Evet arkadaşlar adana demirspor trabzonspor maçında ki hakem yönetimini eleştiren fenerbahçe, ki bana görede visca'ya yapılan hareket penaltı falan değil ve pozisyona var müdahelesi olmaması büyük skandal, ancak daha bir gün önce yerdeki oyuncunun eline gelen ve penaltı olmayan pozisyona da hakem var davetiyle skandal bir penaltı verdi rize maçında ve fenerbahçe'nin ne hikmetse o maçtan sonra gıkı çıkmadı! Bende buna karşı olduğumu belirtip trabzonspor'un penaltısının penaltıyla ilgisi olmadığını ama ondan bir gece öncede fenerbahçe hemde var davetiyle olmayan bir penaltı kazanmıştır onun için fenerbahçe'nin açıklaması bana kesinlikle samimi gelmedi ve yaşadıkları başarısızlığa bir kılıf uydurma biçimi olarak görüyorum bu hamleyi! Ne düşünüyorsunuz?
Fenerbahçe'den hakemlerle ilgili sert açıklama! Sizce Fenerbahçe isyan etmekte haklı mı?
Ey Fenerbahçe noldu hani hakemlerde insandı hata yapabilirlerdi noldu şimdi? Türkiye'de futbol valla bitti herkes menfaatine göre konuşuyor yahu otursun tüm kulüpler yurt dışından tecrübeli hakemleri getirsinler bizim hakemler aç kalsın akılları başlarına gelsin eskiden bir futbol keyfimiz vardı onunda içine ettiler tüm ülke soğudu futboldan sahada tiyatro oynanıyor
O zaman hatalar galatasaray alehine olduğu için hakemleri korumuşlardı.😅 Kaldı ki trabzonspor maçında ki pozisyon penaltı değil ama ondan daha bir gün önce hemde var davetiyle kendileri olmayan bir penaltıyla haksız bir şekilde gol atmışken bir gün sonra hakem diye ağlamak bana komik geldi 😂
Ya, hocam yalnız olayı istemeden de olsa gölgede bırakıyorsunuz;fener algı için, kendi taraftarına karşı kendini temize çıkarmak-kılıf uydurmak amacı ile, eleştiriyor olsa dahi dediğiniz gibi, hani yorum vb değil, penaltı ile alakası yok, diyelim ki orta hakem görmedi, yanlış yorumladı veya yanlış gördü;yine de VAR uyarı vermedi ise bu hata değil kasıttır haksızlık her yerde haksızlıktır artık tamamen temiz futbol izlemek istiyorum. Tek güvendiğim var kararları;çizgiyi geçip geçmeme-ofsayt çizgisi kaldı ki bunlarda otonom robot kararı 😂😂
Zaten trabzonspor lehine verilen penaltı skandal bir karardır ve soru detayında da söyledim bunu, ancak ondan bir gün önce birde var davetiyle olmayan penaltıyla gol bir fenerbahçe varken hakem diye isyan etmeside bana komik geldi! 😅
Hakemlerde insan hata yapar açıklamasına imza atan takımlar kendi lehine olunca gıkı çıkmıyodu o dönemde şimdide çıkmıyo. Ama rakibinin lehine kendi aleyhine olunca ağlıyo... Burası türkiye. Çuvaldızı ilk kendine batırcak herkes yoksa doğru yolu zor buluruz ülkecek
O zaman işin içinde galatasaray vardıda ondan! Ama ne demişler? Keser döner sap döner gün gelir hesap döner, ama burada o bile söz konusu değil çünkü daha bir gece öncede kendileri olmayan bir penaltı kazandı 😅
Eee bu hep böyleydi. Algı onların işi. Sezon başından beri gs doğranıyo, göztepe doğranıyo. Sesleri çıkmadı. Neyse. Desteksiz savunacaklar yine kendilerini
Yahu ben sezon başından beri herkesi takip ediyorum bu fenerliler ancak algı peşinde! Kendileri şampiyon olunca hakkıyla, rakipler olunca hakemle! Ama ben yemem bu numaraları 😂
Yazacak o kadar çok şey var ki ama işte ne yazsak boş. illa ki bu devran da dönecek. Köpekleri boş yere şampiyon yaptılar. neyse ki bir baltaya sap olamayacaklar.
Ne aptal'ı? Bu maçtan önce hala fenerbahçe'nin şampiyon olacağını zannedenler vardı ben o nu söylüyorum ve fenerbahçe'nin açıklamasına bakarsan buna fenerbahçe'li yöneticilerde dahil!🤣
nıye basarısızlık olsun kı fb ıcın... son haftaların en formda takımı.. ts ılkyarıdakı oynadıgı macların meyvasını yedı ınan bana 5 hafta daha olsun ts sampıyonlugu kaybeder
O pozisyon kesinlikle penaltı falan değil, ama aynı skandal birde davetiyle rize fenerbahçe maçında yaşandı ama maç sonunda hiç bir fenerbahçeli hakem falan demedi! 😂