Fitness plates? Bulunduğum şehirde havuz yok. Kifozum var
1 ay
Fitness plates? Bulunduğum şehirde havuz yok. Kifozum var
Salonumuza gelen üyelerin hemen hemen hepsi olmasa da genelinde memur şehrinde yaşadığım için kamburluk yani dik duruş problemi olanlar doktora gittikten sonra fitness (vücut geliştirme) yönlendirmesi yapıyor. Bunu da gelen öğrenciler söylüyor zaten. Kısacası fitness etkili olacaktır
sağlığınla ilgili bir durumda mutlaka profesyonel destek almalısın, dışarıdan görülmeyip içeriden etki edebilecek bir ton etken olabilir. o nedenle ilk önce bir fizyoterapiste görünmen iyi olur, sana gerekli egzersizleri de gösterecektir muhtemelen.
Dik duruş için harika bir spor arıyorsan pilates harika bir tercih olabilir! Pilates, omurganın hizalanmasına yardımcı olarak postürünü düzeltmeni sağlar. Kaslarını güçlendirir ve esnekliği artırarak duruşunu iyileştirir. Ayrıca, fitness da kaslarını güçlendirmek ve dengeyi geliştirmek için etkili bir seçenek. Özellikle sırt, karın ve omuz kaslarına odaklanarak duruşunu destekleyebilirsin. Her iki spor dalı da kifoz problemini hafifletmene yardımcı olabilir. Unutma, spor düzenli yapıldığında ve doğru tekniklerle uygulandığında etkili olur. Spor tutkusunu hiç kaybetme ve aktif kalmaya devam et! 💪😊
Cevap
14Cevap
Omuzlar dik duruşa etki sağlar. Omuz, trapezleri geliştirmenizi tavsiye ediyorum. Program yapmalısınız.
Fitness ve pilates faydalı olur
Ona özel plates hareketleri var. Spor salonuna gidersen dik duruş için eğitim almak istiyorumdersen sana ona göre program ve hareket öğretirler.
Bale duruş bozukluğu için çok iyidir her yaşta başlayabilirsin yetişkin balesi var 🫠
Salona git benim adımı ver yardımcı olsunlar sana 😂
Ben de gidip versem adını yardımcı olurlar mı audjdısks
yoga sana istedigin etkiyi verecektir bir basladin mi bagimli olursun zaten
Bunun için spara gerek yok. Evde de bir kaç egzersiz ile giderilebilir
Youtubtan bunun için dersler var onları izle ve evde yap
Bence yoga yapmalısın dik duruş açısından nefes alış verişler ile denge sağlanabilir
Fitness hocalığı yapıyorum yardımcı olurum istersen
spor salonuna git zaten orada yardimci oluyorlar
Ne kadar faydalı bir bilgi verdin ln ben bile gidesim geldi şu an 😂
@Şiirden-bıkmış-şair basari en azindan yais bilgi verip durumunu daha kotu yapmasain diye biri dalaga gecmek icin yanlis bir sey şeyler bu da yaprasa he
nasil bir sehir bu nasil havuz yok ahahahah
Fitness
Plates
Reformer…
Reformer pilates bence
Fizyoterapist sanırım
Pilates
Fitness
Korse al
Geçmiş olsun
Yüzme
Masaj yapim sana