1 yılÇok normal ayet var cilbab ayeti kime ne anlatıyoruz acaba bilemiyorum
14 Yorumla
Soran1 yılBeklenen cevap geldi..
- 1 yıl
Dimi o kadar rahatlığa alıştıki insanlar hep inkar tam inkar etsinler bakalım nereye kadar edecek
Soran1 yılKatılıyorum
- 1 yıl
👍👏
En İyi Cevaplar
1 yılŞimdinin insanları kötü gözle bakıyorlar bence öyle değil eski kafalılıkta değil insanlar nasıl giyinmek isterlerse öyle giyinirler dışarıda afedersiniz ama çıplak (mini etek/crop) dolaşınca kimse bir şey demiyor hepsi dikiyor gözlerini yaşlı genç hepsi
Ama çarşaflı görünce öcü aaa felan diyenler bile var herkes insandır herkes istediğini giyer lütfen kimseyi yargılamayın kıyafetine göre Teşekkür Ederim bu arada yorumumda kimse yanlış anlamasın ben tüm kıyafetlere saygı duyuyorum30 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
26Cevap
herkesin kendi inanışı ve yaşam tarzıdır sadece saygı duyuyorum
10 YorumlaKendi tercihiyse bir şey diyemem. Ama %95'inin kendi tercihi değil de mecburiyet olduğunu düşünüyorum
11 Yorumla
Soran1 yılKatılmıyorum
1 yılÜlkemizde çok şükür hiç ayarında bir şey görmedim. İlla bir olayın b. ku çıkarılacak. Yoksa rahat edemiyorlar.
10 Yorumlaİnandıkları dinde yazıyorsa bunları uygulamak Bi nevi yükümlülüktür ama ülkemiz laik bir ülke hoşuma gitmez
00 Yorumla
1 yılHerkes çarşaf giyerse biz neye bakacaz. Özgür olup modern olup iç çamaşırıyla gezmeli ki biz erkeklerin gözü gönlü açılmalı 😋
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılYanlış anlaşılmasın elbette nasıl kapanmak istiyorsa kapansın fakat yüzünü kapattı mı insan bi düşünüyor altındaki kadın mı erkek mi diye bende öyle bi düşünce oluşuyor
10 Yorumla
1 yılkendi tercihleri. vücütları kapanıp kararsın sorun yok. kafaları kararmasın yeter
00 Yorumla
1 yılSaygims sonsuzdur. turjiye İslam'ın sancaktar ülkesidir
00 YorumlaÖyle inanıyorsa giyebilir. Kendi tercihi. Normal bir durum. Garip karşılamam.
00 Yorumla
1 yılİnançlarına göre olması gereken o
Dinleri böyle diyor00 Yorumlaİnanışları o yönde ve kendilerinoyle daha iyi hissediyorlar. Olumlu olumsuz bir şey düşünmem.
00 Yorumlakadın istediğini giyer sende karışamazsın isterse abartılı olur isterse olmaz
2121 Yorumla- 1 yıl
O donla cıkan kisi abuzittin kıllı bacak olsa ona illa ki bakıp rahatsız olacaksın bu bir gercek kendimizi kandırmayalım kskskskekk bizim kesimde de abaza var. İstersem cıplak gezerim diye bir sey yapamazsın. Bizde cıplak gitsek emin ol sizin kesimden herkes bakar. Kısacası özgürlük adı altında ahlaksızlık.
- 1 yıl
@Ahmet20s hayır ahmet ben insanları kıyafetleriyle yargılamam istediği gibi giyinsin eğer rahatsız olursam kafamı çeviririm bu zor değil ha eğer ben isteseydim emin ol çıplakta gezerim benim nasıl giyineceğimi siz erkekler karar veremezsiniz özgürlükte ahlaksızlıksa o zaman sen sana sınır koyan insanlara uymaya devam edersin zerre s. ikimde değil aşkım
- 1 yıl
Sıkıntı orada iste aq kıyafetleriyle bende yargılamam ama sokaga cıplak cıkarsan orta da yadırgayacak kıyafet kalmıyor iste KSKSKSKDKD sokakta kıllı cıplak bir abuzittin görürseniz yanındakiyle kikir kikir gülüp dalga gececeginizi ikimizde biliyoruz bakıp biz sizin giyiminize karısmıyoruz. Özgürlük adı altında dedigin seyin luzümsüz oldugunu söylüyorum magaramda da mutluyum gavt degilim ben.
- 1 yıl
@Ahmet20s feministlik kötü bir şey sayılmaz aslında hani kadınlar erkeklerden üstün demiyorum sadece bazı şeyleri yanlış buluyorum mesela bir kadının erkeğe göre daha az maaş alması yanlış anlama sokakta bağırmıyorum bunu şöyle böyle yapın diye sadece hem cinslerimi seviyorum ve destekliyorum
- 1 yıl
2 taraf asla esit degil. 2 tarafında birbirine üstün oldugu konular var kadınlar ve erkekler arasında esitlik saglanamaz ama adalet saglanabilir. Bir kadının erkege göre daha az maas alması gayet normal bir durum hangi meslegi söylersen bana o isi en iyi yapan bir erkek ünlü söylerim sana. Ben esimin sahsen benden fazla kazanmasını istemezdim ama sevinirdim yani yadırgamazdım.
- 1 yıl
Olmasanızda olur KAJSJSKSMSKSKSK kullandıgın telefondan para ödedigin internete kadar yasadıgın evden yattıgın yataga kadar bindiğin arabadan indigin caddelere kadar hepsini erkekler yaptı olmasanız olur mu KSKSMSKSKSKDKDKKD COK KOMİK AQ asıl siz olmasanız olur asıl sizin bir a. m dan baska bir seyiniz yok.
- 1 yıl
Naz güzelim bak son kere dakga gecmeden ciddi konusacam sonra full task gececem. Hala benimle inatlasmaya devam edersen biyolojik olarak bir kadın sperm olmadan hamile kalamaz. Lafı benden yiyince neden dünyanın düz oldugunu da savunursun falan diyorsun bunlar kaybetme psikolojileri anlıyorum seni güzelim de sona büyük harflerle random atınca haklı olmuyorsun.
Soran1 yılAbi ne yaptınız siz ya.. Düzgünce yorumunuzu yazın geçin ne diye giriyonuz birbirinize..
- 1 yıl
@Sılann_81 kimsenin birbirine girdigi yok o görüs yazıyor bende yazıyorum olay bu. @nazisteee sende hemen damla "iLk o BaSlATTı"
Gizli Üye(18-24)1 yılNormal kapaliliktan bahsetmiyon heralde bildiğimiz çarşaf
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılaslında olması gereken ama işte yapacak bir şey yok
00 Yorumla
1 yılKesinlikle olması gereken değil.
Olması gereken buysa erkekleri de aynı şekilde giyinecek.
Yerse.00 Yorumla
1 yılHerkes yetişme tarzına göre kapanıyor neden bir şey diyelim insanlara
00 Yorumla
1 yılsıcakta kara çarşafı giyer iken içlerinde sadece iç çamaşırı mı var diye düşünüyorum
00 Yorumla- Moda & Stil konusunda 384 cevap paylaştı.
1 yılOlması gerekn aslında
30 Yorumla - Moda & Stil konusunda 541 cevap paylaştı.
1 yılolması gereken islama göre.
10 Yorumla
1 yılBiraz abartılı
00 Yorumla
1 yılAbartı buluyorum
00 Yorumlaiçine bir şey gitmiyorlar ama
00 Yorumla
1 yılHerkesin kendi özgür düşüncesi
00 Yorumla
1 yılİsteyen istediğini giysin
00 YorumlaOlması gereken
00 YorumlaModa & Stil konusunda 496 cevap paylaştı. Bence abartı. Ancak kendi seçimleri
00 YorumlaModa & Stil konusunda 885 cevap paylaştı. Bence abartı, çarşafla çözülmüyor her şey
00 Yorumla
1 yılOlması gereken bence
20 YorumlaModa & Stil konusunda 1,1b cevap paylaştı. kendine saygisi yok
01 Yorumla- Moda & Stil konusunda 1,4b cevap paylaştı.
1 yılYasaklanmalı.
00 Yorumla
1 yılHalk Cahide biz ne yapalım
00 Yorumla
1 yılKeşke din denen saçmalıklardan arınsalar
00 Yorumla
1 yılDüşünmüyorum
00 YorumlaDüşünmüyorum.
00 Yorumla
1 yılKeyifleri bilir
20 Yorumla
1 yılgerek yok