Trabzonspor - Fenerbahçe maçında yine var skandalı, olayların tetikçisi hakem ve provokatör iki futbolcu! Kimler ceza almalı?

Evet arkadaşlar dün akşam türk futbolunda yine kara bir gece yaşandı ve ne olursa olsun hiç taraftar sahaya girmemeliydi! Bu maçta olanların benzerinden feldkamp'lı dönemden hemen önce 2007 yılında Galatasaray 5 maç seyircisiz ve play off sezonunda Fenerbahçe'de yanlış hatırlamıyorsam Galatasaray şampiyon olduğu maçta sandalyelerin söküldüğü büyük olayların yaşadığı maçta yine 5 maç seyircisiz oynama cezası almıştı ve Trabzonspor'da büyük ihtimalle haklı 5 maç seyircisiz oynama cezası alacak. Yanlız dün akşam maçın buraya gelmesinde hakeminde büyük etkisi var, penaltı pozisyonunda djiku kırmızı kart görmeliydi, Fenerbahçe'nin üçüncü gölünden önce osterwolde hava topunda dirseğiyle net biçimde faul yapıyor ve yine bu iki pozisyonda var yokları oynuyor. Artı maç sonunda Djiku ve osterwolde'nin tribünlere bakarak oltayla hamsi tutma hareketi büyük provokasyon ve osayi samuel'in saldıran bir taraftarı yere yatırıp dövmesi daha önce Josef de souza'ya verildiği için cezasız kalmamalı! Bundan sonra Halil umut meler'e sezon sonuna kadar maç verilmemeli, var hakemlerinin derhal hakemliği bitirilmeli, tirbünleri tahrik eden djiku ve osterwolde ağır tahrikten 5 maç ceza almalı, daha önce josef de souza olayında emsal karar olduğu için osayi samuel 3 maç ceza almalı, Trabzonspor kulübü ağır para cezasıyla beraber 5 maç seyircisiz oynama cezası almalı! Ne düşünüyorsunuz?

Trabzonspor - Fenerbahçe maçında yine var skandalı, olayların tetikçisi hakem ve provokatör iki futbolcu! Kimler ceza almalı?
Güncellemeler
+1 yıl
@birneviterapi Bu cevap sana! Öyle yorum yapıp engelleyerek gidersen bende sana buradan cevap veririm! Taraflıyım öyle mi? Seni hiç benim sorularımda yorum yaparken görmedim. Yoksa seninde trol hesapların mı var? ! Benim sorularımda seni ilk defa görüyorum ve sen bana hiç bir sorumda yorum yapmadan taraflı olduğumu iddia ediyorsun, ehhh o nasıl oluyor? Bugüne kadar hangi sorumda gelip yorum yaptın? Öyle çamur at izi kalsın mantığıyla aciz aciz yorum yapma, yetersiz seni!