Yavrularım, kol kası olanın karın kası da olur. Ancak kolun hacimli olması demek karın kaslarının görüneceği anlamına gelmez. Kaslı ve define bir kol kası varsa bilin ki o kişinin karın kasları da görünüyordur. Yoksa herkesin kendince karın kası olur zaten. Yağlar genellikle o kısımda toplandığı için gözükmesi diğer bölgelere göre daha zordur. Benim abdominal kaslarım değil, gluteus maximus kaslarım bile var lol.
Kol kası kolay kolay yağlanmıyor veya sönmüyor karın kası lanet bişey tüm sene diyet yap egzersiz yap 2 hafta tatil yap ara ver püf uçup gidiyor görüntü yormayın bizleri kızlarda karın kası yapsında görelim bira içip bombili bombili takılıyolar hep 😂
Kol kasını 2 ay spora giden herkes hemen hemen yapıyor ama karın kası uzun uğraşlar emek ve ağır diyet programlarıyla yapılabilen bir şeydir.. yani her babayiğidin harcı değildir, kol kası karın kası ile kıyaslanamaz bile:)
Emek ayrı bir şey tabi ama kol daha çok hoşuma gidiyor kendi adıma karın kası hoş gelmiyor bana. Belki de sitenin yarısının profili karın kası olduğu içindir 😂
Kol kaslarım hacimli değil ama adonislerim ortada. Six - Packler yolda, çıkar gibi olup yarım kalıyorlar. Erkekte de karın kasını daha çekici buluyorum. En azından birlikteysek, yanında erkeksi hissetmemiş oluyorum.
Bence en güzeli ve faydalısı taban kası. Ne kadar çok gelişirse dayak yeme ihtimali o kadar düşer. Eee neticede hızlı kaçmayı sağlayan en önemli kas. :) Bir de bu kas takıntısı olan kızların %90'ı şimanlarla evleniyor. :)
Ahahahah gerçek bu malesefkine. bir kaç yılı devirmek her ikisinide elde tutabilmesi için. Yoksa karın kası çıkarmak için girilen diyet koluda ufalar bişey kalmaz 😄
Evet zor ikisinden birini seçmesi lazım kişinin. İkisini beraber tutabilmesi içinde dediğim gibi öyle bir kaç ay yetmez. bir kaç yılı devirmek lazım :)
Karın kası dediğin her insanda olan bir kas. Bu kasların görünmesi için düşük yağ oranına ihtiyacın var. Karın kası egzersizi karın kası çıkarmaz sadece yağ oranın düşükse şekillendirebilirsin bu sayede. Hiç sporla alakası olmayan biride düşük yağ oranlarına inip karın kasına sahip olabilir öyle özenle çalışmasına gerek yok. Ama bu adamın o yağ oranında çok küçük cılız bir kolu cılız bir omzu kalır.
Bizim için Kol kas önemlidir kızlar için ne önemli bilmiyorum ama ben şu an daha fazla kol çalıştırıryorum çünkü daha çok faydası dokunuyor kas karın sadece Show başka birşey değil.
@Lazoğli_uyy kol kası olmayınca koluna giresim gelmiyor kadın gibi ince ne o öyle koluna girdim mi gücünü hissetmek güzel oluyor karnını nasıl olsa görmüyorum
En İyi Cevaplar