Spor Hafif ağırlıklar ile 45 dakika yumruk çalışmak ve direnç bandı ile yumruk atmak kondisyonu artırır mı? cadıgirl44 Takip Et Xper 6 Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Hafif ağırlıklar ile 45 dakika yumruk çalışmak ve direnç bandı ile yumruk atmak kondisyonu arttırır mı? Güncellemeler+1 yıl cevap verin Güncellemeler+1 yıl arttırır mı Hafif ağırlıklar ile 45 dakika yumruk çalışmak ve direnç bandı ile yumruk atmak kondisyonu artırır mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Kafkas001 Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 98% +1 yıl Halat da yap artırır, direnç bandı ve hafif ağırlık ile gölge boksu çok etkili, arka arkaya yap daha iyi olur 1 0 Yorumla
KaanCarry Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Apartmandaysan koşarak merdivenleri in çık kondisyon tavan bacaklar zımba olur 0 9 Yorumla cadıgirl44 +1 yıl seks yapsam olur mu ;) Yorumla KaanCarry +1 yıl @cadıgirl44 erkek yaparsa vücut yaparda kadında olur mu bilemem sen dene yinede kskd Yorumla cadıgirl44 +1 yıl shshf Yorumla KaanCarry +1 yıl Aw profil resmini görünce soğudum Yorumla cadıgirl44 +1 yıl seeeks ;) Yorumla KaanCarry +1 yıl Yav git yap bana sekkss sekkss diyip durma dışarısı abazan kaynıyor muamele çekecek birisini elbet bulursun 😉 Yorumla cadıgirl44 +1 yıl https://m.youtube.com/watch?v=1tJutR-RQoI Yorumla cadıgirl44 +1 yıl s. ikerler abi beni orada ;) Yorumla KaanCarry +1 yıl Git zıksınler daha ne istiyorsun skksks Yorumla
Xia_Yun Takip Et Xper 1 Yaş: 29 +1 yıl Bilek gücün ve kondisyonun artar 0 2 Yorumla cadıgirl44 +1 yıl valla mı? Yorumla Xia_Yun +1 yıl Evet Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Halat da yap artırır, direnç bandı ve hafif ağırlık ile gölge boksu çok etkili, arka arkaya yap daha iyi olur
Apartmandaysan koşarak merdivenleri in çık kondisyon tavan bacaklar zımba olur
seks yapsam olur mu ;)
@cadıgirl44 erkek yaparsa vücut yaparda kadında olur mu bilemem sen dene yinede kskd
shshf
Aw profil resmini görünce soğudum
seeeks ;)
Yav git yap bana sekkss sekkss diyip durma dışarısı abazan kaynıyor muamele çekecek birisini elbet bulursun 😉
https://m.youtube.com/watch?v=1tJutR-RQoI
s. ikerler abi beni orada ;)
Git zıksınler daha ne istiyorsun skksks
Arttırır
Bilek gücün ve kondisyonun artar
valla mı?
Evet
Arttırır