorumlaGökteki tüm yıldızları verdim fenere gitti. Yeterki aglamasinlar
10 Yorumla
+1 yılEvet ceza almalı zaten. Kafana göre öyle yıldız kararı alamazsın
10 Yorumla
+1 yılEvet daha önce de söylendi onun için yönetim vazgeçti diye biliyorum
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılDoğru kurallar neyse o dinazorların olduğu dönemde kazanılan kupaların sayılması, yıldızların armaya eklenmesi doğru değil.
10 Yorumlaresmi olarak olmayan yıldızları mı koyucak formasına🤨
12 Yorumla
Soran+1 yılArmaya koymuş 😂
Tek vasfı babasının zengin olması olan Ali efendi bir halt beceremeyince abuk subuk yıldızlarla oynamaya başladı, gerîzekalı herif
00 Yorumla- Spor konusunda 680 cevap paylaştı.
+1 yılÇünkü alınan şampiyonluklar var
13 Yorumla
Soran+1 yılYani karar doğru olmaz diyorsun?
- +1 yıl
Tabii ki, Beşiktaş kulübünün onaylanmış iki şampiyonluğu var, Fenerbahçe de ona istinaden bizim şampiyonluklarımız da onaylanmalı diyor ki mahkeme süreci var biliyorum.
Soran+1 yılHaklılar...
28 şampiyonluk bence kabul edilmeli türkiye cumhuriyeti 1958 de mi kuruldu ki
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbu konuda hiç bir fikrim yok 😶
13 Yorumla
Soran+1 yılMaç tahmini yapmaya benzemiyor galiba 😀
Gerçi onu da tutturamadık 😂
Cevap sahibi+1 yılhayır benzemiyor, anlamam ki zaten 🙈
tutturamadık ama istediğimiz takım kazanmış oldu 🥳🤣
Soran+1 yılOrası doğru 🥳
+1 yılGereği varsa yapılsın eden bulur
10 YorumlaAldıysan çık wk almadan nereye çıkıyorsun
10 Yorumla
+1 yılBitmemiş miydi 😄
19 Yorumla
Soran+1 yıl🙈
Ya bu maç değil ama daha farklı bir konu evet takım olsa da 😀
Maçlar bitti, artık maç yok 😂
Yani var da benim için yok 🤣- +1 yıl
Seni başka sahalarda görmek isteriz 😂😂
Soran+1 yılBakalım 😂
Buranın da Fenomeiyim yani etiketimi bırakamam öyle kolay kolay 😀
İkisi de sorusuz kalınca dayanamıyorum 🤣- +1 yıl
Lanet olsun içindeki fenomenlik sevgisine 😂😂
Bu etiket artık kesin engel 😂
Soran+1 yılHahaha dur ya soruları renklendiricem ben siz merak etmeyin 😂
- +1 yıl
Siz? Ben ve kimler topluluk halinde mi sıkıldık tek olmadığıma sevindim 😄
Renkli futbol sorularını bekliyelim biz hep beraber bari 😄
Soran+1 yılTabi tabi çoğu kisi sıkıldı Dünya Kupası sürecinden kendi sorumda da diğer sorularda da görüyorum bunu ki haklılar 😀
Bekleyiniz efenim 😂- +1 yıl
Protokol sırasında elimizde dürbünler an be an takipteyiz
Soran+1 yıl😂
+1 yılFikrim Yok
13 Yorumla
Soran+1 yılGüzelleşmek için uyursan olmaz tabi jdkdk
- +1 yıl
Takip etmiyorum diyelim. uyumak şart
Soran+1 yıl😀
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılgötüyle inatlaşan donuna sıçar
10 Yorumla
+1 yılLafla olmaz resmiyetmi var