Şu an izliyorum ve maçın başından beridir devamlı olarak bu sesler duyuluyor. Fenerbahçe taraftarının bu konudaki cesaretini nasıl yorumluyorsunuz?

Şu an izliyorum ve maçın başından beridir devamlı olarak bu sesler duyuluyor. Fenerbahçe taraftarının bu konudaki cesaretini nasıl yorumluyorsunuz?

Ülkede boyundurluk altına alınamayacak bir kaç oluşumdan birisi Fenerbahçe kulübü. Ali Koç ile çok uğraştı iktidar, Koç Holding başkanı olduğu için değil Fenerbahçe Kulübü başkanı olduğu için alt edemediler.
Fenerbahçe fırsatını buldu mu eleştiriden kaçmaz. En modern şekilde protesto edildi, batı da olsa bunlara yumurta yağar, millet caddelerden çıkmazdı.
Çünkü Türkiye'dir fenerbahçem hepsini yürekten tebrik ediyorum. 💛💙
Cevap
7Cevap
Bence haklılar zaten FB çok başarısız birtakım
Atatürkün bir bildiği vardı ki fenerbahçeliydi hakkını verecek bir farkı bir duruşu olacak elbet
💛💙💛💙💛💙
Bu senedir şampiyon olamayacağımız yorumluyorum.
Ortada ölümler var istifa eden bakan yok bu iş bize kaldı istifaya davet ediyoruz.
Yayın sesi kisip duruyor taraftar hükümete salladikca. Bir cacık olmaz bizim ülkeden
Hükümetin istifasını isteyenlere bak hele dünyanın en saçma sporuna tezahurat eden baş , göz yaran küfürler savuran insanlar. Hatta spor bile değil ticaret 😄
Dürüst olalım, hükümeti alkışlasalar yere, göğe sığdıramazdın ama. En azından bu şekilde eleştirmezdin.
Bu yüzden şampiyonluk gelmiyor. Futbola siyaset karıştırılmaz
İnsanın vatanına sahip çıkması, siyaset değildir. Aksine herşeye rağmen bunu yapmayıp sessiz kalmayı tercih etmesi, ihanettir.
Senin düşüncen de olanlar, Mustafa Kemal'e de benzer şeyler söyleyip, "sen askersin, ne işin var siyasetle, padişah efendimize. biat et, baş kaldırma " demiş olmaları büyük olasılıktır.
20 senedir bağırıyorlar ne oluyor. Yeri orası değil sonra takım doğranıyor.
Respect
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?