Spor Bisiklet sürmek için özel ders almayı düşünüyorum, olur mu? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 12 Yapay Zekaya Sor bisiklet sürmeyi bilmiyorum çevremde öğreticek kimse yok bisiklette bulamadım bende özel hoca buldum öğreten 2 saat için 300 tl dendi gitsem mi? saçmamı olur bisiklet için Bisiklet sürmek için özel ders almayı düşünüyorum, olur mu? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
VişneliBrowni_ Takip Et FenomenMaster Yaş: 25 +1 yıl Spor konusunda 981 cevap paylaştı. Öğrenmek istiyorsan elbette ki yap bunu ama sana bedava öğretecek insanlarda olabilir. 0 0 Yorumla
ByRoronoa Takip Et Xper 6 Yaş: 41 , eic 97% +1 yıl Vallahi bize de kimse öğretmedi düşe kalka öğrendik tak dizliklerini mahallede başla kullanmaya 0 0 Yorumla
Helix8233 Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 87% +1 yıl Çok zor değil aslında. Birkaç kere düşersin sonrasında öğrenirsin. 0 0 Yorumla
Kuguncuk Takip Et Xper 5 Yaş: 33 +1 yıl Manyak mısınız ya iki kere düş üçüncüye öğrenirsin. 0 0 Yorumla
IAmarPresterAen Takip Et Mentor Yaş: 34 , eic 52% +1 yıl Spor konusunda 3,4b cevap paylaştı. Alırsanız daha kısa sürede öğrenirsiniz 0 0 Yorumla
Ali-Rıza Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl Neymiş be o öyle bence kendin oğrenirsin sen 0 0 Yorumla
badarbungaa Takip Et Master Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Spor konusunda 439 cevap paylaştı. Tövbeler olsun 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Öğrenmek istiyorsan elbette ki yap bunu ama sana bedava öğretecek insanlarda olabilir.
Vallahi bize de kimse öğretmedi düşe kalka öğrendik tak dizliklerini mahallede başla kullanmaya
Çok zor değil aslında. Birkaç kere düşersin sonrasında öğrenirsin.
Manyak mısınız ya iki kere düş üçüncüye öğrenirsin.
Alırsanız daha kısa sürede öğrenirsiniz
Neymiş be o öyle bence kendin oğrenirsin sen
gel öğreteyim ben sana bedava sfsd
asiri sacma
Tövbeler olsun