Arkdsar şimdi ben sporla bacaklarımı inceltemek istiyorum Ama sadece yağlarının gitmesini istiyorum yani kas falan olsun istemiyorum yaglarim gitsin istiyorum sadece istediğim gibi sonuc alır mıyım sizce?
Kas olmak zorunda çünkü senin hareket kabiliyetini sağlayan şeyler kaslardır. Mevcut halinde de kas bulunuyor zaten. Sen kaslı görüntü istemiyorsun anladığım kadarıyla zaten bu çok kolay basit olabilecek bir şey değil. Tekrarı çok ağırlığı az (vucut ağırlığı da olabilir) şekilde antrenmanlar yaparak beklentini karşılayacak vücuda erişebilirsin
Kalça için squat kas kettlebell al şunuda yapabilirsin sprint kas kısa sonra uzun ve ardından ritmik koşu bunları yapar iken dinlenmen sadece 5 ila 7 saniye kadar olmalı durma yani hareketler öncesi kasları dinlendirme sadece nefes al ve yarı aç kal yarım saat önceden tüket gıdayı lakin gıda ise diyet olmalı ve su içinse saol women tüket içeriğinde lcarnatin var.
Öncelikle güzel ve fazla görünmüyor bacakların ama yinede yağları eritmek istiyorsan. Spora bile gitmene gerek yok. Doğru bir beslenme programı ile yapabilirsin bu işi. Diyetisyenden program alıp vücut yağ oranını düşürebilirsin. Veya 2. seçenek spor.
( daha fazlası için arayacağın cümleyi ingilizce olarak yaz, sınırsız kaynak var youtube'da. ekstra olarak freeletics mobil uygulamasını kullanabilirsin.)
ilk olarak yağ yakman şart yani düzenli kardiyo , bol bol su şart ve de yeşil çay tükenmeyi çok normalleştirmelisin hayatında. sonuç odakli değil de an odaklı olup düzenli ve azimli çalışırsan gerçekten sonucuna çok memnun olacaksın. İp atlayarak yağ yakabilirsin , sabah akşam aç karna bir bardak suyla biraz elma sirkesi tüketirsen bununda büyük kârı oluyor yağ yakmaya. Bacakların incelsin istiyorsan her şeye çok dikkat etmelisin beslenmene de. Sağlıksız ve çok beslenirsen doğal olarak bacağında bölgesel olarak yaglanacak o yüzden tatlı ve un içeren yiyecekler yememelisin ekmeği tamamen olmasada azatlman önemli cidden ben çok faydasını gördüm bu şekilde bir kaç ay sabırla ilerledim ve sonucu harika oldu. Son olarak limonlu su da metobolizmanı hızlandırır tüketebilirsin bol bol.
Spora başladığın zaman koşu ve bisiklet haric genellikle kol omuz sırt ve bacak çalışılır duzenli olarak salona gitmeye baslarsan günde 1 2 saatini ayırarak 15-20 günde istediğin gibi olursun ve biraz daha yağlı yemek yerine protein ağırlıklı beslenmeni tavsiye ederim
Bacak-popo çalıs, yürü , eğer vücut yağın yüksekse ki sanmıyorum ama belki 2 kg yağdan vermen gerekebilir görsele göre. Zaten iyisin daha iyi olur. Şok diyet yapma. Yağ, su , kas ölçümünü yaptır. Sporla destekle kısa sürede istediğin olur.