Bildiğin çenemden damla damla akıyor özellikle koşu kardio yaparken. Diğer arkadaşlara bakıyorum yüzünde damla yok. Sizce niye böyle? Vücudum fit sayılır uzun zamandır spor yapıyorum 80 kiloyum 180 cm boy.
Spor yaparken çok terliyorum bunun nedeni ne sizce?
Fazla kilon yoksa kardioyu bırak derim onun yerine hit kardio yap 10 dk çok daha iyi verim alırsın. Kardioyu seviyorsanda 30 dkyı geçme derim. Terleme içinde herkesin bünyesi falan farklıdır ama istersen bı doktora görünebilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Fazla kilon yoksa kardioyu bırak derim onun yerine hit kardio yap 10 dk çok daha iyi verim alırsın. Kardioyu seviyorsanda 30 dkyı geçme derim.
Terleme içinde herkesin bünyesi falan farklıdır ama istersen bı doktora görünebilirsin.
Bize ne senin boyundan kilondan gereksiz gösteriş 😒 spor yapıyosun bir tide terleme istersen 🤦♀️
Kiloyla alakası olabilir mi diye sordum cahil ne anlarsın
Sporla alakası var. spor yapıp terlemeyen insan mı olur daha iyi kurgula bir dahakine
Güzel kardeşim benim spor yaptığım yerde onlarca insan benim gibi spor yapıyor ama onlara göre ben çok daha fazla terliyorum, yazdığımı okumuyor musun
Okudum ve normal diyorum efor harcıyorsun 🤷♀️ sana garip geliyorsa git doktora gülsünler biraz ne demek istediğimi anlarsın
Neyse tamam
Bu terlemis halinmi la bune az terlemissin. bir bok olmaz merak etme
Aslında normal terlemen ama endişe ediyorsan hormonlarına baktırabilirsin
Yoğun bir antrenman yaptığınız için terlemek gayet normal
Bende çok terliyorum vücudu zorluyoruz ondan dolayı. Cardio yüksek nabız aralığı ve kalp atış ritmini çok hızlı yüksellttiği için terlemek normal
Spor yaptığın için?