+1 yılrahat yani...günde 3-4 saatim yolda geçiyor,otobüslerde o dik dik topuklarda durası zor.bende çok istiyorum arada da giyiyorum ama gerçekten sağlık açısından çok da uygun değil her gün her gün..istanbul da yolların durumu da malum..servisle gidip geleceğim bir işte neden olmasın derdim..babetler de artık çeşit çeşit hem..haa üstelik kısa boylu olduğum halde çekinmiyorum babet giymekten...
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
topuklu ayakkabılar benim tutkum.ama her an onlarla yürünmüyor.benim bi lafım vardır.topuklu ayakkabılar ikiye ayrılır: çok can yakanlar ve az can yakanlar.durum böyleyken bence sen o babetleri güzel görmeye alış.spor ayakkabıyı da herşeyin altına giyemiosn.her an topuklu giymek de zor.empati kurarsan sorun çözülür
01 Yorumla
+1 yılbi erkek olarak babeti inanılmaz sadelik inanılmaz cool inanılmaz çekici ve feminen buluyorum.kaç sene dünyann en iyi markalaryla çalışmş biri olarak diyorum bunu:))ama kalite tabi ..
64 Yorumla- +1 yıl
hımm
- +1 yıl
ok
+1 yılGüzel bir kadını bir erkeğin gözünde itici yapacak yüz şey listesinde kesinlikle vardır.. :-)
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
22Cevap
+1 yılSeviyoruz rahat ayrıca sana mı soracağız ne giyeceğimizi be.. Pantolon altında da iyi duruyor tamam kotla felaket olabilir ama keten pantolonla gayet hoş duruyor
913 Yorumla- +1 yıl
Kendimi kandırdığımı kim söyledi? Ben böyle düşünüyorum insanların ne düşündüğünü umursamam ben özellikle bir erkek için de giyinmişliğim yoktur yada erkekler beni beğensin diye. Saçma sapan şeyler. Öylei biri değilim ben
- +1 yıl
Giyersem cidden sizin gibi insanlar yüzünden giymem. Ben biri için giyineceksem o kişinin buna değmesi lazım.. Birton aç gözün üzerimde olmasındansa normal giyinirim dikkat çekmem daha iyi.
- +1 yıl
Relax. tişört yada gömlek altına kot yada keten bitmiştir. kasmaya gerek yok. ayakkabı da converse oldumu
- +1 yıl
teşekkür ederim. mutluyum ben. çok dikkat çekmiyorum suratımı badana gibi boyamıyorum ayagımda 5 karış topuklularla gezmiyorum. Süperim sen anlicagın
- +1 yıl
teşekkür ederim ama beni tanıyan insanlar benden memnunlar. Abartı olmadığım için şükür..
- +1 yıl
Kime diyorsun çözemedim
+1 yılBende erkeklerin çoraplı-çorapsız sandalet giymesini itici buluyorum.Hele kapri giyince koyun postu gibi bacaklarınız ortaya çıkmıyor mu?
Şimdi birileri çıkıp ama yaz günü başka ne giyelim ki der.
Şimdi ne yapacağız.İticilik babet giymekse iğrençlikte budur.28 Yorumla- +1 yıl
Sandelete bbende karsiyim, babet itici degil estetikte degil notr bence itici giydiginiz gladyotor miydu onlar itici asil ;)
- +1 yıl
Rambo atlet midir ne haltsa ya onlar? Kıllarını göstermek için derin V yaka giyenler..Hele iki beden küçük bluzları giyip çıkıyorsunuz.Amaç kaslı görünmek.Sonuç itici görünmek.
Konuşturmayın beni.Çok dertliyim bu konularda! - +1 yıl
- +1 yıl
+1 yılKot değil fakat dar paça güzel renkli pantolonlarla çok da güzel durduğu kanısındayım.Sonuçta sürekli topuklu giyecek halimiz yok? Spor ayakkabıdan daha feminen ve güzel olduğu kesin,ayrıca çok da rahatlar.
20 Yorumla
+1 yılTopuk ayakkabı fetişi sezdim hafiften :D Babet giyen kızları daha tatlı ve sevimli buluyorum hem kızlar daha rahat eder. Topuklu ise özel günlerde giyilir, bakkala topukla gidenleri sevmem hiç kaçarım
11 Yorumla
+1 yılbiz de sizin köse tutkunuzdan nefret ediyoruz. size ne oluyor ben onu anlamadım.o babetleri çıkarıp kafanıza mı atıyoruz?hafif mi geliyor?
27 Yorumla- +1 yıl
güzel laf sokuş sustum.
- +1 yıl
kırdın kabul ettim.
- +1 yıl
rica ederim iyi bi insansın.babetler sevimlidir sev bence.
+1 yılherkesin görüşü farklıdır. bileği kalın ya da direk bacakları kalın bayanlara yakışmıyor. ben kullanıyorum çok rahat bulmuyorum çünkü ayağım topukluya daha müsait ama sürekli de topuklu giyilmiyor
05 Yorumla- +1 yıl
bende rahat ederim ama topuklu kasları zorluyo sonuçta. diğer ayakkabılar çok şık olmayabiliyor
- +1 yıl
parmak arası terlik şık mı? anca belki sandalet. dolgu topukta topuklu. kemiğin eğri duruyor topuklu üstünde ister dolgu ister platform. ben yüksek topukludan başka bi topuklu giyemem mesela illa platform olucak ama 3-4 gün giyip 8 saat yürüdün mü ayakların pert, mecbur sandalet babet
Ben anlayamadım size ne oluyor? Ayrıca bende erkeklerin sivri burunlu ayakkabılarını çok berbat buluyorum. Ama buraya yazıp herkese duyurmuyorum..
11 Yorumla
+1 yılbabet güzl ama babette ayak sağlığına zararlı ablamın ayaklarında kemik ile ilgili sorun olmuştu ve doktorlar yüksek topuk ayakkabı giyilmesini öneriyor babet ayağın kemiklerine zarar veriyormuş heralde :)
ama yani pantolon gömlek kombinlerinide altında hoş durmuyor değil hani =)(=00 YorumlaNe var bunda ya en rahat ayakkabı ayrıca tam tersi pantoolonda daha tatlı durur babet.
44 Yorumla- +1 yıl
Soran arkadaş afedersin de kadınız diye onca zahmeti neden çekelim? O topuklular ile birkaç saat ayakta durunca o ağrıyı biliyor musun sen? Ayrıca boyu uzun olan bayanlar da var,topuklu giyse kazulet dersiniz.Babet giyecekler mecbur.
- +1 yıl
karşıkonulamaz;
ben bilmem kaç santim topuklularla gezin sürekli demiyorumki. onun yerine daha minik topuklu ve rahat olduğunu düşündüğüm ayakkabılar var, onları tercih edebilirsiniz diyorum. uzun boylulara kazulet diyenlerede "kedi ulaşamadığı ciğere mundar der" atasözüyle cevap vermek istiyorum. boyun uzunsa giy yani ben demem kazulet falan - +1 yıl
O mini topuklu dediğin ayakkabılar yüksek topuklardan daha rahatsız.
Bence itici bulma, cunki genelikle erkeklerin boyu kisadir, bide kizlar tupuklu giyse boyunusdan gecer.
22 Yorumlaİticimi sana itici bana çekici Sevgilim babet giymeden görüşmüyoruz o derece babet zarif ayaklarda güzel duruyor
32 Yorumla
+1 yılGuzel bulurum babetleri cok rahat oldugubuda soyluyorlar fakat hayatimda hic babet giymedim :) saka yapmiyorumm.
25 Yorumla- +1 yıl
Estetik bulmuyorum evet topuklu vazgecilmezim babet cok duz rahat gorunmediler gozume hic rahatlik istiyorsam spor ayakkabilarim var ama cogu kez babet kurtarici. Bihassa araba kullanirken arkadaslarim rahatca topuklularindan kurtulup devam ediyorlar bende mi bir babet edinsem ne :D
- +1 yıl
Tesekkur ediyorum babet edinme konusunda da saka yapmistim spor ayakkabilarimla mutluyum ben converse i bile zorla aldirdilar bana.
- +1 yıl
birbirlerinin üzerinde aynı şeyleri görmekten en nefret eden ırk olan kadınların komün halinde o ayakkabıyı nasıl giydiğini hiç anlayamadım zaten. markanın gücü bazı şeyleri yenebiliyormuş demekki. bi arada şalvar pantolon altına boksör pabuçları moda olmuştuda neyseki kısa sürdü. yok yok ben cidden takdir ediyorum seni
Belediye dağıtmış sanki herkesin ayağında bir babet :D hele o tayt yokmu ameliyatla aldırıcaz artık o giydikleri taytları..
30 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSanane ya istediğimizi giyeriz seninde bu tavrin çok ama çok itici !
73 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılSen begenme, sonra topuklu ayakkabilari giyince heryerimize bakiyorsunuz!
+1 yılhayatımda hiç giymedim.düz taban hiç rahat değil gibi.giyen itici gelmiyor
10 Yorumlaben beğeniyorum . ille uzun topuklumu giyince güzel oluyor gayet tatlı ve hoş
30 YorumlaBabet ayaklarımı ağrıtıyor doktordan uyarı aldım babet giymemek için.Topuklu ile rahat ediyorum.
10 YorumlaBerbat ötesi, iğrenç ... uzar gider bu . ne kadar saçma mi buluştur
Kim buldu acaba bu babeti ?00 YorumlaSpor konusunda 950 cevap paylaştı. Babetler oldukça itici duruyor. Ne o öyle bebek ayakkabısı gibi. :P
00 Yorumla- Spor konusunda 340 cevap paylaştı.
+1 yılCok rahatt yahu sanane artık babetimizede karıstınızz heee !
30 Yorumla
+1 yılgüzel kadın çuval da giyse güzeldir... ve güzellik görecelidir kamuya, sorulara ve tartışmalara açık değildir...
00 YorumlaSpor konusunda 361 cevap paylaştı. Bazılarında hoş duruyor bence arada giyiyorum ben de
03 Yorumla
+1 yılbabet beğeniyorum.sevgilime de bacıma da anneme de aldm.evet ne var bunda?
30 Yorumla
+1 yılBencede berbat bişy erkeğede yakışmıo ama kızda berbat duruyo etek altı babet röööh :S
10 Yorumla
+1 yılSeksi olmak istiyorsan topuklu; rahat istiyorsan babet ;)
20 Yorumlabence çok estetik bir ayakkabı her giyside,aksesuarda olduğu üzerinde duranda durmayanda.
10 YorumlaSevmiyorum hiç babetim yok. Pantolon altına katılıyorum hoş durmuyor.
10 Yorumla
+1 yılkadinlar hep topuk giysin ve ayaklari catlasin ama babet giymesinmi?
02 Yorumla- +1 yıl
ok
+1 yılKüçük ayaklı bayanlarda gayet güzel duruyor ama palet gibi ayak varsa, bu benzetme için büyük ayaklı bayanlardan özür diliyorum, ihtiyaçtan dolayı giyilmelidir.
00 Yorumlabilekleri kalınsa mamut ayağı gibi duruyor,inceyse fıstık gibi.
00 YorumlaBazı modeller aşırı seksi geliyor benim gözüme açıkcası
00 Yorumla
+1 yılafilibjk
haklısın abicim hem bjklisin hem zevklerimiz uyuyor :D01 Yorumlavalla gayet rahat inan ki. hem hafif de oluyor.
34 Yorumla- +1 yıl
ben rahatlık ve çekiciliği karşılaştırmanı istemiştim ama sen konuyu temiz olmaya getirmişsin. temiz olmayan birisi elbetteki hiç bi şekilde çekici değil. ayakkabıların kadını çekici göstermekle bi alakası olmasaydı kadınlar bu kadar ayakkabı düşkünü olmaz ve yok tabanı kırmızı yok tokalı bu kadar çok ayakkabı çeşidi olmazdı diye düşünüyorum
Gizli Üye(30-35)+1 yılbence iğrennççç ... ! babet fazla giyemem 2 kere falan giymişimm rahatlık etmedi bana.. ...
00 YorumlaSpor konusunda 486 cevap paylaştı. cok babet değilse az babetse olur
11 Yorumlakadın sırık gibiyse giysindir.
10 Yorumla
+1 yılzarif ayaklarda hoş durur tabi.
34 Yorumla- +1 yıl
babet kapalı yani?ok.
- +1 yıl
ya bi bip.
en rahat en hafif en uygun ayakkabi babet ;)
00 YorumlaYas ilerledikce mecbur kaliyoruz panpa :(
11 Yorumlaerkekler keşke kızları anlasa ya bu konularda
00 Yorumlagayet rahat bencede topuklu giymekten iyidir
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılayak fetişistliği varmı dostum sende?
00 Yorumla
+1 yılUzun boylular kuck ayaklilar giyinmeli
11 Yorumla- +1 yıl
kaçtane nickin var senin yetişemiyorum :D
+1 yılBence gayet şirin giyin kızlar
00 YorumlaBence güzel yakışıyor. En azından farklı birşey.
00 Yorumlaitici, hiç seksi değil.
00 Yorumla
+1 yılbabetin içindeki kadını düşlüyorum
00 Yorumla
+1 yılgiysinler..ne güzel..
00 Yorumla
+1 yıldaha bi kadınımsı gözüküyolar dikkatimi çekiyo
00 YorumlaGiymiyorum ben.
10 YorumlaSpor konusunda 304 cevap paylaştı. Bence çok rahat
20 Yorumla- Spor konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılGiyiyorum arada.
00 Yorumla
+1 yılBence de, iğrenç.
11 Yorumla
+1 yılkeyf kahyası
10 Yorumla
+1 yılgüzel olanlar var
10 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri