Kapalı olup bisiklet sürmek tuhaf kaçar mı?

Kapalı olduğunuz için sosyal açıdan kendinizi kısıtlamak zorunda değilsiniz, sizin de spor yapmaya, etkinliklere katılmaya ve hobilerinizi yapmaya hakkınız var, toplum birçok konuda birçok şekilde özellikle kadınlara karşı yargılayıcı bakışlarını üzerimize dikiyor zaten, insanlar sizi yargılayacak diye sevdiğiniz şeyleri yapmaktan vazgeçmeyin, bu dünyaya bir kere geliyorsunuz ve dilediğiniz gibi yaşamalısınız. Kimseye hesap vermek zorunda değilsiniz, sizin hayatınız, sizin kararlarınız. O insanlara aldırış etmeyin lütfen, emin olun hepimiz benzer şeyler yaşıyoruz.
Diğer Görüşler İçin Aşağı Kaydır
Senin Görüşün Nedir? Hemen Üye Ol!Ya bence beynimizin bize oynadığı bir oyun bu. Bende dışarıda ne yapsam herkes bana bakıyor gibi geliyor. Engelliyor ama halbuki öyle bir şey yok. Umursamaz olup relaks takılmak gerekiyor yoksa hayattan zevk alamayacağız.
Yo bisiklet alt tarafı direk dansı yapmıyorsn sonucta
Bakışların üzerinde olması normal fakat bu tuhaf bir durum değil, elbette bisiklet, motor sürecek, gemilere kaptan , uçaklara pilot olacaksınız. Raftinge gideceksiniz , kanolara bineceksiniz. Bu şekilde olmak bilmek daha fazla bilmek öğrenmek uygulamak gerekir ayrıca bu durum sizde daha güzel durur.
harika bir şeyKızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Ad
Niye tuhaf olsun sadece cok kisi o şekilde sürmedigi icin dikkat çekiyordur sadece
hocam kafayı yemişsinn bomboş bi kafan var yazık kafana
Yani
mantıken
kapalıların yaşamaması lazım.
dine göre yani
evden çıkmamanız falan lazım
Hayat ve gerçeklik
düşüncelerimizden ibaret.
Ne düşünüyorsan
Ne hissediyorsan
gerçekliğin olur. Keyfine bakarsan
gerçekliğin, keyif olur.