Spor Spor yapsanız da vazgeçemediğiniz zararlı alışkanlıklar var mı? VişneliBrowni_ Takip Et FenomenMaster Yaş: 25 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 211 Yapay Zekaya Sor Merhabaa 🌸Spor yapsanızda vazgeçemediğiniz zararlı alışkanlıklar var mı varsa neler? Örneğin sigara içmek gibi.. Ben beslenme konusunda sıkıntı yaşıyorum mesela günde bir kahvenin yanında mutlaka bir tane çikolata tüketiyorum ne yapsam da vazgeçemiyorum 😅 Spor yapsanız da vazgeçemediğiniz zararlı alışkanlıklar var mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 13 kişi beğendi
emre505 Takip Et Master Yaş: 32 , eic 38% +1 yıl @VişneliBrowni_ bu güzel soru için teşekkürler. Haftada birgün bir kase dondurma yiyorum. Tamamıyla hayatından çıkarmak diyetten uzaklaşmana neden oluyor. Az da olsa yemek motive ediyor diyet için beni. 1 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Spor konusunda 20,4b cevap paylaştı. Sigara ve alkol, ama vaz geçmek istemiyorum sevdiğim için hem diyet hem egzersiz hem de alışkanlıkları birlikte yapıyorum 1 0 Yorumla
MuscleKing_T Takip Et FenomenMaster Yaş: 35 +1 yıl Arkadaşlarla arada içeriz. Tek zararlı denebilecek alışkanlığım budur. 1 0 Yorumla
Bay_Sapyo Takip Et Xper 5 Yaş: 40 , eic 91% +1 yıl Alkol :( akşam kafaları çek kopp , sabah salonda insanın canı çıkıyor :) 1 2 Yorumla VişneliBrowni_ +1 yıl Alkol başlı başına zararlı zaten 😏 Yorumla Bay_Sapyo +1 yıl kullanmayanları takdir ediyorum Yorumla
Akrep-Bir_Adam Takip Et Master Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Spor konusunda 726 cevap paylaştı. Fast food 🤐🤐Allah popoyes, KFC, Ercan burgerin belasını versin 1 2 Yorumla VişneliBrowni_ +1 yıl KFC mükemmel bende bayılıyorum 😝 Yorumla Akrep-Bir_Adam +1 yıl İrademe hakim olmak çokkkk zor,, 😅 Yorumla
Frankie34 Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 90% +1 yıl Tatlı yemek gibi. Profiterol sevmezdim. Tâ ki orayı keşfedene kadar. 3 günde bir 500 Gr gömüyorum. Sonra göbek aldı başını gitti. 1 0 Yorumla
kurpagiribanzarşi Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 99% +1 yıl Ben vazgeçiyorum ama nasıl zorlanıyorum bir bilsen. 🤣 Şekerli ve yağlı yiyecekler mesela. Kola, ekler, hamburger, kızartmalar vs. 😁 1 0 Yorumla
SalvioHexia Takip Et Master Yaş: 38 , eic 82% +1 yıl şekerden vazgeçememhatta undan daama tuzdan vazgeçtim tuz kullanmıyorum :) 1 0 Yorumla
atselu23 Takip Et Xper 3 Yaş: 23 +1 yıl Arada bi yağlı besleniyorum ama 1 haftada 20 25 bardak kahve içtiğim için yakıyorum onlarıda. Yulaf yiyin qrkadaşlar. 1 1 Yorumla VişneliBrowni_ +1 yıl Yulaf çok iyi 👍 Yorumla
-ᴡiɴᴄʜᴇsᴛᴇʀ Takip Et Master Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl Spor diye kadınlara yürüyorum ama vazgeçemiyorum çok tatlı lo 0 0 Yorumla
SertveHızlı_ Takip Et Xper 2 Yaş: 35 +1 yıl Yıllardır spor yapıyorum ama alkol ve sigaradan vazgeçemedim 1 0 Yorumla
Busonolsunt Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 99% +1 yıl Tatlıyı bıraksam hiçbir problem kalmayacak 2 0 Yorumla
kartallaryüksekuçar Takip Et Master Yaş: 33 , eic 59% +1 yıl Yemeği bu kadar sevmek en zararlı alışkanlığım😅 2 0 Yorumla
ZEYNEPPZM Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl çok şükür ki hiçbir zararlı alışkanlığım yok.🎀 2 0 Yorumla
zalimsinhayat91 Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Abur cubur atıştırmalık yiyecekler yemek 1 0 Yorumla
XxlAYUBOĞAN Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 96% +1 yıl Zararlı alışkanlığım yok mükemmel bir insanım 1 0 Yorumla
IAmarPresterAen Takip Et Mentor Yaş: 34 , eic 52% +1 yıl Spor konusunda 3,4b cevap paylaştı. Abur cubur 1 0 Yorumla
ahmetcann16 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Spor konusunda 903 cevap paylaştı. Popkek 1 0 Yorumla