Spor 22 yaşında spora tekrar başlanır mı? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 14 Yapay Zekaya Sor 7 yaşlarımda 2 yıl spor yapmıştım ama bırakalı çok uzun süre oldu hamladım, şimdi yine spora başlamak istiyorum ama hangi spor olmalı Güncellemeler+1 yıl Jimnastik olur mu 22 yaşında spora tekrar başlanır mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
MuscleKing_T Takip Et FenomenMaster Yaş: 35 +1 yıl Spora başlamanın yaşı yok. Hangi spora ilgi duyuyorsan ona başlamalısın... 0 0 Yorumla
VişneliBrowni_ Takip Et FenomenMaster Yaş: 25 +1 yıl Neden olmasın spor yapmanın yaşı olur mu hiç. 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Hangi spor Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl daha yaşın başın kaç elbette başlanır sordugun soru çok saçma 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Hangi spor Yorumla
Kırık1903 Takip Et Yoda Yaş: 28 +1 yıl Başlanır tabiki anormal bir durum değil en çok ilgini hoşuna giden sporu yapabilirsin 0 0 Yorumla
tuzlupasta6 Takip Et Xper 4 Yaş: 22 +1 yıl yinede geç değilki hangisini daha çok seviyosan ona başlaya bilirsin 1 1 Yorumla medi0man +1 yıl Hesabını yeni açtım da arkadssm yok hic Yorumla
Kağan_Altınışık_bfrl Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 79% +1 yıl başlanır da gerek yok yalandan yere masraf 0 0 Yorumla
S97S98 Takip Et Yoda Yaş: 42 , eic 99% +1 yıl yolun başındasın 0 4 Yorumla S97S98 +1 yıl boy fizigin kaç Yorumla Soran +1 yıl 160 50 Yorumla S97S98 +1 yıl hamlığn % 17.3528 Yorumla Soran +1 yıl Ne alaka Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Spora başlamanın yaşı yok. Hangi spora ilgi duyuyorsan ona başlamalısın...
Neden olmasın spor yapmanın yaşı olur mu hiç.
Hangi spor
daha yaşın başın kaç elbette başlanır sordugun soru çok saçma
Hangi spor
Başlanır tabiki anormal bir durum değil en çok ilgini hoşuna giden sporu yapabilirsin
yinede geç değilki hangisini daha çok seviyosan ona başlaya bilirsin
Hesabını yeni açtım da arkadssm yok hic
Hobi amaçlı başlanır tabi
başlanır da gerek yok yalandan yere masraf
yasla alakası yok hiçbirşeyinn
27 yaşındayım spora basladım.
yolun başındasın
boy fizigin kaç
160 50
hamlığn % 17.3528
Ne alaka
Başlanır geç degil