Spor Fiziğim beğeniyorum ama kalça büyütmek istiyorum. Squat yeterli mi? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 13 Yapay Zekaya Sor Hiçbir şeyim yok ama sadece kalçamı biraz daha büyütmek istiyorum squat yeterli olur mu ya da ne yapmam gerekiyor Fiziğim beğeniyorum ama kalça büyütmek istiyorum. Squat yeterli mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Spor konusunda 20,4b cevap paylaştı. Squat yeterli olur 0 0 Yorumla
TauredKraliçesi Takip Et FenomenGuru Yaş: 25 +1 yıl Acile popoyu yuvarlak yapmalısın bebeğim. Sadece squat kesmez seni. Çök kalk dumbellarla. 1 0 Yorumla
AntiHayalperest Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 97% +1 yıl Spora başlayıp vücuduna şekil vermelisin omuzlarında çok ufak ufak bir sporla çok daha güzel bir fiziğe sahip olabilirsin 0 0 Yorumla
DreamGhosters Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 98% +1 yıl Sakın yapmama koca kalçalı memesiz kadınlar iyi durmuyorlar 0 0 Yorumla
Akbulutmersin Takip Et Guru Yaş: 28 +1 yıl Kalça göremiyorum ben babamın inşaattaki 5onluk tahtalar gibi 0 0 Yorumla
Sevecen110 Takip Et Xper 4 Yaş: 25 +1 yıl hiçbir şey yapma sadece eşinde ekmek olsun bak nasıl oluyorsunuz 0 1 Yorumla Sevecen110 +1 yıl Elinde ekmek olsun ye Yorumla
Keles988 Takip Et Xper 4 Yaş: 38 +1 yıl Kalça büyüklüğü bizlerde daha doğurgan olduğunu bilincimize işletiyor. Amma velakin dha önce cinsel deneyimin varsa bir saf bulursun ;) 0 0 Yorumla
mrcaglar Takip Et Xper 5 Yaş: 36 +1 yıl Böylesi de güzel fakat kalçasız kadın balkonsuz ev gibidir 0 0 Yorumla
Benchbas Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Fizik normal spor yap tas gibi olursun 0 0 Yorumla
gizembozkurt34 Takip Et Xper 3 Yaş: 29 +1 yıl Düzenli squat yaparsan olur ama hemen pes etme 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Ya benim aslında kalçam çok büyüktü zayıfladım 10 kilo verdim gitti evet squat yapınca biraz faydasını görüyorum sanki teşekkür ederim yorumun için 🥰 Yorumla gizembozkurt34 +1 yıl Rica ederim Yorumla
kurtismail34 Takip Et Xper 2 Yaş: 30 +1 yıl Sadece squat yetersiz 😐 0 5 Yorumla gizembozkurt34 +1 yıl Düzenli squat yaparsa olur bence Yorumla kurtismail34 +1 yıl Squat kalça hareketi değil ki normalde 😅 Yorumla gizembozkurt34 +1 yıl Biraz özele gircek özür dilerim ama ben nasıl yaptım squatla düzenli olarak peki evet normalde değil ama ben yaptım Yorumla kurtismail34 +1 yıl Görmediğim için bilemiyorum 😒 Yorumla gizembozkurt34 +1 yıl Görmenizi gerektirecek bir durum yok kendiniz için düzenli yapın kendinizde görürsünüz iyi günler Yorumla
EhliyetsizPilott Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl Spor konusunda 2,5b cevap paylaştı. Kötüymüş 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
25Cevap
Squat yeterli olur
Acile popoyu yuvarlak yapmalısın bebeğim. Sadece squat kesmez seni. Çök kalk dumbellarla.
Spora başlayıp vücuduna şekil vermelisin omuzlarında çok ufak ufak bir sporla çok daha güzel bir fiziğe sahip olabilirsin
Sakın yapmama koca kalçalı memesiz kadınlar iyi durmuyorlar
Kalça göremiyorum ben babamın inşaattaki 5onluk tahtalar gibi
hiçbir şey yapma sadece eşinde ekmek olsun bak nasıl oluyorsunuz
Elinde ekmek olsun ye
Kalça büyüklüğü bizlerde daha doğurgan olduğunu bilincimize işletiyor. Amma velakin dha önce cinsel deneyimin varsa bir saf bulursun ;)
Böylesi de güzel fakat kalçasız kadın balkonsuz ev gibidir
Vayyy tatlı krizim tuttu yine😍😋
boş ver böyle iyisin.
Doggy de büyütür
Fizik normal spor yap tas gibi olursun
Squat ve hip thrust iş görür
Göğüslerin güzel sadece
Bırak doğal kalsın
Düzenli squat yaparsan olur ama hemen pes etme
Ya benim aslında kalçam çok büyüktü zayıfladım 10 kilo verdim gitti evet squat yapınca biraz faydasını görüyorum sanki teşekkür ederim yorumun için 🥰
Rica ederim
Fiziğin güzel ama kalçayı göremedik
Sadece squat yetersiz 😐
Düzenli squat yaparsa olur bence
Squat kalça hareketi değil ki normalde 😅
Biraz özele gircek özür dilerim ama ben nasıl yaptım squatla düzenli olarak peki evet normalde değil ama ben yaptım
Görmediğim için bilemiyorum 😒
Görmenizi gerektirecek bir durum yok kendiniz için düzenli yapın kendinizde görürsünüz iyi günler
Biraz kilo al abla
harikasın canım <3
Halledilir
Harika
Yeterli
İyi iyi bayağı iş görür.
Büyütrüzz
Kötüymüş
squat yeter bence
Normal