Yaşı hala geç değil daha erken yaşlarda başlasa daha iyi olurmuş fitnessa -18 insanlar için yerler var diye biliyorum, yoksada kickboks tekvando kun fu gibi dallarla ilgilenebilir kendisi istiyorsa tabi araştırsın,
10 20 yaş gelişim dönemi zaten şimdi başlarsa daha çok gelişim sağlar, sakın yapmayın demeyin devam etsin bırakmasın oda fikrinden vazgeçirmeyin spora alışsın.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Yaşı hala geç değil daha erken yaşlarda başlasa daha iyi olurmuş fitnessa -18 insanlar için yerler var diye biliyorum, yoksada kickboks tekvando kun fu gibi dallarla ilgilenebilir kendisi istiyorsa tabi araştırsın,
10 20 yaş gelişim dönemi zaten şimdi başlarsa daha çok gelişim sağlar, sakın yapmayın demeyin devam etsin bırakmasın oda fikrinden vazgeçirmeyin spora alışsın.
Fizyoterapi dersinde 14-16 yaş arası çocuklarda ağırlık kaldırma vb egzersizlerin önerilmediğini okumuştum.
Teşekkür ederim
Ben de o yaşlarda bir şeyim abi bence biraz daha uzasın ondan sonra başlasın, abi diğer erkeklere göz dağı kız falan filan normallik payı var.)
Daha yaşı küçük onun yerine voleybol basketbol tenis yüzme gibi sporlarla uğraşsın
Tutturdu vücut geliştiricem ben diyo 😂
Spora başla faydasını gör
Boyunun uzaması durur mu yani?
Tabi ki durur...
Ama en az 10 a kadar rahat kaldırıyor sonra biraz zorlanıyor