Benden önde giden göbeğimi eritmek için hangi spora başvurmalıyım 😒?

Yağ yakarak kilo verirken sıkılaşmak bazen tartıda gördüğünüz kiloda fark yaratmaz. Yaptığınız spor ne olursa olsun, kararlı bir şekilde devam ederseniz başarılı olursunuz.
Ancak benim önerimi soracak olursanız fitness derim. Çünkü fitness yaparken vücudunuzda özellikle belirli bölgeleri çalıştırabilirsiniz. Tabi çalışmanın haricinde diyet de çok önemli. Abur cubur yiyecek tüketimini minimuma indirir ve sağlıklı beslenmeye başlarsanız yağlanmayı yavaşlatırsınız. Kalori açığı yaratırsanız durdurursunuz. Bütün bunların üstüne spor da yaparsanız yağ yakmaya ve sıkılaşmaya başlarsınız.
Yol yakınken istikrarlı bir şekilde diyet ve spor yapmanızı öneriyorum. Çünkü fazla kilolar sağlıksızdır. Sağlıksız demek kulağa basit gelebilir ama kadınsal rahatsızlıklara da yol açabiliyor. Bu rahatsızlıklar vücudunuzda farklı bozulmalara da yol açarak, düzeltmek için ekstra çaba sarf etmenizi gerektirecek... Diyet ve spor, yaşam biçiminiz olsun.
Sağlıklı günler dilerim.
Karın bölgesi yağlarını yakmak bide üstüne kas yapmak istiyosan 5 temel egzersizini ilk ay hergün, 2 ay iki günde bir, 3 ay 3 günde bir yaparsan incecik bir bele sahip olursun, burdaki püf nokta disiplin, devamlılık ve hareketi doğru yapma olayı
Maddi imkanına ve karakterine bağlı bu biraz öncelikle acil diye bir şey yok ama sıkı ve doğru bir programla spor türüne göre de değişerek 2 3 ay içinde harika bir kıvama erişebilir
Defalarca diyetisyene gitmiş birisi olarak ve troit hastasi birisi olarak soylemem gerekiyor ki , ilk etapta detaylı bir kan testi iyi olacaktır, d vitamini eksikliği de kilo vermeye engel, ve benim gibi hashimeto veya tüm benliğini etkileyecek bir rahatsızlığın var ise ona göre bilinçli bir tedavi ile kilo verebilirsin, açıkçası fazls bir kilon olduğun düşünmüyorum ama sağlık açısından zaten mutlaka düzenli kontrol şart, en cok yürüyüş, bisiklet ve kürek çekmek aleti gibi aletleri kalori yaktırıyor, şeker cok sevsem de maalesef düşman beynimden silmek icin bir yöntem olsa keşke... Benim gibi şekere düşkün isen ilk bunu kesmek şart tabi ki. Birde bir dönem aralıklı oruç yaptım cok iyi geldi, ama midem rahatsız olduğu icin su an onu yapamıyorum çünkü aç kalınca aşırı bir ağrı oluşuyor artik.
Diğer Görüşler İçin Aşağı Kaydır
Senin Görüşün Nedir? Hemen Üye Ol!Fitness yapmalısın tabii ki…
Bol su, sıfır şeker ve hatta yapabiliyorsan kick boks dehset kardiyo oluyor incecik olursun.
Düzenli egzersizle ve ekmeği keserek bunu halledebilirsin.
Erken kalkmaya calisin.
Sabah ac karnina elma sirkeli su icin (ev sirkesi olsun munkunse.)
Gunde 2 ogun beslenin ve acikmadan asla yemeyin. Paketli gida ve sekerli seyler tuketmeyin. Bunun yanisira alkol de.
Sofradan tam doymadan kalkin.
Her lokmanizi en az 21 kere cigneyin. Terletecek sekilde kosun yuruyun ziplayin ne istiyorsaniz.
1 ay sonra buradaysam gorusuruz.😁
Canım ekmek öcü değil, online diyetisyen öneririm. Git aylık ölçül şeyi olmuyor kendi halinde oluyorsun biraz da, mesajlaşarak her an danışabiliyorsun. Spor yapman lazım biraz fazla vat çünkü. Sen de bacaktan değil göbekten ortadan kilo alan kadınlardansın anlaşılan, spor salonuna yazıl ve diyetisyene başvur 1-2 ayda toparlarsın zaten. Spor salonlarındakiler bir halt bilmiyor onların diyet programlarına güvenme.
sabah aç karnına, akşam tok karnına bir fincana yarım limon 2 çay kaşığı türk kahvesi sıcak su koy iç uykuda karın yağlarını yakar sporda yaparsan baya hızlı incelirsin
https://youtube.com/c/berrakilespor
Bu başlangıç için iş görür
Benim göbekten kurtulma serüvenim vücudumu düzene sokmamdaki etken kickboksa başlamak oldu.
İlk başta vücudumu formuna hazırladım beslenmemi düzelterek abur cubur tüketmemeye özen gösterdim. Düzenli spor yaptım sonra kickboksla birleştirdim ve sonuç fit bir vücut ve yok plan göbek yerine gelen fit bir karın 👌🏻
Yürüyüş hareket az yiyerek spor yaparak verebilirsin. Sabah tok karna 1 bardak ılık su iç oda faydalı gerçi bol bol içmen gerek
kendini aç bırakarak değil kalori hesabı yaparak gününü geçirmelisin. İnsanlar neden bu kadar zorlaştırır anlamıyorum
Sadece spor değil ilk önce beslenmeni düzeltmen gerek göbekteki yağlanmanın çoğu yediğin yiceklerle ilgilidir pilates ve kardiyo yaparsan kolaycana gider ama sakın beslenmeni düzeltmeyi unutma yoksa kısır döngü içinde döner durursun
Ebeveynlerin kilolu ise genetik olabilir. Soldaki fotoğrafa göre belden girmen lazım epey
Nabız yukselten aktiviteler etkili olur. Ben fazla bir göbek göremedim fotolarda?
Pilates, yürüyüş ve düzenli beslenme senin işini çözer
genelde erkeklerde olyuor o balkon göbek hatunda ilk defasını duyuyorum xD
Chole ting programlarını uygula canım gerçekten işe yarıyor
Kolay ya karın hareketleri yapsan hergün 15dk yeter ben öyle yaptımda inceldim 2 ayda 13cm
Bende aynıyım su hastalığı bir atlatirsam yazilcam ama bu böyle gitmez.
Askm abs calis chloe ting gibi yabanci kisilerin haftalik programlari var et tüketmen gerekiyor youtube chloe ting yazarsan cikar
İyisin balıketsin buda yapinda var her insan göbek var ne kadar eritse illa var çok dert etme kac yasindasinız
Plates yapabilirsin, dövüş sporları çok güzel kilo verdirir. Kalori yaktirir baya, isinmalarda kardiyo da yaptiriyorlar, tavsiye ederim.
Bi’Bot Seçimi
Çok Süper Görüş