Spor Kol kası mı karın kası mı daha cool? BORAN100000000 Takip Et Xper 3 Yaş: 21 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Kol kası mı karın kası mı Kol kası Karın kası İkisi de eşit İkisi de değil/ Diğer İkisi de ama illa biri ise kol kası İkisi de ama illa biri ise karın kası Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Güncellemeler+1 yıl Bence ikisi de ama illa biri ise kol kası Güncellemeler+1 yıl Kızların %48,5 u kol kası demiş (%51,5 u karın kası demiş) erkeklerin %70 i kol kası demiş ( %30 u karın kası demiş) Kol kası mı karın kası mı daha cool? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Spor konusunda 20,3b cevap paylaştı. Karın kası 0 0 Yorumla
sempatikadms Takip Et Yoda Yaş: 35 +1 yıl Çok abartı kasta iyi değil şimdi kas yapmak cayrici değil spora karşı değilim ama yıllarını kas yaparak geçirmekte mantıklı degil 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Kol kası her zaman ön plandadır karın kası sahil haricinde sergileyemezsin ama kol öyle degil vücudu gösteren kol ve gögüs 0 0 Yorumla
Sormeraktan Takip Et Xper 2 Yaş: 30 +1 yıl Benim çok kötü bir zayıfım yaa kaslı erkekler hep bana çok seksi geliyor nerde görsem hemen böm böm bakıyorum 0 0 Yorumla
dickypinky Takip Et Xper 2 Yaş: 27 +1 yıl karınnnnnnnn... nettir yani o kasların üstünde elini gezdirmek çoğu kıza en çok zevk veren şeydir 0 1 Yorumla TamactiJunn +1 yıl hımmm Yorumla
truffade Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 50% +1 yıl Beyin kası 1 1 Yorumla BORAN100000000 +1 yıl Vay be Yorumla
carpediem-bebeğim Takip Et Xper 5 Yaş: 29 +1 yıl Ohhhhhh 0 1 Yorumla BORAN100000000 +1 yıl Yani hangisi 🤣 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Yalarım yalar 2 10 Yorumla BORAN100000000 +1 yıl Bu nasıl yorum ya Yorumla Meredian +1 yıl Tam olarak nereyi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Karın kasınıı Yorumla Meredian +1 yıl Abla yaşın doğru mu 😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Değil daha da yaşlıyım Yorumla Meredian +1 yıl Deme yaaa bu daha ilgi çekici Yorumla kroşek +1 yıl @Meredian ne diyon olum? 🤣 Yorumla DefneHera +1 yıl @kroşek milf sevdası herkes anlamaz Yorumla kroşek +1 yıl @DefneHera iğrenç ama sevmediğin bir insanla beraber olmak... mide bulandırıcı... Yorumla BORAN100000000 +1 yıl Ya sıktı bu muhabbet soruya mı cevap vermeye geldiniz cinsel sevdanızı mi tatmin etmeye geldiniz anlamadım Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Karın kası
Çok abartı kasta iyi değil şimdi kas yapmak cayrici değil spora karşı değilim ama yıllarını kas yaparak geçirmekte mantıklı degil
Kol kası her zaman ön plandadır karın kası sahil haricinde sergileyemezsin ama kol öyle degil vücudu gösteren kol ve gögüs
Benim çok kötü bir zayıfım yaa kaslı erkekler hep bana çok seksi geliyor nerde görsem hemen böm böm bakıyorum
karınnnnnnnn... nettir yani
o kasların üstünde elini gezdirmek çoğu kıza en çok zevk veren şeydir
hımmm
Kol kası
Kol kası
Beyin kası
Vay be
trapez ve sırt daha çekici geliyorrrrrr
Karın kası
Ohhhhhh
Yani hangisi 🤣
Yalarım yalar
Bu nasıl yorum ya
Tam olarak nereyi
Karın kasınıı
Abla yaşın doğru mu 😂
Değil daha da yaşlıyım
Deme yaaa bu daha ilgi çekici
@Meredian ne diyon olum? 🤣
@kroşek milf sevdası herkes anlamaz
@DefneHera iğrenç ama sevmediğin bir insanla beraber olmak... mide bulandırıcı...
Ya sıktı bu muhabbet soruya mı cevap vermeye geldiniz cinsel sevdanızı mi tatmin etmeye geldiniz anlamadım