Spor Spor yaparken çok terliyor musunuz? SaknuzulmetmmmiFenomen Takip Et Guru Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 30 Normalde hiç terlemeyen ben şu son 1 haftadır sular seller gibiyim😂 Siz spor yaparken çok ter atar mısınız? Spor yaparken çok terliyor musunuz? Cevapla 24 Cevap Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
Gizli Üye (18-24) 1 yıl Terlerim ama bu kadar terlemem. Tabi sen daha fazla calışıyorsundur ağırlık falan :) 2 1 Yorumla Saknuzulmetmmmi 1 yıl Aynen canım squat nabzı aşırı yükseltiyor ağır kiloda. :)) Yorumla
WebCanımdır Takip Et Xper 5 Yaş: 27 , eic 95% 1 yıl Ben spor yapmadan da çok terliyorum. Kışın bile. Hocam bile şaşırmıştı, her yerinden nasıl terliyorsun diye 😁 1 0 Yorumla
Beyefendiori Takip Et Xper 7 Yaş: 23 , eic 96% 1 yıl set aralarında su içiyorum, setteyken o su cıkıyo reis D 1 0 Yorumla
YarabantlıRakıŞisesi Takip Et Master Yaş: 33 , eic 99% 1 yıl Kondisyon çalışırken çok ter atmam ama ağırlığa geçince cayır cayır. Fazladan bas keke bas 😎 1 0 Yorumla
mountdoom2001 Takip Et Xper 7 Yaş: 22 , eic 100% 1 yıl Cardio aşırı terletiyor, ağırlık çalışırken çok fazla değil 0 0 Yorumla
windman107 Takip Et Master Yaş: 29 1 yıl Spor konusunda 1,9b cevap paylaştı. Kışın dahi terleyen ben🤣 1 1 Yorumla Saknuzulmetmmmi 1 yıl Çok kötü 😂 Yorumla
Edameda06 Takip Et Master Yaş: 32 , eic 57% 1 yıl Spor konusunda 426 cevap paylaştı. Bu kadar olmasa da evet terlerim 2 0 Yorumla
kumralbirisi Takip Et Xper 6 Yaş: 21 , eic 100% 1 yıl 1 saat spor yapsam bile fazla terleyemiyorum 2 0 Yorumla
Barış_LonelyForever Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% 1 yıl Spor konusunda 8,3b cevap paylaştı. Evet terlerim 1 0 Yorumla
gecekuşuuuu Takip Et Yoda Yaş: 33 1 yıl Boş boş sorular sormayın ya. 0 1 Yorumla Saknuzulmetmmmi 1 yıl Dur engelleyeyim de, bir daha boş sorularıma maruz kalma. :) Yorumla
zalimsinhayat91 Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl Hayır öyle aşırı derecede terlemem 0 0 Yorumla
birsuskuncicekFenomen Takip Et Master Yaş: 26 1 yıl Spor konusunda 3b cevap paylaştı. Senin kadar degl 0 0 Yorumla
u Redamancy-4 Takip Et Master Yaş: 21 , eic 99% 1 yıl Spor konusunda 1,7b cevap paylaştı. Evet 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Terlerim ama bu kadar terlemem. Tabi sen daha fazla calışıyorsundur ağırlık falan :)
Aynen canım squat nabzı aşırı yükseltiyor ağır kiloda. :))
Ben spor yapmadan da çok terliyorum. Kışın bile. Hocam bile şaşırmıştı, her yerinden nasıl terliyorsun diye 😁
set aralarında su içiyorum, setteyken o su cıkıyo reis D
Kondisyon çalışırken çok ter atmam ama ağırlığa geçince cayır cayır. Fazladan bas keke bas 😎
Cardio aşırı terletiyor, ağırlık çalışırken çok fazla değil
Kışın dahi terleyen ben🤣
Çok kötü 😂
Bu kadar olmasa da evet terlerim
1 saat spor yapsam bile fazla terleyemiyorum
Evet terlerim
Bu kadar terlemiyorum ahshsh
Ben sadece bişey yaparken terlerimnm
Boş boş sorular sormayın ya.
Dur engelleyeyim de, bir daha boş sorularıma maruz kalma. :)
Hayır öyle aşırı derecede terlemem
Senin kadar degl
Terlememek için spor yapmam.
evet
Hayır
Bu soru mu? Şimdi.
Evet
Terlerim evet