Tüm vücutta seğirme oluyor. Bi anda bayılacak gibi bir his geliyor. Sanki için geçiyor anlık geri düzeliyor bazen.
D vit eksikliğinden olabilir mi böyle bir şey yaşayan var mı ya korkuyorum
D vit eksikliğinden olabilir mi böyle bir şey yaşayan var mı ya korkuyorum
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Bi doktora git bence burdakilerin hepsi bişey yazar. İyice düşünmekten kafayı yersin.
Nöbet falan geçiriyor olma?
Doktora git bence.
6 aydır oluyor ne nöbeti
Bilemiyorum ama rahatsız edici bir durum, durduk yere moralini bozmak istemem.
Panik atağın var mı ya da anksiyete bozukluğun.
Bildiğim kadarıyla yok
Bende oluyordu da benim içime bi heyecan geliyordu bayılma hissi oluyordu ya da kendimden geçme oluyordu vücutta seğirmeler oluyordu
Sende panik atak ya da anksiyete mi var?
Evet 10 ay önce bi akşam panik atak geçirdim ben sonra anksiyete bozkluğu oldu aylardr böyleyim yani başım sersemleşiyor ilk aylar böyle bayılma hissi geliyordu kendimden geçiyordum daha bir sürü şey yasadım.
Ne yapıyorsun peki iyileşmek için ilaç mi kullanıyorsun düzelme olmadı mı
Ben ilk başlarda nöroloji doktoruna gittim mr tahlil falan onlar temiz çıktı sonra kbb ye gittim kulak kristallerim mi oynadı diye orada bişey çıkmadı psikoloğa gittim ilaç verdi ama içmedim. İlk aylara göre çok hafifledi ama tam olarak bitmedi o bayılma hislerim kendimden geçmelerim bitti kalp çarpıntım oluyordu acayip halsizleşip gün boyu yatıyordum yemek bile yemeden.
şu an sadece başımda sersemlik oluyor bide uyandığım zaman öğürmelerim oluyor göz kararması bide seğirmeler var eskiye göree çok iyim ama tam olarak bitmedi.
O bayılma hislerin kaç ayda bitti peki
İlk aylar sürekli oluyordu özellikle adet günlerimde çok oluyordum 6 aydan sonra geçti diyebilirim.
Benimde adet zamanım ve öyleyim şu an ama bazen 2 hafta hiç olmuyor bu bayılma hissi gibi olan şey. Ama bazen tutunca 2 3 gün devam ediyor.
Kafanin arkasında damar ağrısı gibi batma ağrıları oluyor muydu
Bende 22 sine gideceğim hastaneye nöroloji ve kbb inşallah bir şey çıkmaz
Anladım sizde sadece bayılma hissi bide seğirmemi var. Başka belirtileriniz var mı baş dönmesi acayip halsizlik kimseyle konuşmama isteği vs.
Bende ağrı olmuyordu sadece sersemlik göz kararması bazen de pusluluk oluyordu gözlerimde bulanıklaşıyordu görüşüm.
Sabahları mide bulantısı oluyor bazen ama o idrar yolu enfeksiyonundan diye düşünüyorum. Halsizlik çok oluyor ders çalışmam lazım kpss için ama onu bile yapmak istemiyorum. Sadece iyi düşünmek istiyorum d vitamini kaynaklı olduğunu kendime inandırmaya çalışıyorum. 4 çıkmıştı değer bunları d vitamini eksikligide yapar demişti doktor umarım öyledir.
Vitamin ilaçı kullanmadın mı.
1 aydır kullanıyorum haftada sadece 2 kere atıyorum 8 kez falan kullanmış oluyorum kapsülden bakalım biraz daha zaman. gecince düzelmezse ondan değildir bu belirtiler
Sen ölctürdün mü hiç d vitaminini belki eksik olabilir seninde veya başka bir vitamin
Tansiyonu düşürüyor çünkü o bayılma hissi tansiyon düşüklüğünden de olabiliyormuş
Ben 10 aydr rahatsızım ilk aylar hergün hastanelerdeydim ben. B12 düşğktü benim ilaç kullandım. Benim rahatszlığım değişik yani 10 aydr evden çok çıkmıyorum işk aylar sürekli yataklardaydım yazı yatarak geçirdim sebebsiz korkularım oldu daha birsürü sey yaa bi anda aniden oldum ben böyle.
Benimde ani oldu ya Mayısda olmuştum ilk
Çok geçmiş olsun inşallah iyi oluruz ya
İlk nasıl başladı sizün rahatszlığınız.
Panik atak şeklinde mi
Yok yine bu bayılma hissi oldu korktum öyle çarpıntim oldu ama benim çarpıntının sebebi kalp kapakciginda gevşeme var doğuştan sadece arada bir çarpıntı yapıyor önemsiz bir şey
Bu arada teşekkür ederim zamanını ayırıp yazdın 😊 benim ablamda da aynı şey vardı şu an hiç bir sorunu yok umarım bizimde öyle olur. Meditasyon yapabilirsin sende bazen
Rica ederim. Ablanız nasıl oluyordu ki
Ablam da benim gibiydi o his vardı ama seğirme olmuyordu onda korku endişe çoktu evlenme kaygısı vardı onda psikoloğa gitti ilaç kullanmadı geçti tamamen
Kaç ayda atlatabildi.
6 ay sürmüştür