Eşiniz sizi kıskanmış eşinize ve size Hakkı Bulut’un aşağıdaki eserini armağan ediyorum
Güneşten, gölgeden, esen yellerdenBastığın toprağın her zerresindenElinde tuttuğun gonca güllerdenBoynuna taktığın beyaz incidenSana selam verip geçen birindenNebileyim işte kıskanıyorumElimde değil, seni kıskanıyorumKıskanıyorum, kıskanıyorumSeni kendimden bile kıskanıyorumKıskanıyorum, kıskanıyorumKıskanmak aşkın kanununda varGerçek seven kalbi bu duygu sararKıskanmak aşkın kanununda varGerçek seven kalbi bu duygu sararHenüz üç yaşında bir kardeşim varSeni ondan bile kıskanıyorumKıskanıyorum, kıskanıyorum, kıskanıyorumHenüz üç yaşında bir kardeşim varSeni ondan bile kıskanıyorumKıskanıyorum, kıskanıyorum, kıskanıyorumGüller arasında gülden güzelsinTanrı kullarının incisi sensinGüller arasında gülden güzelsinTanrı kullarının incisi sensinGörünme gözlere nazar değmesinSeni kem gözlerden kıskanıyorumSeni kem gözlerden kıskanıyorumKıskanıyorum, kıskanıyorumSeni kem gözlerden kıskanıyorumKıskanıyorum, kıskanıyorumKıskanmak aşkın kanununda varGerçek seven kalbi bu duygu sararKıskanmak aşkın kanununda varGerçek seven kalbi bu duygu sararHenüz üç yaşında bir kardeşim varSeni ondan bile kıskanıyorumKıskanıyorum, kıskanıyorum, kıskanıyorumHenüz üç yaşında bir kardeşim varSeni ondan bile kıskanıyorumKıskanıyorum, kıskanıyorum, kıskanıyorum
Mahalle baskısı olmasaVe böyle giyildigin de herkesin itibarını kazanacagini bilselerG.. v. aa. t diyen herkes tam dönüş yapar açık açık giyindirirdi. Neyse namus bekcilerine laf sokup durmayayim. En güzeli İzmir veya bodrum gibi kimsenin seni tanımadığı yere taşınıp özgürlüğü yaşamak.