Fenerbahçe'den hakemlerle ilgili sert açıklama! Sizce Fenerbahçe isyan etmekte haklı mı?

Evet arkadaşlar adana demirspor trabzonspor maçında ki hakem yönetimini eleştiren fenerbahçe, ki bana görede visca'ya yapılan hareket penaltı falan değil ve pozisyona var müdahelesi olmaması büyük skandal, ancak daha bir gün önce yerdeki oyuncunun eline gelen ve penaltı olmayan pozisyona da hakem var davetiyle skandal bir penaltı verdi rize maçında ve fenerbahçe'nin ne hikmetse o maçtan sonra gıkı çıkmadı! Bende buna karşı olduğumu belirtip trabzonspor'un penaltısının penaltıyla ilgisi olmadığını ama ondan bir gece öncede fenerbahçe hemde var davetiyle olmayan bir penaltı kazanmıştır onun için fenerbahçe'nin açıklaması bana kesinlikle samimi gelmedi ve yaşadıkları başarısızlığa bir kılıf uydurma biçimi olarak görüyorum bu hamleyi!
Ne düşünüyorsunuz?
Fenerbahçeden hakemlerle ilgili sert açıklama! Sizce Fenerbahçe isyan etmekte haklı mı?
Fenerbahçe'den hakemlerle ilgili sert açıklama! Sizce Fenerbahçe isyan etmekte haklı mı?