Spora ilk başladığım zaman bacak çalışırken içten içe kötü hissediyordum mesela seksi olmak için çaba sarf ediyor muşum bu da beni yollu yapıyormuş gibi skskkask bence de çok garip tabi aştım bu hislerimi ama yine de bacak çalışmak ölüm gibi 3 gün kendime gelemiyorum üst vücut için aynı şeyi söyleyemem dayanabileceğim kadar ağrıyor çünkü ama bacak çalıştıysam ertesi gün merdiven çıkamıyorum neyse konu bu değil merak ettiğim şey hani bölgeyi çalışırken nasıl hissettiğiniz
Ne zaman göğüs çalışsam güçsüz, ne zaman omuz ve sırt çalışsam vahşi bir dağ ayısı gibi hissediyorum çok garip değil mi?
Bacak günlerine ağlayarak gidip sürünerek çıkıyordum. Ama çalışırken yüksek kilolar gördüğüm için gaza geliyordum. Üst vücutta çok daha az kilolarla çalıştığım için bir miktar üzülüyordum 😂 ama en harika hissettiren sırt çalışmak. Neden bilmiyorum ama acayip keyifli
Omuz caliştirdigin için genişliyor aynada baktınmı kaplan gibi goril gibi his ediyırsun bende bacak caliştigimda sanki araba koysa aravayıda kaldırırım havası geliyor ertesi gün sanki ayaklarımda damarları kemikleri almişlar gibi türüyemiyprum
Üst vücut çalışırken pumpı görünce gaza geliyorsun zaten bacak da ayrı bir enerji sömürüyor o günde bir sonraki günde ister istemez ağrıyor ama uzun bir süre yapmadığım zamanlar hariç dayanamıcağım bir acı hissetmedim
herkesin güçsüz bir tarafı vardır benimde göğüslerim çok iyi değil benle aynı zamanda başlayan adamlar 35-35 yapıyor ben 20-20 anca yapıyorum ama yine de pes etmiyorum.
Oo dikkat et şampiyon, ben benche girmeden önce diğer hareketlerde çalışarak ısınıyorum kulaklıkla hard bir müzikde açtımmı 20 kaldıracağım varsa da 40 atıyom. Biraz ısınman ve gaza gelmen lazım