Spor Motivasyon kaynağınız olan spor ancak ne olabilir? birsuskuncicek Takip Et FenomenMentor Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 214 Yapay Zekaya Sor Motivasyon kaynağınız olan spor hangisi? Güncellemeler+1 yıl Spor Motivasyon kaynağınız olan spor ancak ne olabilir? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 16 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Spor konusunda 20,4b cevap paylaştı. Fitness daha güzel görünmek 0 0 Yorumla
MuscleKing_T Takip Et FenomenMaster Yaş: 35 +1 yıl Fitness / Vücut geliştirme olabilir. Beni hayatın her alanında motive ediyor.. 0 0 Yorumla
kemalkskc Takip Et Xper 7 Yaş: 33 , eic 49% +1 yıl Geçmişte kendimi tam anlamıyla verip motive olduğum spor bokstu daha sonra doyuma ulaştığım beklediğimi alamadığım için bırakmıştım şu an sadece form tutmak için fitness yapıyorum 0 0 Yorumla
BiggBoss47 Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Jui jitsu ve muay thai yakın zamanda eğitimini almak istiyorum nasipse. Voleybol oynamayı çok seviyorum. 0 0 Yorumla
Cyclaxs Takip Et Bilge Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Motivasyonum da yok kaynağımda fiziksel acı çekmeyi seviyorum fazla da yemek giyebiliyorum bana en uygunu ağırlık kaldırmak 0 0 Yorumla
SalvioHexia Takip Et Master Yaş: 38 , eic 82% +1 yıl koşu diyorum açık alanda rüzgarla gelen çam ağaçlarının esintisi ile yapılan koşunun yerini hiç bir şey tutmaz 0 0 Yorumla
joeblack18 Takip Et FenomenMaster Yaş: 37 +1 yıl Spor konusunda 3,7b cevap paylaştı. Ağırlık çalışmaları. 1 4 Yorumla birsuskuncicek +1 yıl Süper Yorumla joeblack18 +1 yıl Dikkat et kendine ;) Yorumla birsuskuncicek +1 yıl Deniyorm😁 Yorumla joeblack18 +1 yıl Olacak olacak. Yorumla
_Snowflake_ Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 94% +1 yıl Yüzme ; konsantrasyon, dayanıklılık ve soğuk kanlılık isteyen bir spor. 1 0 Yorumla
öküzruhluponçik Takip Et Bilge Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl futbol olur, fitness olur, öğrenmek istediğim bir de krav maga olacaktır herhalde. 0 0 Yorumla
halililhan Takip Et Yoda Yaş: 42 , eic 100% +1 yıl Sabah yürüyüşü kesinlikle mükemmel bir motivasyon kaynağı 0 0 Yorumla
b0rA_b0rA Takip Et Bilge Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl gym der sususarım hırslanıp o kilolar altına girince hiç bişeyin kalmıyo :) aydınlanma yaşıyorsun 0 0 Yorumla
ahmetişteknk Takip Et Xper 4 Yaş: 22 +1 yıl Yürüyüş veya hıtt sporlar olabilir. kiloluyum biraz spor yaptıktan sonra yağlarımın eridiğini düşünmek iyi motive ediyor. 0 0 Yorumla
Veyso1903 Takip Et Xper 4 Yaş: 28 +1 yıl İşe gidip gün boyu ayakta durmak ayaklarım güçleniyor 0 2 Yorumla birsuskuncicek +1 yıl Yazık ya Yorumla Veyso1903 +1 yıl Ne yapalım ekmek parası Yorumla
İnsanBireyi Takip Et Xper 3 Yaş: 23 +1 yıl Spor demeyelimde kilo verdiren egzersizler olabilir mesela chloe ting yapıyordum ve cidden 1 haftada ciddi bir incelme olmuştu 0 0 Yorumla
Abdurrahman00t Takip Et Master Yaş: 28 , eic 70% +1 yıl Dövüş sporları, fitness olabilir. 0 0 Yorumla
aysekaptan Takip Et FenomenMaster Yaş: 39 +1 yıl Spor konusunda 795 cevap paylaştı. yürüyüş 0 0 Yorumla
düşünen_biri Takip Et Yoda Yaş: 43 , eic 100% +1 yıl Ben fitness yapıyorum hemen hemen her gün 0 0 Yorumla
HesapsızHayat Takip Et Master Yaş: 28 , eic 90% +1 yıl Akşama kadar şantiye de yapıyorum zaten spor. 0 0 Yorumla
YLTGöksu Takip Et Xper 5 Yaş: 29 , eic 85% +1 yıl Basketbol. 😎😎😎🏀🏀🏀 0 1 Yorumla YLTGöksu +1 yıl https://youtu.be/v-P6cAEaxrg Yorumla
lonewolf_3406 Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 97% +1 yıl Futbol çiçek seninki ne? 0 1 Yorumla lonewolf_3406 +1 yıl Devamsız çiçek Yorumla
Cod2009 Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Spor konusunda 343 cevap paylaştı. Yürüyüş koşu Ağırlık Sporu 0 0 Yorumla
վ0Ӏմղվ0ӀϲմՏմ61 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Spor konusunda 826 cevap paylaştı. Bisiklet, dağ ve doğa sporları 0 0 Yorumla
objektifyakışıklı Takip Et Xper 5 Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Yatak sporu Fitness ve kick boks 0 0 Yorumla
hot_chocolate Takip Et Master Yaş: 44 , eic 43% +1 yıl Spor konusunda 412 cevap paylaştı. Pilates 1 0 Yorumla
IAmarPresterAen Takip Et Mentor Yaş: 34 , eic 52% +1 yıl Spor konusunda 3,4b cevap paylaştı. Dombıldore 0 0 Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Spor konusunda 1,1b cevap paylaştı. Taekwondo 0 0 Yorumla
DenizSakin25 Takip Et Xper 5 Yaş: 29 +1 yıl Voleybol ve yüzme çünkü ikisini de çok seviyorum. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
53Cevap
Fitness daha güzel görünmek
Fitness / Vücut geliştirme olabilir. Beni hayatın her alanında motive ediyor..
Geçmişte kendimi tam anlamıyla verip motive olduğum spor bokstu daha sonra doyuma ulaştığım beklediğimi alamadığım için bırakmıştım şu an sadece form tutmak için fitness yapıyorum
Jui jitsu ve muay thai yakın zamanda eğitimini almak istiyorum nasipse. Voleybol oynamayı çok seviyorum.
Motivasyonum da yok kaynağımda fiziksel acı çekmeyi seviyorum fazla da yemek giyebiliyorum bana en uygunu ağırlık kaldırmak
koşu diyorum
açık alanda rüzgarla gelen çam ağaçlarının esintisi ile yapılan koşunun yerini hiç bir şey tutmaz
Ağırlık çalışmaları.
Süper
Dikkat et kendine ;)
Deniyorm😁
Olacak olacak.
Yüzme ; konsantrasyon, dayanıklılık ve soğuk kanlılık isteyen bir spor.
futbol olur, fitness olur, öğrenmek istediğim bir de krav maga olacaktır herhalde.
Sabah yürüyüşü kesinlikle mükemmel bir motivasyon kaynağı
gym der sususarım hırslanıp o kilolar altına girince hiç bişeyin kalmıyo :) aydınlanma yaşıyorsun
Yürüyüş veya hıtt sporlar olabilir. kiloluyum biraz spor yaptıktan sonra yağlarımın eridiğini düşünmek iyi motive ediyor.
İşe gidip gün boyu ayakta durmak ayaklarım güçleniyor
Yazık ya
Ne yapalım ekmek parası
Spor demeyelimde kilo verdiren egzersizler olabilir mesela chloe ting yapıyordum ve cidden 1 haftada ciddi bir incelme olmuştu
Valla dans olabilir evde dövüş teknikleri yapabilirim
Spordan sayılabiliyorsa dans
Dövüş sporları, fitness olabilir.
yürüyüş
Ben fitness yapıyorum hemen hemen her gün
Akşama kadar şantiye de yapıyorum zaten spor.
Hayataki yek gayeᕙ (⇀‸↼‶) ᕗ
Rutin Egzersiz Programım
-Vesselam-
Basketbol. 😎😎😎🏀🏀🏀
https://youtu.be/v-P6cAEaxrg
Vücut geliştirme fitness falan
Futbol çiçek seninki ne?
Devamsız çiçek
Yürüyüş koşu Ağırlık Sporu
Bisiklet, dağ ve doğa sporları
Yatak sporu Fitness ve kick boks
En basitinden yürüyüş bile iyidir.
Plates olurdu başlayabilsem
Yürüyüş
Fitness ya da yüzme
Pilates
Koşu
Fitness
yüzme bisiklet
Yürüyüş
okçuluk😭
Dombıldore
Break dans.
Futbol
Futbol ⚽️
Fitness
Futbol derim susarım
Yatmak.
Dövüş sporları
Futbol ve koşu
Taekwondo
Parmak güreşi
Güreş
Deve güreşi
Voleybol
Yüzme
Fitness (◡ ω ◡)
Voleybol ve yüzme çünkü ikisini de çok seviyorum.
Taekwondo
Ağırlık 👌🏽
Boks tüm neqativ enerjilerini boksla atarsın
Boks
Futbol aşırı motive oluyor aşırı