Sürekli olarak karın bölgemiz görünmediği için ve plajda da olmadığımız için daha çok görünür de kol kaslarımız oluyor. Tabi karın kasına göre biraz daha işin kolayı açık söyleyim.
Peki sizce erkeklerde kol kası mı, karın kası mı daha etkileyici?

Sürekli olarak karın bölgemiz görünmediği için ve plajda da olmadığımız için daha çok görünür de kol kaslarımız oluyor. Tabi karın kasına göre biraz daha işin kolayı açık söyleyim.
Peki sizce erkeklerde kol kası mı, karın kası mı daha etkileyici?
Aslında karın biraz daha uğraş istiyor ama yaz kış kol daha çok belli olur. Karını sürekli gösterme şansı olmuyor kol her daim dışarıda o yüzden etkileyicilikten ziyade estetik bakımından kol diyorum.
Ne kadar surede olur kol kasi bro
@bahtsizjokeer Ne bileyim kral süre mi tuttum sadece karına çok daha fazla uğraştığımı hatırlıyorum
@Limpos Aynen öyle külaha konulmuş maraş gibi geziyoruz ak.
Zayıflıktan çıkan karın kası değilse tabi ki karın kası. Kol kasını ağırlık çalışan herkes yapar. Karın kasını yapmak İÇİN ise beslenme de devreye girer. Bunu yapanın da kol kasları çok iyidir zaten. Bir taşla 2 kuş
Biraz daha demeyelim çok çok daha kolay hahah
Bence fit olmak için illaki karın kasına gerek yok. Yani o biraz next level, yağ oranını baya düşürmen gerekiyor. Ama kol kası da fit demek değildir.
Beyin kası tercihim.
O apayrı bir konu. Kimse beyinsiz birini arkadaşı olarak bile yakında olmasını istemez.
Teorik olarak beyin herkeste var kapasitesi önemli. Vücuttaki kas kapasitesinden çok daha mühim bir durum. Apayrı denilemez o nedenle.
Beynin herkeste olduğu nasıl teorik olarak bir gerçekse kapasitesi ve bunun enginliği konusu da bir o kadar yadsınamaz gerçektir. Merak etme, öğrenme, bilgi edinme, sınırları nereye kadar zorlayacağı tamamen kişiye göre değişir. Armut piş, ağzıma düş olmuyor öyle.. Vücudunu sevenler, ağırlık çalışmalarına kendini adayanlar, vücudunu iyi tanıyıp, neyin ona yararı olup olmadığını bilenler de dolayısıyla o kapasitenin verimini alan kişilerdir.
Kendini bu işlere adamış birinin hiç bilimsel bir çalışmaya imza attığına rastlamadım. İşleri güçleri göstermelik şişirilmiş kas yapmak. IQ su yüksek kişiler bu işlere kendini adamaz insanlığa faydası olacak işlere adar.
Bu işlerin temeli Türkiye değil de ondan bir bilimsel çalışmaya imza attıklarını göremezsin. Bütün profesyonel yarışmalar, supplementler, kimyasallar ve onların guru doktorlarının hepsi ABD de. Bilimselliğin temeli de orada olduğu için, bizimkiler oradan gelen bilgiler ile hareket ediyorlar. 10 yıl öncesine kadar sporcu diyetisyeni diye bir kavram bile yoktu burada. Oysa ki ABD de yıllardır var. Bu işin burada devlet tarafından bir desteği olmadığı için ve kültürümüze pek yerleşmediği için ne yazık ki böyle gitmeye devam edecek.
Kas adı üstünde görünecek yani. İstediğin kadar sakla yine görünecek. Sadece erkekler nezdin de görme bunu. Fiziği güzel bir bayan da ne yaparsa yapsın ne kadar saklarsa saklasın illa ki görünecek. Kaslar göstermelik olduğu zaman IQ düşük oluyor diye bir kaide olmadığını öğren artık.
Bu da tıpkı senin doğal manzara resimleri çekmen gibi bir hobi. Sen bunu yaparak ne kadar insanlığa faydalı oluyorsan onlarda o kadar oluyor :)
Vücut kası fazla olanın IQ su düşüktür diye bir tezim yok sen niye bu kadar uzattın anlamadım. Dış görünüş odaklı biri değilim. Akıl ve zeka beni çok daha fazla etkiliyor. Var mı bir itirazın?
Akıl ve zeka tüm insanları etkileyen bir olgu. Akıllı ve zeki birini bende severim tabi bunu hinlik yönünden kullanmıyorsa tabi. Yazdıklarına bir bak istersen hangi tezi savunduğun ortaya çıkıyor. Yine her zaman ki gibi saçmalıyorsun bilmeden ondan uzattım..
Sende olmayan bişeyi mi yazdım da bu kadar tepki verdin? Tüm insanları etkilemez zeka. Sen ve senin gibiler sadece görsellik odaklıdır. Beyin kası tercihim dedim verdiğim cevap beni ilgilendirir saygı duymayı öğren. Herkes vücut kasına ölüp bitecek diye bir kaide yok.
Ondan dolayı cevap vermediğimi çok iyi biliyorsun. Sadece yazdıklarına bir cevaptı bu. Yine çok bilmişlik yapıp, tüm insanları etkilemez diyorsun. Al işte ben mi görsellik odaklıyım pes ya bunu sen söyleme bari ben ne zaman sırf güzel olup da sadece beni dinleyen, bana bir şey katmayan alıcı bir kadın tercih edeyim?
Vücut kası ölüp bitilecek bir kaide değil zaten. Kastım o değil..
Ben sana hep saygı duydum zaten. Beni o kadar kızdırmana, freni patlamış kamyon gibi sağa sola vurup hareket etmene rağmen.
Seni kızdıran ne burada onu anlayamadım. Fikirlerim düşüncelerim bana ait sen niye kızıyorsun? Farklı görüşlere de açık olmalısın.
Peki, haklısın.. :)
Bu yorumlaşmanın üzerine eig vereceğin son kişi bile değildim de bir yanlışlık falan oldu heralde.
Kazanmanın verdiği gurur diyelim. ;) Yine de pozitif ayrımcılık yapayım dedim :) asdfas
Ben kazandım sen gururlandın o halde. Müthiş bir iyi niyet göstergesi. Takdire şayan kutlarım.😎
İyi hadi öyle olsun bakalım :)
İyi niyet elçisi seçtim seni 😂😂
Kedin pek tatlıymış :)
Öyledir maşallah de nazarın falan değmesin çocuğuma
iyi niyet elçisiyim ya ben nazar olsam da değmez herhalde :) İyi olmuş ama gerginliğini alır senin..
Gergin değil neşeli bir yapım vardır aksine ama sana gergin tarafım denk gelmiş demek qjsjdkdkfkfkglg
Ya öyle öyle bilmem mi :) sfasfa
Cevap
13Cevap
Hicbiri hepsi et parçası benm icin
Karın kasları
Kol kası daha önemli. Kimse yolda yürürken karın kasını göremez. :) Kollardan başlar etkilenmek :)
Kollardan başlar etki. Devamında göğüs, karın kaslarımız ve adonis fazlasıyla etkiliyor. Gözleri fıldır fıldır oluyor görenlerin 😅
Tabiki de kol kası.. karın kaslarını kim görüyor, üstünü çıkartmadıkça. Ama kollar hemen belli eder kendini, ne giyersen giy şişkin durur. Güç simgesidir.. karın kasları elbiseden belli olmaz ama kollar belli eder kardeşim
Hiçbir erkeğe kası yakistirmiyorum çok itici duruyor. Olduğunuz gibi yaşayın ya ne gerek var baklava dilimi gibi karna sahip olmaya? Ya da şişmiş kollar filan.. itici hiç sevmiyorum😑
Karın kası çok merak uyandiriyo. Dediğin kol kası gibi kadar görmediğimiz içi. Ama yinede karın kası derim. Dokunmak isterim.
Erkekte kol daha estetik duruyor bence. Kollar formunda değilse karın zaten güzel görünmüyor veya yeterli görünmüyor BENCE.
Karın kası daha etkileyici, tam orayı öpmek yalamak of neyse
Aman efenim kırmızı ışık yanıyor, gazdan ayağınızı Çekiniz lütfen balatalarınız saglamsa eger acil frene çökmeniz size fayda sağlayacaktır diye düşünüyoruz😛
Meme yapıp dapdar tişörtler giyin. Sipidirmen gibi üçgen olun. Uçun sonra, bulutları delersiniz.
Komple toplu bir vücut gayet etkileyici, fazla kaslı olmaya gerek yok.
Deniz olmayan bor yerde kol kasi Deniz olan yerde karin kasi
İkiside etkilemiyor beni, beyin kası önemli sjsjs
O olmaz ise olmaz zaten ;)
@mandalinadalinaman evet
@mandalinadalinaman görüşümün altıda mesaj kutusu zaten 🙄
Ikiside diyorum. Spor nasıl gidiyor senin?
Gitmiyorum, hastayım.
Geçmiş olsun neyin var?
Grip
Sıcakta hiç çekilmez.
Kanka kol ya karın kasindan zerre haz etmiyorum şahsen
Karın kası tabii ki de kol kası çok itici duruyor
İkisi de önemli değil benim için ama olacaksa kol kası olsun
İkis Birbirni Tamamlıyor Ama Göbek Üzerin Kol Kası Olmaz Ama Sana Tavsiyem Karın Kası Sonra Kol Yap
Bende karın kası bacak kası daha fazla ha bide omuzlarım geniş ben gayet iyiyim yaw😉🌹
Gobüş seviyom ne kası ya
Her ikiside etkileyici
Karın kasını daha etkileyici buluyorum
Keşke göbek akımı başlasa
karın kası daha etkileyici
Kol kası.
Kqslı adam sevmem aşırı itici duruyor
Kol kası daha ön planda.
Kooolll karın kasının bir çekiciliği yok bence
Kol kası geniş omuz ❤️
Bence karın kası
Erkekler de kol , göbekli de olmasın yani
Kol kası ve adonis
Karın kası fit görünüm
Kas bana hiç etkileyici gelmiyor
Gobekli nasil
Pek ilgimi çekmez ama kol kası
Karı
N
Tamamlayacaktım da sana bırakayım dedim jfjr :)
Kol bence
Kol💪
Kol kası
Karın kası
Kol daha şey😐
Karın kası kol kası herkese yakışmıyor
bence karın kası
Karın kasının yerini hicbirsey tutamaz
Kol kası
İkiside
Baklava olması şart tabi
Kol kası