Koşuyu ormanda ve deniz kenarında yapıyorum. İki tane de bisikletim var. Koşu bandı ve bisiklet haricinde, evde kullanılabilecek spor aletleri nelerdir?

Koşuyu ormanda ve deniz kenarında yapıyorum. İki tane de bisikletim var. Koşu bandı ve bisiklet haricinde, evde kullanılabilecek spor aletleri nelerdir?
Bench sehpası , dambıl , halter ve kum torbası kullanıyorum bro. Bench sehpası her türlü işini görür
Bir bench sehpası, bir bar, bir kaç tane de ağırlık yeterli olur mu? Ayarlı dumbell'da lazım tabi.
Bacak destekli sehpa artı bahsettiğin gibi kıskançlı dambıl ve halter var. Ağırlıkları degıstıyorum arada. 4 tane 2.5 kilo 4 tane 5 kilo 4 tane 7.5 kilo var.
Hee arada sırada kullanıyorum o ayrı favorim kum torbası 😂
Duvarlar varken kum torbasına kim ihtiyaç duyar? :D
Duvar mı 😵💫 offf erkek yhaaa 😂
Bro bacaklar morluk içinde duvarda çalışsam sana su an tekerleklı sandalye öneriyor olurdum büyük ihtimal :)
Eheh :D bacaklar için duvarı kullanmam
Çoğunluk bacak çalışıyorum bro. %60 bacak % 30 yumruk % 10 küfür 😂
Küfür mü? Boynunu büküyor mu kum torbası? :D
Yok şahsi algılamıyor 😂
:D
Plates topu al🤪
Ne yapacam onu :D
Aaa çok rahattır😅 senin koltuğun yanına koyarız😅
Ee sonra :D
Koltuktan kaşkıp aeada esneme hareketleri yaparsın fena mı😅
Bir şeylerin yüklenmesini beklerken mi :D
Bilemem artık o kadarını😏
Personal Trainer'ım olacaksan alırım :)
Temam olarr🥳🧿
Cevap
5Cevap
Mekik çekme aleti almstm dandik çıktı
Dumbell olabilir
kurabilecegin bir duvar kolon aralığı varsa barfiks bari tavsiye ederim 😉 plastik ağırlık ve dambillarda barla birlikte işini gorur
Öyle konforlu bir alanım yok barfiks barı için.
ayrıca inride ile evde bisiklet antremanı yapabilirsin ben kullanıyorum memnunum
kapıya asılan tarzda bir şey alabilirsin
Fazlasıyla pedal çeviriyorum, bisiklete ihtiyacım yok hocam :) tek pedalda 20km yol yapabilirim molasız.
ben de öyle 😉
Kapıya asılanları düşündüm de, o da maalesef konforlu bir alan olmuyor. Dar bir yer kapı girişim.
Evde 5lt veya damacanayı kullanıyorum dambıl niyetine.
Benim bisikletim var.
Dombuldor
Lastik
Pilates topu
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar