Sizce boyum uzar mı?

Knk daha uzununu niye istiyorsun şükret onu bulamayanlar var
Bi klübe gidiyorum ortalama boyları 195 civarı bende bu boylarda olmak istiyorum
Hmm bak kafasında şu olabilir bak emin ol bi erkek olarak söylüyorum seni senden daha çok seviyorum, şöyle düşün birde bulunduğumuz ülke çok pahalı oda varlıklı bi aile çocuğu olsa kpss bile girmezdi ama sana daha güzel bi hayat daha rahat ve yeterince baş başa kalabileceğiniz bi hayat için çalışıyor
Mesela benim hayatımda beni seven biri olmadı sen şanslısın ben değer verdim ben inandım ama kendimi kandırdım
Hmm bu konuda alternatif var unutma sevi sözcükle değil beyin ve göz ile oluyor kpss mı çalışıyor her gün 5dk daha fazla kal bir araya geleceğiniz bahaneler bul öyle bakarak kendi çapında severek bu iş olmaz
Uzak mesafe. Buradan o da. Ve cidden temiz birisi. Flört bile değiliz zaten ve hisleri varken yok ettim hala devam ediyoruz bir şeyler oluşsun diye uğraşıyorum..
Benden sana tavsiye sakın hiç birşeyi abartma kendini üzme be zaman bulursan yüz yüze vakit geçir derim biraz goy goya alarak mesela gel kahve içelim de veya erkeklerin sevdiği okey vs öğren okey oynayın güzel olur 5dk da olsa beyninde senin 1 bölümün olan zekice değil ama mantıklı şeyler yap ( örnek veremiyorum ne tarz yaşantınızın oldugunu bilmiyorum)
Bide kızlar da bi erkek için uğraşıyor mu ben de lisedeyken bi kızı sevdim oda bakıyordu imali şekilde ulan birgün bi erkek arkadaşa söyledim arkadaşın yanında olan çocukta , kendi arkadaşıyla benim hakkımda konuşurken kız duymuş beni okulda buldu sinirli sinirli ben kalbim kırık sekilde yalan söyledim
Ama şunu öğrendim kız ile muhabbetim yoktu kızla bu olay hakkında 5sn konuştuktan sonra kızın ne tıp olduğunu fark ettim ve iyi ki bana göre değilmiş dedim
Ben hep üzülürüm 🙃. Ben Erzurum'dayım o Ankara imkan 0 . Elimden hiçbir sey gelmiyor sadece ilgi gösteriyorum. Ve hissini kaybettiği için herkes sevmez diyor 🤷🏻♀️
Eğer yardım almak istersen seve seve yardım ederim sonuçta bende erkeğim ve neler hissedecgimizi senden daha iyi anlarım
Ya öyle bir şey yok ya ne ilgisi sanki kaç yıllık kardeşin mı bu sosyal medyada takiplesiyormusunuz
Eğer ankaranin herhangi bir yerini gösteriyor ise yanıt yolla orası ne ki bburayı gorsen daha beğenirsin gibi gezilecek çok yer var gibi gibi eğer pozitif dönerse illaki konu açılır
Her şerde bi hayr var demişler doğruymuş. Biz 3 4 kez tartıştık ve son tartışma da meşguldum onun da başı ağrıyordu yazamadım o da yazmadi 24 saat yazışmadık. Kavga ettik baya ben o sinirle hoşlandığımı söyledim o da içinde kıvılcım olduğunu ama ateşe dönmediğini söyledi imkansıza döndü sevmez misin dedim bilmiyorum zaman dedi. Ve foto atma meselesi vardı 2 kez atmıştım 2 kez gördüğüm birine aşık olamam demsiti işte öyle
Naoayım ki sence? Yok ama başka ne şekilde hoşlanır bilmiyorum. Evet ama fake hesabımdan. Hmm bu mantıklı deneyeyim
Ya bak sana şöyle örnek vereyim elinde bi tohum var ve büyütüyorsun bakıyorsun besliyorsun büyütüyorsun taki ona dokunmak isteyince dikeni sana batana kadar bu kadar dar bakma dünyaya her şey geniş
Tanı ama kendini ona teslim etme kadın dediğin yön istemez yön verir kendine güven ama herşeyin ilacı zaman dir
Bunu yapıyorum. Yok hayır tabii ki de. Neyime güveneyim ki gerçekten çökmüş biriyim konuştuklarımı da ruhunu dalıyorum sanki. Aynen öyle
Ben senin bu kadar kolay pes edeceğini düşünmüyorum alternatifler yok mu hiç bi etkileşim en ufak bir şey bi düşün
Ii düşünemiyorum 🤷🏻♀️. Kekeleyen derken nasıl kekelemek. Neden çıkmayayım bu sevmeme engel değil
Öyle her zaman değil bazı sozcuklerde bide utanıldigi heyecanlandığı zaman örnek bi kafeye giderken kahve söylerken kekelese vs veya arkadaşın ile denk gelince sen oda selam verirken kekelese
Yapabileceğim tek şey yaşadığı bölge ya da sehirle ilgili şeyler sormak. Uzak mesafe demiştim ya imkanımız 0 malum bunda bir şey yapamam. Üzülmek konusuna gelince alışıyorum artık zamanla bu duruma üzülmek ilk zamanlarda ki kadar koymuyo aaa yinr mi üzüldüm demiyorum çok
Inşallah dilediğin gibi olur ve senin için en güzelini diliyorum şimdiden mutlu zamanlar 😇
Üzme be kendini inan kendinden değmez be valla bak içimden geldi bende sevdim ama gidiyor biliyormusun hayat gerçekten aldatıcı takma umursama güzel insan bırak akisina seni seven biri sana ulaşır arada napion yaz bana yazan kimse yok
Hiçbir zaman değmedi ki zaten ben çok fazla duygusal bir insanım ve umursanmamaya gelemiyorum. Oldukça takıntılı biriyim maalesef.. evet doğru. tamam 😇
Yana sana şunu diyim bu toplum ile ılgili takma bunun tek cevabi bilimsel olarak kendine değer vermektir
Bir şey başaramıyorum hemen pes ediyorum her şeyi kafama takıyorum hep ağlıyorum bazen kendimi beğenmiyorum bazen giyim tarzımı beğenmiyorum. Bir şeyleri yapacağıma inancım yok. Ailem bana değer vermiyo arkadaşım beni umursamıyor...
Aile bi zamandan sonra kendi sağlığa çekilir belki onlar aynıdır biz değişiyoruz dur arkadaşlar konusunda sende önem ver me dostluk çok zor bulunur onlarda dost değilmiş takma kendine değer ver
Ee çekilmiyor o bile benden 6 yaş büyük birakmiyo ailesi. Kız kardeşim gibi bazen düşman gibi oluyoruz bazense eşsiz insanmış gibi bilmiyorum..
Bi ilişkide güven yoksa o ilişki yürümez ki o yüzden tanımanız lazım birbirinizi buda yüz yüze buluşarak
O da zaman lazım dedi. Şüphe duyuyor başka biri olmasından ce yaptığım bi hatadan. O da yok işte
Bak bu durumlar unutulur 3 şey var 1, gerçekten iyi birimi seni üzecek mı sakın kendi anahtarını teslim etme 2, sana değer veriyor mu bu şuanlarda gerçekleşmeyebilir ufak ufak muhabbet et hergün bunu 30sn başar yarın 45 oteki gün 1dk derken uzar bu ve iyi tanı ay çok tatlı çok güzel Çok sempatik die atlama biraz bu durumda sert konuşuyorum oda senin üzülmeni istemem 3 dürüstlük bir ilişkide yalan en büyük deprem dir sana karşı dürüst mü örnek kahve içelim dedin o sana yok babamla isim var diyebilir parası olmadığı için ama sen bunu fark edersen veya görürsen bu büyük sorunlar doğurur duygularına esir olma siz kızlar doğanız gereği çok incesiniz altın gibi bu yüzden aksesuarlara ilginiz var ya :) bu duyguyu hapsetme ama işin icine mantiginida koy 1 kaşık bak yemek ne kadar tatlı oluyor
Bana ne zaman istersen soru sor burdan ulaşamazsan instangram verim elimden geldiğince bildiklerimi anlatırım
Evet iyi biri cunku beni kullanabilecekken yapmadı bunu. Herkes bunun için yazarken o yazmadi tanıştığımız soruda sadece teselli etti. Muhabbet değişiyor ya bazen 20 30 dk da bi yaziyor bazen 1 2 saatte bir yoğun çalışıyor. Durmuyor pek. Yalan konusunu bilemiyorum ama şimdiye dek hiç rastlamadım dürüst birisi gözlemledigim kadarıyla açık sözlü ve asla hoşlanmaz yalandan. Haklısın evet ama ben hep duygularımla hareket ederim hep değilde çoğunlukla.. yiaa çok teşekkür ederim gerçekten 😔
Emin ol bu hisler her insanda var ama gidip de sana sert kelimeler söyleyemem sadece daha kontrollü ol ve bunun için zaman sana ufak ipuçları vericek sen bunu degerlendir umarım iyi bir hayat yaşarsın sevgi güzel bir şey hep erkekler bu tarz konuları açardı hep derdim kızlar da olmuyor mu şimdi fark ettim ki siz hep duygularınız ile hareketleriniz ile ve o melodiniz ile yasıyormussunuz dünyada iyi ki bi yapıcı birde güzelleştirici cins var bana çok şeyin farkına vardirdin
Umarım.. yiaa bunları duymak beni çok mutlu etti. Sevindim senin adına da 😇😇😇. Bu arada eig için sağol. Soruna cevap olamadım ama içimi rahatlattın ☺️
Olsun bir şey fark ettin mi sen bu kategoriye gelirken sadece bir yorum yazmak için geldin ve zaman seni nelere getirdi ve seni bi nebze olsa çabalarının sonuç alacağının sinyalini verdi 😊 git istediğini al gel ve bana mesaj at lest go
Evet her şeyde bir hayr varmış hep derim. Oysa sabahtan beri bu konuda sorduğum sorulara kimse düzgün cevap vermemiş herkes imkansız sevmez demiş moralimi bozmuştu naparsan yap diye. Ahaha inşallah 🥳.
Ya sen insan oğlunu ne takıyorsun be salla gitsin insan oğlu kendi ulaşamadığı şeyleri yapamazsın olmaz der deneme yanılma yöntemini kullan
Yes bu mesajdan sonra tekrar uzulucek bi durum olucak ama tekrar oku ve ipucu yakala sen insan engel dinlemez
Derken ? Umrumda değil daha. Ne desin kısa kısa cevaplar böyle olamama üzülmüşmüş🙄
Yanı bir kişiye herhangi bir yakınlık yaşamadan ilişki durumunu söylersen bu genellikle olumsuz olur, uzun zamandır kötülük yaptığın veya uzun zamandır kötülük görürken bir anda iyilik görmen gibi düşün, peki senden hoşlanıyor mu veya konuşmak vs istiyor mu
Baka sana şunu söylemek istiyorum bazen çok çabalasak bile başarısız olabiliyoruz. Ve şöyle düşün bizim için her şey hayırlı hayatta o kadar kaliteli güzel ahlaklı ve iyi insanlar var ki şaşıyorsun ve şöyle bi mutlu haberim var eskisine göre daha bilgili ve bilinclisin. simdi sana söyleyeceklerim var bak ilişkiler bite bilir sen sosyal medyadan sakin saçma şeyler paylaşma örnek sözler karşı tarafa laf sokucu sözler arkadaşlar ile haber yollama vs zaten aşk dediğin kopamayacak bir bağ ama aşkın kötü yanıda çok içersen ölürsün ve sakın kendine zarar verme git gez biliyorum ülkemiz kötü ama doğal güzellikler var gez babasını tozunu tat hayatını yaşa zaten senin olan seni bulacaktır ve en önemlisi kendine değer ver bu durumdan dolayı kapanık ozguvesiz olma
Bana yaz dertles içini dök zaten ben bir anonimim rahatlarsın
Öyle yapacağım artık eskisi gibi olmak yok her zaman yaptığım hatayı şimdi yapmayacağım 😌
Bir de kb aniden uykuya dalma gibi bir huyum var benim o yüzden yazamadım. Özür dilerim
Sorun yok ben geceleri nedense uyuyamıyorum
En iyisi ya bak şimdiden toparlamaya başladın sana yakışanı bul nezakete de önem vermeyi unutma çoğu kız serseri erkeklere bakıyor
Birde utangaç erkek tipleri var onlar sevse bile zor konuşuyor hatta konuşamıyor sadece izliyor
Benim sevdiklerim bi halta benzemiyor pek. Dün baya dolmustum sabah da öyleydim ama eser yok sevilmeyince sevemiyormuş insan ben olur sanmıştım çok ağır konuştu bana göre tabi
Sen neden takıyorsun ki senin gibi güzel insan daha iyilerine layiktir aç dizini veya tak kulaklığını aç müziği dolaş sahilde insanları fazla takma
Off ya onun dün dediklerini yazdım ve bunu diyen hakkında ne düşünürsünüz diye sordum ve o gördü. Sana güvenemwhewcgimi anlamıştım zaten yazık dedi her yerden enfelledi çok strese girdim şu an
Ah be bunu neden yaptın ki bence saçma oldu çünkü bu onur kırıcı ve
Ve daha itici yapıyor. zaten bunu her kız yapıyor
Artık daha fazla uğraşma onun için önümüzdeki maçlara odaklanmalısın kendine uygun birini bulana kadar kafanada takma keşke şunu yapmasaydım vs diye
Ve öfke ile karar verme en kötü olan şey öfkedir her insan birbirine uygun değildir
Off bilmiyorum o kadar kırıldım ki.. off evet de sevemiyorum daha.. stresliydim oldukça nasıl uyumuşum haberim yok
Takma uyku ıyidir stres ini yatıştırır
Birde iyi yandan bak sevgili olup seni sevmediği halde kullanan insanlar var o dürüst ce sana uygun olmadığını belirtmiş
Doğal olarak bu konuyu fazla takma
Istedigini bulursun kendini geliştir rahatla arkadaşlarınla gez eğlen
Hayat devam ediyor tadını çıkar
Diğer Görüşler İçin Aşağı Kaydır
Senin Görüşün Nedir? Hemen Üye Ol!Evet boyun uzar. Basketbol oynayın. Basketbolun fiziksel gelişime sağladığı katkıların yanında öz güven oluşmasına da yardımcı olur. Kişinin kendine duyduğu güvenin artması başarıyı da beraberinde getirecektir. Sıçrama setlerinin bilinçli olarak gerçekleştirilmesi de kemik sağlığına ciddi derecede fayda sağlar. Düzenli ve açık havada yapılan fiziksel aktiviteler, kemik kalitesini de olumlu bir biçimde etkilemektedir.
3 aylık fitness e yazıldım geri kalan günlerde evde devam ediyorum esneme hareketi sabah mı yapmalıyım yoksa sporda vs yapsam olur mu (esneme hareketleri etki eder mi
Zor kanka, max 3 cm bence o da iyimser yaklaşıyorum. Ama bu iş genetik işi, sen mesela 1 ay spor yapmışsın aynı kiloda kalmışsın. Ben genetiğime sçayım, aynı kiloyu korumak için bile hayvan gibi yiyiyordum.
Spor konusunda da fullbody de bacak günü kol günü falan yoktur. Fullbody adı üstünde tüm vücut, genelde spora yeni başlayanlarda kasları açmak, alıştırmak, sinir sistemini eğitmek için verirler. Fakat ben 3 ay yaptım o fullbody işini vücudumda iyiydi, bıraktım fakat hala vücudum gayet iyi
1:herkes veya çoğu forumlarda 22 yaşına kadar uzarsın vs diyorlar sporaya yeni başladım girdiğimde 10dk koşu bandı 10dk bisiklet
Sonra full body yapıyorum çıkarken de 40dk daha koşu yapıyorum
Birde allta atacağım makinelerde kaç kg başlamalıyım özellikle shoulder press makinesinde
Pec Deck Fly ( butterfly)
Lat Pulldown
Biceps – Triceps Station (Triceps Pull Down)
Shoulder Press Machine
Cable Row Machine
dips
barbel curl:
hummer curl 90 derece lik açı ile kaldırman yeterli ve dambılı yukarıdan tut ortadan; değil ilk 2 set ortadan normal şekilde diğer 3 ve 4. set yukarıdan; omuzları geriye at
indirirken kollarını tam kilitleme hafif önde tut
Lateral Raıse: vücudunu hafifden öne la ve dik dur orta omuz çalıştırıyor
Bu makineler ile ben spor salonunda ön kol, arka kol, sırti, göğüs, ve omuz çalışabiliyorum.
Kanka ben ölüm gibi program yapıyordum. şu an hatırlamıyorum programımı fakat ayaklar ölü, kollar ölü, vücut ölü çıkıyordum spordan askjdhkajdas esas spor bu işte.
Shoulder press machine ' de veya herhangi bir makinede sana bir ağırlık belirleyemem kanka o senin bileceğin iş. Benim kuzen benden kalıplı idi herkes onu överdi bu yönden bende överdim hatta çocuğu salona başlatan bendim, bu vücuda yazık etme kullan şekillendir falan diye, fakat çocuk tırt çıktı salonda, kaldırdığı ağırlıklar falan tırt.
O yüzden dıştan bakıldığında kimse kimseyi anlayamaz, burada yazdıkların ile de kimse anlayamaz kanka
Bende iş var mı sence cable row da vs set halinde 35 kg 10 tekrar çıkıyor oda son şetler ölü iken
Eh işte kanka idare eder, bende 18. Hangi dumbbelları kullanıyorsun, oradan anlaşılır bir şeyler
Kanka agirsaglam sitesinden yag oranını hesapla, o oranı ortalamada tutmaya çalış. Karında yağ kalmaz ise karın belli olur. Karına özellikle 3 hareket ver derim.
Ağırlıklı mekik çalışabilirsin. 5 10 kg göğsüne koyup, yamuk sehpada yapabilirsin. Baya vuruyor karına
Olur oda etkili denerim ilk 2 hatta şu shoulder press makinesinde boş çalışacağım boy uzar mı daha babam diyor ben gençken 190 191 vardım
Üçgen sistemini de ilk defa duyuyorum. Yeni başlayana göre 10 kg veya 12 kg ile çalışmak iyi bir şey kanka. Ama sürekli arttırman gerek açıkçası 1 hafta sonra 15 kg ile dene derim.
Ben ilk geldiğimde 5 kilo ile falan çalışıyordum sonra orada çevre edindikçe sen daha fazlasını yaparsın falan dediler, o zamanda 1.70 60 kilo falanım birden 7.5 sonra 10 kg oldu, sonra 12.5 bazı hareketler 15 kg falan.
Geçen kuzenin spor salonuna gittim misafir olarak, 12.5 dumbbell press de baya hafif geldi mesela fakat 1 1.5 aydır sporu bırakmıştım o zamanda.
Vakit buldukça şınav ve barfiks çek derim, şınav bench presse baya etki ediyor haberin olsun. Ben 20 kg bar 5 5 falan takıyordum gtumden soluyordum askjdhaskjldas sonra aradan baya geçti spor salonuna gittim, o arada da sürekli şınav çekerdim, 3-5 olan şınavım 50 - 55 lere çıkmıştı, sonra gittim salona 5 5 hafif geldi, arkadaş dedi daha fazlasını yaparsın sen, gitti 10 10 taktı yaptım mesela. Sonra 80 kg deadlift ile başladım, sonra tek kaldırma olarak 100 kg çıkarttım, 170 60 kg yum onu da hesaba katacaksın, çok iyi bir ağırlık bu.
O yüzden ağırlığı arttırmaya özen göster, bana kalırsa 1.5 - 2 haftada bir, bir tık üstü ağırlığı dene.
Omurgalara yüklenen hareketlerden uzak durmalısın, fakat hani spor ile boy uzaması falan ümidim yok o konuda, omura çok yüklenirsen uzayacağın varsa da uzamazsın.
Leg press, leg extension hareketleri, komando yürüyüşü, standing lunge veya walking lunge
Ben leg press + leg extension + standing lunge atıyordum.
yok kanka neden uzak durasın. Spor ile boy uzaması hayal gibi bir şey kanka onu diyorum, uzatırsa belkli barfiks yapar, geri kalan hareketler vücuda yük bindirir o eklemler arası sertleşir diye bir şey okumuştum.
Ama yani bekleme öyle şeyler, 1 cm bile zor kanka, boy uzaması öyle olsaydı, 1.70 insanım sence senden önce bunları bilmem gerekmez miydi şlkjsadkşlas
Aslında spor yapma amacım boyumu uzatmak değil uzunum ama iskelet gibi değilde biraz daha iri olmak acaba bacak çalışmaya 22 yaşında mı başlasam
Kanka öyle saçma düşünce olur mu, 22 yaşında başlasam falan, iri gözükmek istiyorsan, omuzlarını genişleteceksin, göğüs iyi çalışacaksın dışarıdan yapılı gösterir. Bacak da orantılı olmalı, üst geniş alt tırt olursa ne bka yarar kanka.
Bacak da önemli
beslenmene, kalori ihtiyacından fazlasını aldığına protein ihtiyacını fazladan karşıladığına emin olacaksın başka da bir sırrı yok bu işin
Ya olm uzayacaksın zaten, ama dediğim gibi max 3 cm bana göre, o işler genetik işi kanka ben mesela skseler uzamam askdhjasdl ama işte uzayan uzuyor, senin genetikte sağlam gibi kanka bence uzarsın daha
Kanka bence kilo gayet iyi, dediğim gibi göbekte yağ falan varsa ondan kurtulursun, göğüsleride büyütüp omuzu genişletirsen müq durur. Zaten spor da da 2-3 kg verirsin gibi 3 ayda,
ben 1.70 tim 70 kg olmaya çalışıyorum yani, sende çok sırıtır bu olmaz, 80 kg fit bir vücut çok iyi kanka, skim böyle gen işini ytaw ljkaskldas
Valla salona gidiom 10dk 6-7 speed koşu bandı 10dk bisiklet sonra full body çalıyorum oda gaza geliom orada adamlar 15 7.5 5 5 2.5 takmış kaldırıyorum 4 set devam ediyorum baka kalıyorlar sonra spordan sonra 40dk yine 6-7 speed koşu bandı eve gidiom ayda 5 7 arası kg verebilirim
Kanka işte o bakakalanlar orada deneyimli kişiler ise, sen doğru yoldasın demektir. Yeni gelenlerin şaşırmalarını pek takmazdım ha hoşuma giderdi orası ayrı fakat deneyimlilerin yorumlarını önemserdim, oradaki ağır abilerin falan, en son bırakmadan önce gittiğimdeydi galiba, sen 1 aya bu salondaki herkesi geçersin falan diyordu da işte 1 ay kalamadık nasip değilmiş asdlkşjjasldas
Eğer günlük kalori ihtiyacını karşılamazsan kilo verirsin kanka bu kadar basit. Ben sporda atıyorum 500 kcal yakmışsam eve gidip 600 kcal almaya çalışıyordum, benim amacım kilo almaktı çünkü. Sen vermeyi düşünüyorsan ki bence verme gayet iyi kilon, yaktığını almayacaksın, günlük ful kalori ihtiyacından 300-400 kalori daha az tüketeceksin
Aslında evde de bişey yemiyorum ki annem zorla bana 1 tam ekmek arası peynir domates vs akşam çorba plav 2 tabak vs yiyom
Eğer kendine güveniyorsan spor ile dersi beraber götür. Bence 1 ay dene olmaz ise netlerde düşüş falan görürsen spora ara verirsin.
Knk birde kilo almak istiyorsan su taktiği yap %99 etkisini görüceksin günde 4,5 litre su iç yemek yerken vs aban mide kasiliyor yanı genişliyor sonra yemekle soldur 1 aya 5kg garanti 6 aya 110 olursun :)
Yok be kanka, işe girip çıktım bu yüzden aile parayı kesti benden, düştüm yine 58-60 kilolara
Ya sınava tekrar hazırlanacağım ya da yine işe gireceğim, kafam allak bullak
para olmayınca da sporu bıraktım, 3 aylık 400 olmuş salon, yine ucuz aslında da para olmayınca olmuyor.
Sadece yemeklerim aylık 1-1.5 k tutuyordu öyle düşün
Knk güzel bi tek Vardiye iş bul kendine özele git aylık 2k at kenara uzaktan oku hem kariyer yaparsın kim bilir 4 yıla çalıştığın yerin yetkilisi bile olursun hemde akademik okul biter
öyle kolay değil işte kanka, uçuyorum öbür tarafa doğru yavaş yavaş. d daha da yaklaşıyorum ölüme aslkjdksa
Yok la kopma hemen daha dur bunlar geçer para bulunur ama işte bu ülkede zor (parayı kovalamayarak işimizi iyi yaparak)
walla kanka hiç inancım kalmadı, hiçbir şeye, yani harcamam yok hiçbir zararım da yok kimseye kendi halimde takılıp gidiyorum. Mutlu da değilim mutsuzda sayılmam kanka. hayat neler getirecek bekleyeceğiz başka çaremiz yok kanka
Bu arada ben uyumaya kaçıyorum, umarım boyun uzar hayatın güzel geçer istediklirine hedeflerine ulaşırsın. İyi geceler..
Teşekkür ederim iyi uykular lakin çok takıyorsun be kanka valla bak paran olur ama şu an değil hayatın hep böyle gidicek değil ya pes etme her şey olur ama sen kendini bitirme bak ek efor sarf etme herşeyin ilacı zamandır
190 boyun var daha ne istiyon ve 28 yaşından sonra pek uzamaz
Hmm radyasyon telefon durduruyor mu acaba uzamayı ama bence uzar 18 yaş küçük uskumru ye süt iç
Haklısın sağlıklı beslenemiyoruz, ibrahimin saraçoğlunun balık kürü işe yarıyor biraz denemiştim ama hormon kullanabilirsin o da kesin çözüm
Uzamaz kardeş 17 yaşında durdu spor yapsam da fayda etmedi
Bende şu an neredeyse babamın boyundayım inşallah hedefledigim boya ulaşırım ama sizin boyunuz da güzel sporu ne kadar süre yaptınız ve kaç yaşında başladınız (fitness mi)
Genetik kanka ben 3 ayda kollarım kaslı olduğu ortaya çıktı
Ama denemen lazım senşn boy uzun olduğundan 3 ayda belli olmaz bence
Doğru ya boy 189 kendim metreyle ölçüm elimi koyup kilom 83 1 aydır aynı kilodayım
Knk bide normal ekmek tüketsek sorun olur mu, birde bana 4 haftalık full body verdi ben bacak için ful body günümü yapım bide bacağı haftada ne kadar caliatirayim
Seý center daki makineler bana 186 187 diyor evde elimi başıma koydum metreyle baktım 189 dedi
Olur denerim onuda :) bide sen full body günü bacak çalışıyor musun yoksa ayrı gün müydü,
Kanka üçe ayırcaksın
Ön kol sırt bir gün
Arka kol göğüs
Omuz bacak
Haftada 3 4 gün gidiyorsun
Gittiğinde 2 saat yeterli
Şöyle diyim adam uzun süredir orada spora giden birini söylüyor full body göster die kendisi ya oturuyor ya da idman yapıyor
Çok fazla olmasa da uzar
Olsun ne demek bana bu saate değer verip cevap yazmanız bile mutlu etti teşekkür ederim
Yaşın şimdi kaç
uzamaz bence
En İyi Kız Görüşü