- Spor konusunda 967 cevap paylaştı.
+1 yılBen futbolda şiddeti seviyorum ve destekliyorum. Ota b.. a kart çıkmamalı. Hakem herşeye faul çalmamalı. Bi tokat yiyen oyuncu kendini yere atıyor. Sen de vur a me ka elin armut mu topluyor. Adamın omzuna dokunuyorlar kendini yere atıp binlerce kişi önünde utanmadan kıvranıyor. Bence futbolda diz, dirsek ve bel altına atılan tekmeler serbest olmalı.
07 Yorumla- +1 yıl
Ben de arada halı sahaya gidiyorum, daha bir kere faul diye zırlamadım, bi pozisyonda kavalıma tekme yedim, kalkıp topa koştum. Şiddet futbolu daha zevkli kılıyo.
- +1 yıl
Ya bir tribün dolusu insan beni izlerken kendimi yere atıp kıvransam kendime olan saygımı yitiririm ben. Bi çelmeye karı gibi zırlıyolar. Alacağın bi penaltı gururundan önemli mi? Sana faul mü yaptı, ilk pozisyonda bas dizine tekmeyi yaklaşamaz bir daha. Böyle olsa seyir zevki daha yüksek olmaz mı?
- +1 yıl
Bak ben boksörüm, ringte burnum kırıldı, dövüşücem bırakın diyordum en son, doktor yeter dedi. Futolcular ana kuzusu p. ç kuruları
En İyi Cevaplar
+1 yıl
Trabzonspor un da elbette ceza alması gerekir fakat merak ediyorum da taraftarların kafasına tekme yumruk vuran terör estiren bu bazı fenerli oyuncular da ceza alacak mı acaba? Oosterwolde, osayi, fred, batshuayi ceza alacak mı acaba? Şimdi dicekler ki nefsi müdafaa, öyle bir şey yok izledim ben nefsi müdafaa ile alakası yoktu soyunma odasına gitmek yerine soyunma odasının tam aksi yöne doğru ilerleyerek kendilerine yaklaşmaya çalışan Trabzonspor lu taraftarlara öldüresiye tekme ve yumruk vurdular. Niyetleri soyunma odasına gitmek değildi niyetleri insanları dövmek idi. Akıl ve mantık sahibi her insan o anları izlediğinde söylediğim gibi olduğunu görür ve anlar..
Umarım Fener li oyuncular, gerçi oyuncu bile demek gelmiyor içimden o oyuncu müsveddeleri umarım gereken cezayı alırlar yoksa bugün onlara ceza verilmezse yarın bütün takımların oyuncuları insanlara tekme ve yumrukla saldırır27 Yorumla- +1 yıl
Detayda yazdıklarım gibi ağır cezalar alması gerek iki futbolcu var, djiku ve osterwolde ve osayi taraftarı dövdüğü için, bana kalırsa kendini müdafa ediyor ama ortada daha 2 sene önce emsal josef de souza kararı varken ceza vermek zorundalar! Halil umut meler'e sezon sonuna kadar maç verilmemeli, var hakemlerinin derhal hakemliklerini bitirmeleri lazım ki diğer var hakemlerine gözdağı olsun. Trabzonspor kulübüne ağır para ve 5 maç seyircisiz oynama cezaları verilmeli.
- +1 yıl
Batshuayi kendisine doğru değil de başkasına doğru koşan Trabzonspor taraftarına uçan dönen tekme attı o da var. orada o taraftar kendisine doğru kosmuyordu gözünü baska yere dikmişti durduk yere ona teme attı. O da ceza almalı
- +1 yıl
Görelim bakalım TFF nin PFDK nın adaletini.. Umarım adaletten şaşılmaz. Olayın takipçisi olacağız biz Galatasaraylılar
- +1 yıl
Bu arada maçı da hakemle kazandılar yine. Bu olaylar bu gündemi de değiştirmesin, FB li oosterwoldeye kırmızı kart verilmedi. Yahu ben ömrümde bu kadar açık şike görmedim harbi ya. Bir Galatasaray lı olarak yapmıyorum bu yorumları sıradan bir insan olarak yapıyorum bu yorumları gerçekten işin içinde hile olduğu kabak gibi ortada
- +1 yıl
FB nin 3. golünden önce de faul vardı. FB li bir oyuncu Trabzonsporlu oyuncunun suratına maç esnasında tekme attı kırmızı görmeliydi
+1 yılEvet maç sonrası djiku ve ostervlde tahrik edici hareket etmiş olabilir yapmamaları gerekiyordu. Ama sırf bunun için beş üç bilmem kaç maç ceza verilmesi çok saçma. Josef için verilen ceza kadar burdaki futbolculara verilecek cezalar da saçma olur. 30 bin Trabzon taraftarı ve şehrinin ortasında yalnız kalmış birtakım var. taraftarı yok güvenlik zafiyeti olan bir stadda linç girişiminde bulanan holigan taraftar musvettelerine karşı kendilerini savunmaları kadar doğal birsey yok. Trabzon camiası ülkemize yine bir kara sürerek tüm dünyaya rezil etti. Eğer fener futbolcularina ceza verilecekse Trabzon spora tarihi bir ceza verilmeli ve bu olayın failleri yargılanmalıdır...
13 Yorumla- +1 yıl
Trabzonspor'a zaten tarihi ceza verilecek o konuda kimsenin şüphesi olmasın, çok yüklü para cezası ile en az 5 maç seyircisiz oynama cezası alacaklar. Djiku ile osterwolde ise taraftara bakarak tribünlere doğru oltayla balık tutma hareketi yaparak ağır tahrikten 5 maç almalılar. Bunu zaten maçta yapsalardı taraftarı tahrikten ilk önce sarı devam ettikleri taktirde kırmızı alırlardı. Osayi samuel'e gelince bana göre kendini korumak amaçlı o na saldıran taraftarı dövdü bence cezaya gerek yok, ama 2 sezon önce emsal olan josef de souza kararı var ortada ve o gün josef'e ceza verdikleri için mecburen osayi'de ceza almak zorunda.
- +1 yıl
Evet o olta hareketi çok gereksizdi hatta bunu yabancı futbolcu yapıyorsa illaki bir Türk futbolcu öğretmiştir yani bunun tam tersi olması lazım onlar bunu yapınca takım içinde ki Türk oyuncularının yapmayın durun demesi lazım ki olmadı. Çünkü eski baba futbolculardan kalmadı günümüzde. Hele ki böyle kritik haftalara girilmisken cezaya gerektirecek davranışlardan uzak durulması lazım. Neyse artık bunlar önemli değil artık bu saatten sonra fenerbahce nin lig ile hevesi kalmadı bana göre bir taraftar olarak şampiyonluk hevesim kalmadı tek istediğim konferans kupasını kazanmaları. Şu ligin havasından uzak kalalım istiyorum.
- +1 yıl
Aslında böyle zor bir atmosferden galip gelmişken sahaya atılan maddeler, hakemin kötü yönetimi vesaire fenerbahçe'nin maçın bitiminde orta sahada kutlama yapacağına rakip takım oyuncularıyla tokalaşıp hızlı şekilde içeri girmeleri çok daha iyi olurdu. Ondan sonra soyunma odasında, otobüste, ve İstanbul sabiha gökçen'e gelirken taraftarıyla doyasıya kutlama yapabilirlerdi. Dediğin gibi o hareketi kesinlikle yerli oyuncular göstermiştir, bu olta olayını yabancı oyuncunun bilme şansı yok.
+1 yılYeni kural; "eğer penaltı veriyorsan, sarı kart gösterebilirsin" şeklinde. Bunun nedeni de takımları iki kat cezalandırmış olmamak. Yani zaten yüksek ihtimalle gol yiyecek, bir de eksik kalmasın diyor kural.
011 Yorumla- +1 yıl
Olabilir. Ben kuralda yazanıdöyledim sadece
- +1 yıl
Dediğim gibi, kural bu şekilde. Galatasaray maçında penaltı ve kırmızı kart çıkması kural hatasıdır mesela. Ve gaatasaray o şekilde maç kazandı. Türk futbolundan çok bir şey beklememek lazım bu hakemlerle.
- +1 yıl
Kendinle çelişiyorsun. Kural diyor ki; "eğer penaltı varsa kırmızı kart vermezsin." Sen diyorsun ki; "sert bir faul yoktu. Bariz gol şansına verdi kırmızıyı." Oradaki kırmızı kart açıkça kural hatasıdır. Kuralın amacı zaten takımların iki kez cezalandırılmasını önlemek. Bariz gol şansı da olsa, penaltı varsa kırmızı olmaz yani. Dolayısıyla Djiku'nun pozisyonu da, gs maçındaki pozisyon da kırmızı değil. Cezası penaltı ve sarı karttır.
- +1 yıl
Galatasaraylısın değil mi? Kuralı yazıyorum, açıklamasını yapıyorum, hala "bir halt bilmeden konuşma" diyebiliyorsun. İşinize geldiği gibi yorumlamak huydur sizde. Ben de boşa yormayım madem kendimi. Hadi eyvallah
- +1 yıl
Ne galatasaraylısı be ! Ne zaman Fenerbahçe'yi eleştirsek hemen galatasaraylısın derler tersini yapınca fenerbahçe'lisin derler! Bıktık sizin gibi fanatiklerden bir halt bilmeden birde yorum yaparsınız! Bu sene en çok puanı hakemler sayesinde fenerbahçe 17 puan galatasaray ise 8 puan aldı onun için boş boş konuşup mağduru oynamayın!
- +1 yıl
Fanatik değilim. Süper ligi de pek takip etmiyorum 2 yıldır. Sadece tavrın çok gs taraftarı havası verdi. Dediğim gibi, kuralı yazdım ve açıklamasını yaptım. İşine geldiği gibi yorumlayan sensin. Daha fazla muhatap olmaya gerek yok.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
33Cevap
- Spor konusunda 20,4b cevap paylaştı.
u +1 yılBU ülkede adalet yok
10 Yorumla - Spor konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılHerkes ceza almalı gadası
10 Yorumla Fenerin amacı belliydi.. 2 ve 3 gölünden önce faul var. Ts'nin penaltı kazandığı pozisyonda hakem kart vermeliydi.. yedekte irfancan vede Mert Hakan tribunleri tahrik etti amaçları buydu.. İsmail kartalın koluna pet şişesi geliyor oda enseye buz koyup yerde yatıyor adamlar yerden kalkmadı çok zekice taktik uyguladılar.. vede maç sonu taraftarı yere yatırio etkisiz hale getiedi ama fbliler saldırıp dövdü tam burada ipler koptu
Zaten ortam gergin İsmail Kartal takımı neden soyunma odasına goturmeyip taraftari tahrik ediyor
11 Yorumla- +1 yıl
Halil umut meler'e sezon sonuna kadar maç verilmemeli, var hakemlerinin tamamının hakemliği bitirilmeli diğer var hakemlerine göz dağı verilmeli! Djiku ile osterwolde'ye ağır tahrikten 5, osayi samuel'e saldıran taraftarı dövdüğü ve josef olayından emsal karar olduğu için 3 maç ceza almalı. Trabzonspor kulübüde ağır para cezası ve daha önce Galatasaray ve Fenerbahçe'nin de benzer olaylardan 5 maç seyircisiz oynama cezası aldığı aynısını almalı aksi taktirde türk futbolunda büyük kaos yaşanır!
m +1 yılTrabzonlular sinirli insanlardır. Dayak yeselerde kavgaya girerler. Hadi tamam trabzonspor ve taraftar felaket falan diyelim de, abi sen koskoca fenerbahçede oynuyorsun, sana yakışır mı tribüne hareket çekmek. İzmirde yapsan kimsenin sesi çıkmaz mı bilmiyorum ama spora yakışan hareketler değildi. Maçı izlemedim. Sizin anlattıklarınızdan yorum yapıyorum
21 Yorumla- +1 yıl
Tabi ki taraftarların sahaya girmesi kabul edilemez açıklanamaz bir durum ama tribünlere hareket yapmakta büyük tahrik.
+1 yılPandeminin en güzel zamanı seyircisiz futboldu. Bence seyircisiz futbola devam etmesi lazım Türkiye'nin. Otur evinde izle maçı. Ne işin var stadda. Stadyumda bir pozisyonu kaçırsan tekrarını izleyemiyorsun ama evde iki üç defa pozisyonun tekrarı veriliyor. Stadyumda maç izlemek bana hiçbir zaman mantıklı gelmedi. Kavga, gürültü, bütçe zararı nereden baksan hep zarar. Paranla dayak yiyorsun sjsjs
23 Yorumla- +1 yıl
futbol maalesef toplumları uyutuyor
- +1 yıl
@uyanmakzorundayiz takımlarını sevdiği kadar Allah'ı sevseydi insanlar stadyumu doldurdukları kadar camileri doldururlardı.
- +1 yıl
maalesef abi camii cemaat az teravih burada 4-5 sıra
Valla oyunculara ceza verilirse o zaman her maç sahaya birileri girsin oyunculara ceza aldırsın. Anca ttibünlere yapılan hareketlerin cezası mantıklı olur onda da küfürlü hareketler olması lazım.
14 Yorumla- +1 yıl
Bende aynısını josef de souza ceza aldığı zaman söyledim ama o dönemlerde ne Fenerbahçe ne de Galatasaray camialarından tık çıkmadı ve bana dokunmayan bin yıl yaşasın mantığıyla hareket edildi. Artı djiku ve osterwolde bana kalırsa ceza çünkü tribünlere karşı provokatif hareketler yaptılar. Taraftarı kendini savunmak için döven bir osayi var başka futbolcular da var mı bilmiyorum ama josef olayından dolayı mutlaka ceza alacaklar. Eğer ceza verilmezse işin Trabzonspor ile beraber Beşiktaş'ta girer o zaman daha büyük bir kaos olur.
Olaylı maç olmasını bekliyorduk zaten tansiyon hep yüksekti fenerli oyuncular maç bitimi bence direk içeri girmeleri gerekirdi
11 Yorumla- Spor konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılBence hiçbirine ceza vermezler Trabzon'a verirler o oyunculara ceza verecek dötleri yok. Çünkü as oyuncuların nerdeyse sezonu kapatması demek var hakemleri zaten hep fenere çalışıyor. Fener gol atınca gözlerini kapatırlar. Maç sonu sevinebilirsin çılgınca sevin ama rakip takıma gönderme yaparak değil. Ama o kadar yüzsuzlerki kendilerini sütten çıkmış ak kaşık görüyorlar hakemleri suçluyorlar
10 Yorumla
+1 yılArkadaş siz neden bahsediyorsunuz ya utanmaniz diyeceksiniz ki Fenerbahçeli futbolcular tahrik etmiş taraflı göz ile bakmayın objektif olarak bakın yok faul yok tahrik yok bilmem ne yağmur gibi pet bardak ile sular atılırken yabancı maddeler saha içine yağarken sis bombaları saha içine ve hakemlere gelmişken bu atılan maddeler ile futbolcular yararlanırken maçı tatil etmeyip devam eden hakeme neden bir şey diyemiyorsunuz zaten maç tatil olacak Fenerbahçe 3-0 hükmen galip gelecek altında başka şeyler aramaya gerek yok
16 Yorumla- +1 yıl
Kardeşim hangi maç tatil olmuşta bu maç olacak? Bu ülkede quaresma'ya bıçak atıldı, şenol güneş'in kafası yarıldı, 2007'de Galatasaray - Fenerbahçe derbisinde neredeyse bütün stadın sandalyeleri söküldü, aynı şekilde play off şampiyon maçında Fenerbahçe - Galatasaray maçında bu olaylardan daha büyükleri yaşandı ama hiç birinde maç tatil edilmedi sen diyorsun ki bu maç tatil edilmeliydi! Arkadaş burası Türkiye ve burada sahaya şişe veya yabancı madde ve meşale atmakla maçlar tatil edilmez ve geçmişte de edilmedi. Artı soru detayında ki yazdıklarımında arkasındayım ve ceza alması gereken çok kişi var başta hakem ve var'dakiler.
- +1 yıl
Sen bu kafayla devam edersen bu ülkede futbol terörü bitmez zaten fanatik göz ile bakmayın et bakalım maçı tatil her maç mi atılıyor yap tatil sıkıyorsa atsınlar hem öyle 5 maç değil tüm sezon saha içinde oynanması gereken kapat seyirciye bu iş çığrından çıktı linç ediyorlardı adamları sizin konuştuğunuza bakın ya ayıptır
- +1 yıl
Gerçekleri söylüyorum ben. Bu ülkede kaç defa bu tip olaylar oldu daha beterleri oldu, tatil etseydin ya kadıköy'de veya ali sami yen'de ki bir maçı? Neden etmediler? Çünkü kimsenin yüreği yetmez! Fenerbahçeli bir yönetici diyor ki Trabzonspor'un siyasi gücünden dolayı maçı tatil edemediler, bende diyorum ki zamanında kadıköy'de, ali sami yen'de daha beterleri olmuşken maçlar tatil edilseydi bugünlere gelinmezdi. Ama tabi o statlarda maçları tatil etmeye kimsenin yüreği yetmez! 😅
- +1 yıl
Cinconlu futbol yorumcusu kardeşim bak Fenerbahçeli hiç bir futbolcu ceza almayacak sende buradasın bende buradayım görüşürüz
- +1 yıl
Ne cinconu be! Fenerbahçe'yi eleştirince Galatasaraylı, Galatasaray'ı eleştirince ise Fenerbahçeli ilan ediliyorum, bi bitmediniz be!
- +1 yıl
Hiç bir zaman tarafsız yorum yapan biri değilsin sen var ya sen art niyetli olarak yorumlar yapıp burada kendini bir halt zannediyorsun hiç bir zaman cinconun hakemler tarafından desteklendiğinden bahsetmeyecek kadar aciz birisin gerçekleri önüne perde çekerek görmezden gelip sonrasında tarafsız futbol yorumluyorum demeye hakkın yok her karara herşeye saygı duyup ona göre üzerindeki formayı çıkarıp yorumlar yapacaksın bırakın artık şu Fenerbahçe düşmanlığı!!!
Kim haklı kim haksız konuşmaya gerek yok. Oosterwolde yerde yatan taraftarın kafasına tekme atıyor adam öldürmeye teşebbüsüdür bu. Sözleşmesi feshedilmeli. Osayi samuel ve Batsuayi ağır cezalar almalı.
10 YorumlaFenerbahçeli oyuncularda ceza alacak bu 2-2=4 nedeni ise rakip takımın taraftarının önünde hareket yaparsan bu yanlış olur özellikle ostervolde ve irfan can bu ikisi kesin ceza almalı.
12 Yorumla- Spor konusunda 474 cevap paylaştı.
+1 yılBuraya şimdi sayfalarca yazarım da zihniyet bozuk olunca herkes görmek istediğini görüyor.. Maçın başından sonuna kadar hocamıza, oyuncularımıza, yan hakeme ve hatta ve hatta kendi oyuncularına eline geçen her şeyi atan zihniyet ile Fenerbahçe futbolcularını aynı cümle içinde geçirmek saygısızlıktır..
13 Yorumla- +1 yıl
Keşke yazsaydın. Dün sahaya atılan maddeler daha önce kaç tane Galatasaray - Fenerbahçe veya Fenerbahçe - Galatasaray maçlarında yaşandı ama ne hikmetse hiçbir zaman o maçlar tatil edilmedi, eğer edilen varsa hangi sezon olduğunu buraya yaz. Ikincisi bu maçta hakem rezaleti var, penaltı pozisyonunda djiku kırmızı kart görmeliydi, o nu geçtim fenerbahçe'nin üçüncü gölünden önce osterwolde dirseğiyle hava topunda net faul yapıyor ve ne hakem ne de var devreye girmiyor. Şimdi sana soru eğer bu penaltı fenerbahçe'nin lehine olsa kırmızı çıkmasa ve üçüncü golü faul pozisyonuyla Fenerbahçe aynı şekilde golü yiyip maçı kaybetse şimdi haklı olarak Fenerbahçe dünyayı ayağa kaldırmıştı! Daha 2 sene önce yine Trabzonspor maçında kim min jae yanlış şekilde ikinci sarıdan atıldı diye hava alanlarında megafonu eline alan ali koç'u herkes hatırlıyordur. Hadi bunların hepsi bir kenara maç sonunda djiku ve osterwolde tribünlere bakarak oltayla hamsi tutma hareketini yapmasa belki yine bu olaylar olmazdı ama ne olursa olsun seyircinin sahaya girmesi kabul edilemez bir durum ve açıklaması yok ama Trabzonspor kulübü ile beraber soru detayında belirttiğim gibi, halil umut meler'e sezon sonuna kadar maç verilmemeli, var hakemlerinin hakemlikleri bitirilmeli, osterwolde ile djiku ağır tahrikten 5, osayi samuel emsal josef de souza olayından dolayı 3 maç ceza almalı. Trabzonspor kulübü ağır para cezasıyla beraber geçmişte aynı olaylardan Galatasaray 2007'de ve Fenerbahçe'nin play off şampiyonluk maçında aldığı gibi 5 maç seyircisiz oynama cezası almalı.
- +1 yıl
Yaşanılanları saha içine indirgemek çok manasız.. Şu yaşananlardan sonra hala saha içinde kalabilmek ve puan derdine düşmek.. Diyelim ki Trabzonspor sporun tüm maç boyunca hakkı yendi, taraftarın elinde bıçak ile sahaya girmesi ne demek? Kaleci tedavi görürken atılan cisim sonrası suratının kanaması ne demek? Sahanın içerisinde meşale varken ve futbolcunun elindeyken hakemin bunu görüp devam ettirmesi mantıklı mı? Burada konu futboldan çok başka yerlere gidiyor, sen ülkenin marka değerini sıfıra indiriyorsun.. Dünyaca ünlü bir çok gazete bu yaşananları aktardı ve ilerleyen zamanlarda sen transfer yapmak istediğinde bu yaşananları sorgulamayacaklar mı? Maçın bitiminden sonra Trabzon sporlu taraftarlar sosyal medya üzerinden ellerinde silahlar ile havalimanı yollarına gidiyorlar ve insanları da çağırıyorlar.. Şimdi futbolcu psikolojisi üzerinden de değerlendirmeyelim, bunlar insan ya hani.. Kim böyle bir ülkede futbol oynamak ister?
- +1 yıl
Söylediklerinin hepsine katılıyorum ama hiçbir maç türkiye'de bu tip olaylardan dolayı daha önce tatil edilmedi. Zamanında beşiktaş'lı quaresma'ya kelebek bıçağı atıldı maç tatil edilmedi, Fenerbahçe stadında Şenol güneş'in kafası yarıldı ve yine maç tatil edilmedi, kadıköy'de galatasaray'ın şampiyon olduğu sene büyük olaylar oldu maç tatil edilmedi, aynı şekilde 2007 yılında Fenerbahçe ali sami yen'de galatasaray'ı 2-1 yendiği maçta aynı olaylar yaşandı yine maç tatil edilmedi maalesef Türkiye'de bu işler böyle yürüyor. Halil umut meler'e ver sezon sonuna kadar ceza, var hakemlerinin hakemliklerini bitir, dediğim oyuncuların hepsine ceza ver bak bakalım bir daha bu olaylar yaşanıyor mu? ! Geçen hafta mert hakan'ın pendikspor yedek kulübesine yaptığı harekete ceza vermeyen hakem demiyorum ama Pfdk'an varsa kimse kusura bakmasın bu olayların önüne kimse geçemez! Artı osterwolde, djiku ve osayi'nin ceza alması lazım ki bir daha böyle olayları kimse tahrik etmesin, bana sorarsan osayi ceza almamalı çünkü kendini sadece müdafa ediyor ama iki sene önce emsal karar olan josef de souza olayından dolayı ceza almak zorunda. Artı bu 3 futbolcu ceza alsa bile Fenerbahçe'nin yerini dolduracak adamları var ama bir şampiyonluk uğruna yine 10 sene kaybetmeyi göze alanlar varsa o zaman böyle devam edelim. Saha dışı olaylarına gelirsek bütün sahaya giren holiganlara 6222'den ağır cezalar ve statlardan ömür boyu men ile beraber Trabzonspor kulübüne ağır para cezası ve 5 maç seyircisiz oynama cezası verilmeli, eğer fazlasını verirsen emsal kararlardan dolayı çifte standart olur.
Türkiye’de futbol yok yıllardır izlemiyorum izlenecek bir şey de yok
20 Yorumla
+1 yılTrabzonlular heryerde her konuda vasifszligni hanzolugnu belli etmiş sadece sporda olsa gene iyi hepsi böyle bunlarn. Dünyada bile bu konuda rezil ettiler bizi dünya bunu konuşuyor 🤦🏻♀️
21 Yorumla
+1 yılYazık gerçekten ülkemizi ülkemizin futbolunu kötülemekten başka bir şeye yaramıyor.
10 Yorumla
+1 yılFutbol çok gereksiz. Allah bizleri doğru yoldan ayırmasın. Batısının ahlaksızlıklarını kanmayız inşAllah. Oruç tutun desek tutmaz hiçbiri. Anca top peşinde koşsunlar. Bu şeyleri izleyenlerinde tuttuğu oruç kabul olmaz.
12 Yorumla- +1 yıl
amin cümlemize
- +1 yıl
abla profilde kaldirirsan iyi olur
Trabzon komple şehir olarak hızlı bir medeniyet kursundan geçmesi gerekiyor
Çanakkale Zaferini bile kutlamadı herifler.
İyice Arap oldular başımıza00 Yorumla- Spor konusunda 349 cevap paylaştı.
+1 yılNe guzel her halti Trabzon islesin. fenerbahce ceza alsin. ne kirmizi karti faul bile degil. ayagi kafasina degmemis bile. O hareket cekmis bu hareket cekmis. deplasmanda Fener manyak mi kendisini oldursun. Yeter bu GS fanatizmi. Fener Dusmanligi. Herkes Fener sampiyon olmasin diye ugrasiyor. GS tetikciligini yapiyor. Sorun fener oluyor. Yuruyun gidin.
016 Yorumla- +1 yıl
Bırakın ikide bir şu galatasaray yakıştırması yapmayı! Onlarında ne halt olduğu belli zaten. Fenerbahçe'nin bu sene 17 galatasaray'ın ise 8 puanı hakemler sayesindedir. Trabzon maçına gelirsek detayda belirttiğim herkesin ceza alması lazım! Josef de souza sahaya giren hakeme ve futbolculara saldırmak isteyen taraftarı yere yatırdığı için 3 maç ceza aldığı zaman nerdeydiniz Fenerbahçe'liler veya Galatasaraylılar? ! Onun için herkes hakettiği cezayı alacak.
- +1 yıl
Kendin cal kendin yorumla. Sizi sahanizda dovmek lazim. ancak bundan anlarsiniz.
- +1 yıl
Tarafli oldugun kesinde. Sana yapilanlarla Fener'e yapılanları karşılaştıramıyorum.
- +1 yıl
Bosuna burada kendin calip kendin soyluyorsun.
- +1 yıl
Ne o kustun mu?
- +1 yıl
Bos bos konusan sensin Trabzonlu. karambole sampiyon oldunuz. Birdaha oluruz saniyorsunuz.
- +1 yıl
:))))))))))))))))))))
- +1 yıl
fenerbahce dusmani oldugun bellide. Umarim GS li degilsindir
- +1 yıl
Tamam tamam ramazanda kalbımızı futbol için kırmaya değmez.
+1 yılTrabzonspor un birinci golünde hakem meşale atılmasından dolayı maçı durdurmalıydı ama ts faul kazanınca durdurdu. Penaltı golü öncesindeki faulde tam bir komediydi.
00 Yorumla
+1 yılFutbolcular pdfk dan 10 ar maç ceza almalı Trabzon da ağır para cezası taraftar cezası almalı ve tarafrar pasodan tesipt edilip mahkemeye çıkarılmalı
10 Yorumla
+1 yılYazdıklarının coğu doğru coğuna katılıyorum
11 Yorumla
+1 yılfutbol kadar seviyesiz boş bir spor dalı yok
11 Yorumla- +1 yıl
futbol spor olmaktan çıktı
+1 yılHayırdır trabzon kazanınca şampiyon mu olacaktı neyin hırsı galatasaraydan 5 gol dedi sesi çıkmadı fenerin ne kadar büyük takım olduğunu görüyoruz her zorluğa rağmen galibiz sahaya inenlerde galatasaraylıdır
127 Yorumla- +1 yıl
He bi sen biliyon gsli trabzon zaten gsnin yaveri
- +1 yıl
Trabzon ve galatasaray türk liginin yüz karası
- +1 yıl
ne olduğun belli kudurun kudurtukça çirkinleşin size yakışan
- +1 yıl
Gerçekler zoruna gidince boş gelir
- +1 yıl
Bırak taraflı yorum yapmayı. Bu maçın buraya gelmesinin baş sebebi halil umut meler ile var hakemleridir. Djiku ile osterwolde'nin oltayla hamsi tutma hareketini tribünlere maç sonu yapması bardağın taşmasına sebeb oldu. Trabzonspor kulübü büyük cezalar alacak ama o tahriki yapan iki oyuncuda en az 5 maç ceza alacak, osayi taraftarı dövdüğü için yine ceza alacak. Hakemlere gelince halil umut meler'e sezon sonuna kadar maç verilmemeli, var hakemlerinin derhal hakemliklerini bitirmeleri gerekir.
- +1 yıl
Halil de gsli bilerek seçilen hakem oyun hep aynı gsyi şampiyon yapabilse trabzonun kudurması bundan
- +1 yıl
Sen fener ceza alsın diye ağlamaya devam et sana saldırmaya gelenler olursa yumruk değil öpücük atarsın :D
- +1 yıl
Başlatma josefine kaç kişi indi sahaya
- +1 yıl
Gesenin kuçuları varsa ilahi adalette var
- +1 yıl
Madem fenere kaybettiremediler oyuncularına ceza aldıralım gs zorlanmasın dediler
- +1 yıl
Ts bjk ne lan
- +1 yıl
Evrenden gözüküyor mu
- +1 yıl
Josef olayını ne katıyon araya ona saldıran bi kişi burada maç başından beri zorbalık var hakem dahil
- +1 yıl
Gsnin melosu köpek gibi dili dışarda seviniyordu kimse rahatsız olmadı biz sarılınca mı kudurdunuz :D
- +1 yıl
Senin konusacak lafın yok josef diye ağla eskilerde kalmaya devam konu senle de ilgili değil neyi savunuyosun cahil
- +1 yıl
Fener ceza almayacak ağlayarak günlüğüne yazabilirsin 🤣
- +1 yıl
Laf bulamayınca iftira atmaya çalısan faydasız tam size yakışan hareketler kendi takımın haksızlık gördü diye herkes için aynısını bekleyen bencil hiçbir zamab insan olamıycaksınız 🙂
- +1 yıl
Sana haddini bildiren kız olmayınca böyle afallarsın
- +1 yıl
Faydasız jimnastik kulübü de kudurmus
+1 yılCeza alması gereken Trabzon fenerbahçe değil adam sahaya iniyor yumruk atmaya çalışıyor eee bizimkiler ya teşekkürler mi deseydi etkiye tepki şimdi hem yenildiler hemde dayak yediler fenerbahçeme hiç bir şey olmaz.
111 Yorumla- +1 yıl
Josef de souza olayından emsal karar var geçen sene ankaragücü maçında saldıran bir taraftara müdahele ettiği için osayi 3 maç ceza almalı. Djiku ve osterwolde tribünleri ağır tahrik ettiği için 5 maç ceza almalı. Halil umut meler'e sezon sonuna kadar maç verilmemeli, var hakemlerinin hakemliği derhal bitirilmeli. Trabzonspor kulübü 5 maç seyircisiz oynama ve ağır para cezası almalı!
- +1 yıl
Kimse kusura bakmasın da Trabzon Galatasaray'a yenildiğinde neden bunları yapmadılar ceza gelecekse Trabzona gelmeli orada adamlar kutlama yapıyor dengesizin biri sahaya iniyor ee ne sanıyorlardı
- +1 yıl
Galatasarayı desteklediğiniz çok belli lakin fenerbahçe çok iyi gidiyor bu ali cengiz oyunları fenerbahçeye işlemez !!
- +1 yıl
Trabzon?😅
- +1 yıl
Ahahahahah 😅
Maşallah çok güzel savundun da ondan dedim. - +1 yıl
Fenerbahçemi gömdün o yanlışlık olabilir mi adaletli davran
+1 yılyazıklar olsun kaos bitmiyor
10 Yorumla
+1 yılHalil Umut Meler hakemlikten men edilmeli.
10 Yorumla
+1 yılHe gol yediler hem dayak yediler
10 YorumlaSpor konusunda 665 cevap paylaştı. Sen baya fener düşmanisin ya bide tarafsızım diye geçiniyorsun
15 Yorumla- +1 yıl
Helal sana 👏
- +1 yıl
@everkeğii @Misakisaki Körler ve sağırlar birbirinizi ağırlar boşuna dememişler 🤣 Soru detayında yanlış yazdığım ne varda yine beni Galatasaraylı yaptınız? ! 😅
- +1 yıl
Statta seyirciyi kışkırtmak tahrik demektir, bunu Fenerbahçe statında da yapsan galatasaray statında da yapsın benzer tepkiler olur. Ve dikkat edersen rakip takip gol atar ve rakip takımın seyircilerini maç içinde tahrik edici hareketler yapsa veya golden sonra ev sahibi takımının tribünlerine gidip abartı sevinç yapsa maç içinde en az sarı kart görür tahrikten. Djiku ve osterwolde maç içinde oltayla hamsi tutma hareketini yapsaydı en az sarı kart devam etmeleri durumunda ise oyundan atılırdı. Bu hareketleri maç sonu provokasyon amaçlı yaptıkları ve olayların buralara gelmesine sebep oldukları için Trabzonspor kulübü gibi en az 5 maç ceza almalıdır. Osayi'ye gelince bana kalırsa ceza vermem ama aynı şekilde iki sezon önce josef de souza ceza aldığı için emsal karardan dolayı ceza vermek zorundalar. Aynı şekilde olaylara karışan gözümüzden kaçan başka isimler varsa onlarda ceza almalı.
+1 yılFener buyuk ceza almalı idir. Bu kadar kepazelik olmaz gerekirse sahası kapatilsin
00 YorumlaHakem hakem olsaydı ikinci yarı maça devam etmez hükmen mağlup olurdu ts.
01 Yorumla
+1 yılAhahaha. Fenerbahçeyi hiç sevmem
00 Yorumla
+1 yılBu olaylar neden hep Trabzon da oluyor
00 YorumlaSpor konusunda 926 cevap paylaştı. Masumlar ceza alacak.
00 Yorumla- Spor konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılbu fener itinii futboldan men edeceksin
00 Yorumla Tam bı iç TS kardeşim güzel kardeşim
00 YorumlaVe sonra..
00 YorumlaTrabzon denen takim komple yok edilmeli
01 Yorumla
+1 yılEşşekte şeref var fenerde yok
00 Yorumlayazdı galatasarylı
05 Yorumla- +1 yıl
Inanmak zorunda değilsin ama sende benim galatasaraylı olduğumu düşünüyorsun bundan adım gibi eminin. Onlarla ilgili soruda da kasımpaşa maçında 80 dakika boyunca sezonun en rezil futbolunu oynadı dedim ama herkes işine gelir şekilde anlamak istediği için bana bir etiket yapıştırıyor! Bu sezon hakemler sayesinde en çok puanı Fenerbahçe 17 sonra'da 8 puanla Galatasaray aldı onun için kimse hakem diye ağlamasın! 😅
Sahaya girmeye hakkı yok
00 Yorumla
+1 yılKim Haksizsa
00 Yorumla
+1 yılKes lan cinconlu
02 Yorumla- +1 yıl
İşinize gelmediğinde herkesi cinconlu ilan eden zavallı sürüsünden birisin sen
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026