Spor Kupa Almanlara gitti! UEFA Avrupa Ligi'ni Eintracht Frankfurt kazandı, ne düşünüyorsunuz? SonModelUye Takip Et Guru Yaş: 33 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Kupa Almanlara gitti.. Uefa Avrupa Ligini Eintracht Frankfurt Kazandı Ne Düşünüyorsunuz?Kupanın FotoğrafıFrantfurt ARMASI Kupa Almanlara gitti! UEFA Avrupa Ligi'ni Eintracht Frankfurt kazandı, ne düşünüyorsunuz? Cevapla Fotoğraf Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Spor konusunda 20,4b cevap paylaştı. Eintracht Frankfurt kazanmasını bekliyordum 1 1 Yorumla gencoyn-135 +1 yıl Belçika milli takımı mı daha güçlü yoksa Brezilya milli takımı mı? ↗Reis soruma gel ☝️ Yorumla
birsuskuncicek Takip Et FenomenMentor Yaş: 29 +1 yıl Spor konusunda 13,7b cevap paylaştı. Almanlar yine köşeyi döndüler 1 0 Yorumla
gencoyn-135 Takip Et Bilge Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Adamlar fenerin grubundaydılar şaka maka şampiyon oldular 0 0 Yorumla
kafamıngüzelligi Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl tebrik etmek lazım düşük bütçe ile büyük iş başardılar bizim Türk takımlarına ibret olur umarım 0 1 Yorumla Blaackk35 +1 yıl Galatasaray olacaktı canım yaptı ya Yorumla
Rookie_99 Takip Et Xper 7 Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl izledim güzel maçtı 1 1 Yorumla SonModelUye +1 yıl izlediğine emin misin :D Yorumla
EhliyetsizPilott Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl Spor konusunda 2,5b cevap paylaştı. Leş gibi maçtı 1 2 Yorumla SonModelUye +1 yıl aynn Yorumla gencoyn-135 +1 yıl @EhliyetsizPilottBelçika milli takımı mı daha güçlü yoksa Brezilya milli takımı mı? ↗Reis soruma gel ☝️ Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Eintracht Frankfurt kazanmasını bekliyordum
Belçika milli takımı mı daha güçlü yoksa Brezilya milli takımı mı? ↗
Reis soruma gel ☝️
Almanlar yine köşeyi döndüler
Adamlar fenerin grubundaydılar şaka maka şampiyon oldular
tebrik etmek lazım düşük bütçe ile büyük iş başardılar bizim Türk takımlarına ibret olur umarım
Galatasaray olacaktı canım yaptı ya
Aferin onlara. Biz bir şey haketmiyoruz
Güzeldi, tebrik ederim. 😇😇😇
izledim güzel maçtı
izlediğine emin misin :D
Iyi olan kazansin
Leş gibi maçtı
aynn
@EhliyetsizPilott
Belçika milli takımı mı daha güçlü yoksa Brezilya milli takımı mı? ↗
Reis soruma gel ☝️
Hakkettiler bence