Aslında sporun vakti olmaz kendini hazır hissettiğin zaman dilimidir en uygun zaman ama sabah sporu yağ yakmak için daha uygundur her zaman... vucut dinlenmiş olduğu için hareket kasları çabuk yormaz ve daha uzun süreli yorulmadan spor yapabilirsin... buda gelişimi etkileyebilir...
merhaba Ben kilo vermek hayatıma hareket katmak için yaklaşık 4 aydır düzenli spor yapıyorum. Her sabah yürüme ile başlıyorum güne en az 45 dakika hafta da en az 3 kere spor salonuna gidiyorum. Sabah sporu güne dinç başlamamı sağlıyor Akşamları ise tamamen kilo vermek üzere çalışıyorum. ama günün stresini de ben alıyor.
Gelen yıl yaz ayında hafta sonları sabah 7 gibi uyandığımda kalkıp koşu yaparım. Bazen de hafta içi akşam üstü yapardım. Bu sene tekrardan başlamayı düşünüyorum. Açıkçası çok iyi oluyor. Dinç oluyorum. Kuleli tarafına kadar koşuyorum.
1- Antrenman saati konusunda en iyi zamanı seçmek için “başlangıç” önerimiz ortalama olarak sabah ile öğle saatleri arasındaki zaman dilimidir. a. Muhtemelen 1-2 öğün yenilmiş olur, bu hem size daha fazla enerji sağlar hem de sindirim açısından rahatsız hissetmenizi engeller.
Makaleler ve araştırmalara göre body building için akşam 5 den sonrası falan. Ama bu araştırmalar normal şartlar altında yapılıyor ve kimsenin hayatı böyle değil. Orman kanunlarına göre en az 2 3 öğün yedikten sonra gitmek lazım
Her ikisinde de.. daha bu sabah başladım. İnanılmaz enerjigim başarılı birşeymis. ✌️😀 8:30 da çıktım güneş biraz sıkıntı veriyor ama 1 saat önce olsa daha iyi
Ben sabah 8-10 arası macfitte, 11-12 arası starbucksta, 1 de şirket toplantısında 19-23 arasıda satış için müşteri evinde oluyorum. Sencede mükemmel değil mi? Maşaallah