merhaba bu sene 12. sınıfa geçtim boyum 180 daha uzar mı sizce. ne yapmalıyım uzaması için?
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Çok saha uzamaz knk benim o aralar durdu 183 falanım ben de
keşke zamanında düzenli uyuyup egzersiz yapsaydım çok pişmanım abi :(
Kardeşim 180 gayet ideal farkında değil misin
Ayrıca çok da alakası olduğunu sanmıyorun düzenli uykum yoktu çok süt ve süt ürünleri tüketmedim basketbol yerine futbol oynadım fitness da ağırlık da çalıştım yani boyun uzamasını önleyecek herşeyi yapmışım gibi duruyor ama bence etkisi yok böyle şeylerin
abi ideal değil bütün kızlar 187 erkeklere ilgi duyuyor kimse sevmeyecek beni. ilerde evlensem bile karım benim yerime 187 boyunda biriyle evlenmeyi tercih ederdi. birde abi boy uzun olunca omuzlar daha geniş duruyor. ben vücut geliştirme sporu yapmak istiyorum ama kısa erkeklerde kötü duruyor
Sen 180 değilsin o zaman 175 falansın ondan böyle diyosun 180 gayet ideal bence saçmalıyosun
valla 180
Niye o zaman bu aşağılık kompleksine girdin ülkenin boy ortalamasından daha uzunsun işte
abi benim yaşımdaki çoğu erkek 180 zaten. tr ortalaması beni ilgilendirmezki
Peki kardeşim sen böyle devam et kendini sevmezsen kimse seni sevmez
Abi kendini sevmeyle alakası yok benim yakın bir arkadaşım var sevdiğim biri gerçekten. 190 boyunda mavi gözlü uzun saçlı. Birde 180 boyunda yakışıklı bir arkadaşım. 190 olan arkadaşıma baloda kız dans teklif etmiş. Sadece boyu uzun diye kız dans teklif etmiş anladın mı? Neden 180 e teklif etmemişler. Bu dediğim 190 çocuk utangaç ve hiç sevgilisi olmamış kızlarla muhabbet kurmayan birisi
Seni sen olduğun için sevsinler boyun için sevmesinler
Abi dış görünüşü sevmek önemli. Kadınlar yakışıklı bir erkekle seks yaparsa boşalma ihtimali artıyor. Bir kadın boşaldıktan sonra oksitosin salgılar buda kadının erkeğe bağlılığını artırır. Seni sen olduğun için sevmeleri için yakışıklı ve iyi bir insan olmalısı. Bazı kadınların kocaları iyi ve zengin insanlar ama kadınlar yine aldatıyorlar. Yakışıklı olmak çok önemli
Bunu erkek için düşünelim pique shaqirayı aldattı knk bunu nasıl açıklayacan
İstisnalar vardır
Benim o istisna içinde olmam çok düşük ihtimal
Neyse bro anlaşamayacaz boş ver srn kısa olduğunu düşünerk üzülmeye devam et
Tamam
Anasını satayım 170 erkekler direkt intihar etsin o zaman ya senin düşüncene ben şükretmek yerine neyse neyse bişey demicem
Sen kafayi yemişin reis benim 1.68 takma kafana eger kiz meselesiyse
Yaşın 17 ise umut var.
Uzar ama 2-3 cm tahmini
Uzar
Müdür 180 boy kısa mı anlatır mısın şu çocuğa
Kısa değil
Peki 180 uzun mu normal mi
@Scobody abi kağıt üstünde normal bir boy ama sokakta görse ya da kafeye girse kimsenin dikkatini çekmez. Ama uzun boylu birine kas yakışır. Estetik yaptırsa boyu uzun olduğu için daha güzel durur.
Lan kız diyor kısa değil diye
@Scobody ama bu kızda yolda 187 görse onu ister 180 i istemez
Yo bence sen fazla takıntılısın ama
Al
kızlar takıntılı
Neyse bida yazmıcam karşı cinsten de yorum aldık ama sen hala burnunun dikine gidiyosun
@Scobody abi kızları hergün görüyorum konuşuyorum hepsi uzun erkek görünce beğeniyor
Tamam kardeş doğrudur
yok uzamaz
senin boy kaç abi
178
anladım abi
Neden sordun :D
vücut iyimiş o yüzden merak ettim abi
ben değilim o ya :D o adam 170 boyunda boyunu kızlar için takıyorsun yüksek ihtimal yok sağda solda 185 altı erkek yazmasın olmaz onun güzellemesini falan ypaıyorlar takma onları sen basmaya devam