• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (34) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • Kadın EmeğiKadın Emeği
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • YKS2026YKS2026
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(34)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • Kadın Emeği Kadın Emeği
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • YKS2026 YKS2026
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +28
Moda & Stil

Kadınların tayt giymesine bakış açınız nedir?

afr0dit
afr0dit Takip Et
FenomenMaster Yaş: 31
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
00
Yapay Zekaya Sor
Eşiniz, kız kardeşiniz giyebilir mi? Bu soruyu sorduğuma inanamıyorum ama cidden yanıtları merak ediyorum.
Nedir Soruları Kadın Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
  • Nightwarrior__
    Nightwarrior__ Takip Et
    Xper 5 Yaş: 35
    +1 yıl

Yargı dağıtmaya geldim. Ben olaya daha başka acıdan yaklaşmak istiyorum. Kadına düşen açmamak, belli eden kıyafetler giymemek. Erkeğe düşen açık olsada bakmamak. Simdi ne kadın üstüne düşeni yapıyor ne erkek. Her iki cinsiyette birbirine suç atıyor. Kadın ben açarım sen bakmayacaksın diyor.(Kadınlar biz kendimiz için giyiniyoruz der. Erkekler baksın diye değil der tabi yersen. Bir bakın başka bir kadınla rekabet eder ve rekabetin kazananı olması için erkekler ya da rekabet edilen tek erkeğin ilgisini çekmek ve diğer kadını alt etmektir) Erkekte sen açıyorsan ben bakarım diyor. Nefsim var ya da bakmam için açıyorsunuz gibi bahanelere basvurur. Burda erkeği haklı görmüyorum aynı şekilde kadınıda. Olaya başka açılardan yaklaşıyorum. Şimdi bazı kadınlar bakilmaktan şikayet ediyoruz diyorlar. Kimi erkek cidden suyunu çıkarıyor fakat e sende öyle giyinirsen sanada bakarlar. Bakilmaktan gerçekten rahatsız oluyorsan ona göre tutum sergile. Ates var sen elini ateşe sokarsan yanar. Hem elimi ateşe kötüyüm hem yanmasın yok öyle bir dünya. Bir diğer olayda şu. Bakan adam zengin yakışıklı kaslı felan olsa hiç şikayet etmez bu bakilmaktan rahatsız olduğunu söyleyen hanim abla.
    Bakilmaktan rahatsız olmayan kadın için ise birşey diyemem. Oda ondan hoşlanıyormuş. Olaya bakmaktan rahatsız olan erkek gözüyle yaklaşırsak. Kadınlar nasıl başkalarının bakışlarından rahatsız oluyorsa bir başka kişide görüntü kirliliğinden rahatsız olabilir. Onunda haklı tarafı var. Mesela kadınların giyindiği ya da yaptığı hareketlerin yarısını erkek yapsa feminist örgütler ayağa kalkar. Misalen geçenlerde youtubede tiktok videosu cıktı. Genç kızın biri nerdeyse adamın üstüne çıkacak. Bariz adamı tahrik ediyor. Dokunuyor felan. Bunu bir erkek yapmış olsa adami halk düşmanı ilan ederler.(Kadın yapıyor erkekte yapsın demiyorum. ya da erkekte yapmalı demiyorum)
    Video demişken kadının birisi video çekmiş. Turkiye cinselliğin Afrikası bakın üstüm o kadar açık değil her geçen bakıyor diyor. Yolda gidiyor adamları çekiyor. O kalabalıkta bir tane kişi bile dönüp bakmıyor kadın g. t gibi kalıyor. Sinirlenmesi mimiklerinden anlaşılıyor.
    Soruya dönecek olursak. Ben rahatsız olurum.

1
    0 Yorumla

En İyi Cevaplar

• B4şK3nTli06
    B4şK3nTli06 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 33 , eic 99%
    +1 yıl

Sıcak başına vurmuş Gardaş Hayırdır Sanane Milletin Karısın dan Kızın dan çoluğun dan çocuğun dan
    Sen Kendi yolun da yürümene bak.
    Kim ne giymiş Müsaade vermiş vs boş işler bunlar
    Milletin Namusu da şerefi de onları alakadar eder. 🤨

0
    0 Yorumla
  • Illecebrous
    Illecebrous Takip Et
    Master Yaş: 45 , eic 100%
    +1 yıl

TAytı günlük hayatta hiç kullanmam sadece sporda giyerim
    Şık bulmuyorum herşeyden önce
    Ancak kışın çizmeyle falan soğuktan güzel koruyor
    Kim nasıl giyerse giysin, karışamayız haddimize değil elbette
    Sevgilim bir şey demez elbette, seçimlerime saygı duyar

0
    0 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

35

Cevap

57

Cevap

• değişikadam2
    değişikadam2 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 27 , eic 100%
    +1 yıl

Giymesini istemem. Herkesin düşünce özgürlüğü var madem, madem ki kimse kimsenin hayatına söz edemez, benim de düşünce yapım kafa yapım böyle. Eşim olacak kişiye baştan kendi kriterlerimi anlatırım. Eğer onun düşünce yapısına da uygunsa ilerleriz. Aksi halde düşüncelerimiz ve yaşam tarzımız uyuşmuyor deyip ayrılırız. Kimse kimseyle sevgili olmak zorunda da değil, şartları kabul etmek zorunda da değil. Aynı şekilde eşim olacak kişinin de düşüncelerini, kriterlerini dikkate alarak o yolculuğa başlarım. Tam da anlattığım gibi de oldu zaten. Baştan konuşun baştan anlaşın ki ileride "Ne oluyoruz ya?" moduna girmeyin

1
    0 Yorumla
  • ouzinyo
    ouzinyo Takip Et
    Master Yaş: 30 , eic 35%
    +1 yıl
    Moda & Stil konusunda 1,1b cevap paylaştı.

Bir ablam, bir de küçük kardeşim var babam kardeşime karışmaz zaten çok fazla, müsade de etmiyorum karışmasına. Asıl karışılması gereken zihniyeti bozuk kişilerdir. Giyilen kıyafetler sorun değildir. Toplum olarak o kadar gereksiz kişiliklerle yaşıyoruz ki onlara " insan" demek dahi istemiyorum. Bunun kıyafetle bir ilgisi yok görüyoruz haberlerde zihniyeti bozukları küçücük çocuklara bile hatta kendi çocuklarına bile neler yapıyorlar. Sorun işte bunlar.

3
    0 Yorumla
  • wildmoongirl
    wildmoongirl Takip Et
    Guru Yaş: 28 , eic 99%
    +1 yıl

herkes istediğini giyebilir elbette. ama kıyafetten bile tahrik olabilen tek hücrelilere artık katlanamıyorum.

6
    6 Yorumla
    • B0RN0VALI
      B0RN0VALI
      +1 yıl

kıyafetten bile tahrik olan diye cümle mi olur mağarada mı yaşıyorsun hu nasıl düşünce. kıyafetin tahrik etmedeki yerini kim kabul etmez şurada

Yorumla
    • wildmoongirl
      wildmoongirl
      +1 yıl

mağarada yaşayan sen ve sen gibi primatlar. tayttan, şorttan hatta türbanlı insanlardan bile olabilirsiniz zira zihniyetiniz bozuk.

Yorumla
    • gokuu
      gokuu
      +1 yıl

sen neden öyle diyorsun tahrik olan sadce buradami var bu heryerde vardır bir 2. de gittiğinde kutunuz belli oluyor anlamiyormusunuz biraz bakın ya aynaya

Yorumla
    • wildmoongirl
      wildmoongirl
      +1 yıl

siz anlamıyor musunuz anlamamakta ısrarcısınız ben çözemedim. arkadaşım sorun kıyafet değil bazı erkek kişileri tayt, şort, etek hatta türbanlı insanlardan bile merak uyandırıyor diye tahrik olabilen insanlarsınız. kendi pis zihniyetinizi, nefsinizi kıyafetlere yüklemeyin. Kendi hayatınızla ilgilenin arkadaşlar, iyi günler.

Yorumla
    • heygeorgegrg
      heygeorgegrg
      +1 yıl

Giyen giysin beni ilgilendirmez giyene de bakarım tahrik olurum ama rahatsız etmem belli etmem. Tahrik olmak kadar doğal bir şey yok bu evrimsel bir şey. Bunu yobazlık ve pis zihniyet olarak nitelendirmen senin ayıbın. İnsanın yaşamadığı bir şey hakkında atıp tutması çok kolay oluyor.

Yorumla
    • afr0dit
      afr0dit
      +1 yıl

@heygeorgegrg tahrik olma sebebini ben sana açıklayım istersen... Her kadından sırf tayt giyiyor diye tahrik oluyosan senin bi psikologa kesin gitmen lazım çünkü fetişin falan vardır muhtemelen sapkınlık olayına varıyor mesele ayrıca diğer bi sebep ise kadınların tümünü seks objesi olarak gördüğün için aynı sonuca çıkıyorsun. Normal sağlıklı beden ve ruhsal olarak düzgün bi insan hoşlandığı ya da arasında bu tarz olayın yaşandığı birinden etkilenir her önüne gelen kadın onu etkilememeli.

Yorumla
  • Retroskop1
    Retroskop1 Takip Et
    Guru Yaş: 39 , eic 100%
    +1 yıl

Açıkçası giydirmem. Kadının hatlarını alenen ortaya çıkaran bir giysi. Açıkçası millet de çatır çutur bakıyor bundan rahatsızlık duyarım net!.. ben kendime yapılmasını istemediğim bir davranışı da göstermediğimden ben de böyle bir durumun içinde olmak istemem.

3
    0 Yorumla
  • Uga915
    Uga915 Takip Et
    Yoda Yaş: 35 , eic 100%
    +1 yıl

İsteyen istedigini giyer. Kimsenin haddine, hakkına değil. Rahatsızlık verenin zaten çöp kadar bir ahlâkı da değeri de yoktur. Her insan görünümlü yaratığı kendimizden sanmak gaflete düşmektir. Gidin cezaevlerini dolaşın orada bütün gaspçısını da, tacizcisini de, eşkikasını da, katilini de, zorbasını da bir arada topluyoruz zaten. Katılmak isteyen gitsin yanlarına buyursun.

3
    0 Yorumla
  • cileklivodka1
    cileklivodka1 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 25 , eic 97%
    +1 yıl

Sanırım biraz önce hayata olan tüm umudumu kaybettim. Bu çok büyük bir problem biz alıştık ama bu tecavüz kültürüdür. Ne yazık ki bizim gibi gelişmemiş toplumlarda tecavüz kınanır ama tecavüz kültürü desteklenir.

1
    0 Yorumla
  • TürkKızıyız
    TürkKızıyız Takip Et
    Master Yaş: 30 , eic 42%
    +1 yıl

Boş ver böyle mağara adamlarını. İşlerine gelince benim inancıma saygı duyun derler ama başkasının özgürlüklerine dil uzatmaktan geri duramazlar. Ayrıca İslam'ın kimsenin hayatına karışmadığını dahi anlamayacak zekadadırlar.

1
    0 Yorumla
  • Tanzanit
    Tanzanit Takip Et
    Guru Yaş: 23 , eic 100%
    +1 yıl

Erkekler eşi, kız kardeşi giysin istemezler ama giyene de bakarlar.

6
    3 Yorumla
    • kzmira
      kzmira
      +1 yıl

Erkekler diye genelleme yapmışsin ama hepsi değil bir çoğu desen daha mantıklı olur bence

Çünkü aileme nasilsam dışarı da öyle olurum bana olmasini istemediğim şeyi baskasina da yapmam

Yorumla
    • Tanzanit
      Tanzanit
      +1 yıl

Öyle olan üzerine alınsın öyle değilsen sorun yok @kzmira

Yorumla
    • kzmira
      kzmira
      +1 yıl

He tamam 😊 yok üzerime alınmadım ama herkese demiş gibi olunca bir alındım azcık 😃

Peki öyle olanlar alınsın o zaman

Yorumla
  • PComfort2
    PComfort2 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 40 , eic 95%
    +1 yıl

Giyen kadınlara bakmıyorum utanıyorum başımı eğiyor ya da başka tarafa bakarım Urfalıyım ailemden kimse giymedi giymezler köy yeri tahmin edersin belki.. ve vallaha kimse giymesin isterim fazla dar rahat değildir bence..

1
    0 Yorumla
  • Latnce
    Latnce Takip Et
    Xper 4 Yaş: 35 , eic 90%
    +1 yıl

Ben tayt giymeyi sevmiyorum sıkıyor beni darlanıyorum ! Ama giyen giyer kimseye de neden giymiş demiyorum ! bazen öyle güzel hatunlar tayt giyiyor ki dönüp maşallah demeden edemiyorum !

2
    0 Yorumla
  • Fiercyy
    Fiercyy Takip Et
    Yoda Yaş: 29
    +1 yıl

Kişi kendini ne giydiğinde rahat ediyorsa onu giyebilir kimsede karışamaz ama baban kızıyorsa ya yanlış bişey görmüştür ya da genelde eski topraklar anne babaların yanında tayt giymeyi bırak oturamazlarmış bile bu şekilde de düşünüyor olabilir.

2
    0 Yorumla
  • Beste110
    Beste110 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 31 , eic 97%
    +1 yıl

Kendini birsey sanan kişiler kız tayt giydi diye atıp tutuyor cehalet işte bu. gözleri hep kadınlarda giysede baksak derler aslında

3
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

Giyen giyer Ama ben giymem erkeklerin gözü pis tayt çok belli ediyor hatları gerek yok kendimi her Türlü pislikten korumak gerekli sen kendini koru gerisini Allah'a bırak yani benim görüşüm bu isteyen katılır isteyen katılmaz linç eder eleştireye saygım sonsuz ama seviyeli bir şekilde eleştiriye açığım

1
    0 Yorumla
  • ElifDuyar
    ElifDuyar Takip Et
    Xper 6 Yaş: 26 , eic 95%
    +1 yıl

İsteyen istediğini giysin ayrıca insanların giydikleriyle uğraşmayı bi bırakın yeter ya

4
    0 Yorumla
  • KöşesiOlmayanYazar
    KöşesiOlmayanYazar Takip Et
    Xper 4 Yaş: 33 , eic 100%
    +1 yıl

Erkeklerde tayt giyip gezse ne düşünürsunuz.

2
    1 Yorumla
    • afr0dit
      afr0dit
      +1 yıl

Böyle gezen yok mu şimdi yani hiçbir şey düşünmüyoruz tahrik de etmiyor beni

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (45 üstü)
    +1 yıl

Tabiki baban dışarı durumlarınıda göz önüne alarak öylece vucudu sarıp sarmalayan bişey olduğundan tüm vucut hatları ortadaiken tedirgin olabilir her baba bir değildir. Bu durumlar gelenek görenek medeniyetle ilgilidir müslüman devletler dışında bunun gibi durumlar gündeme gelmez gündem bile olmaz

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (18-24)
    +1 yıl

Ya benim sorum o, o kadar iğrenç görüşler geldi ki...

1
    4 Yorumla
    • afr0dit
      afr0dit
      +1 yıl

Hahaja kız Allah seni ben şok oldum yorumlara ve sormak istedim 😂

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Bazıları var ciddi olduklarını düşünmek bile istemiyorum

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Sormana bir şey demiyorum yanlış anlama, biraz dert yanayım dedim 😅

Yorumla
    • afr0dit
      afr0dit
      +1 yıl

Yok iyi yaptın şaşırdım denk gelmesine sadece 😂 ben bunu sordum ama hala meseleyi anlamayanlar var sağlık olsun artık ne diyelim zeka yüklemesi yapabilsek keşke ama mümkün değil

Yorumla
  • Serentiy
    Serentiy Takip Et
    Yoda Yaş: 27 , eic 60%
    +1 yıl

Bu soruyu görmuştum babasi evde tayt giyiyor diye kızıyordu bu cevaplar vardı 😂😂 21 yasindayim falan diyordu cocugum tayt giysin napim

1
    0 Yorumla
  • ÖnemliAmaDeğil
    ÖnemliAmaDeğil Takip Et
    Xper 7 Yaş: 23 , eic 100%
    +1 yıl

istiyorsa giyebilir asla karışamam ancak illa fikir belirticek olursam vajinanın içine kaçıp o tarz bir görüntü oluşturmayacak bir şey giymesini tercih ederim sadece ahlaki olarak değil aynı zamanda rahatsız edici bir görüntü

1
    0 Yorumla
  • OnuR3916
    OnuR3916 Takip Et
    Yoda Yaş: 39 , eic 99%
    +1 yıl

Normal herkes istediğini giyebilir bence. Ancak bulunduğumuz toplum malesef bazı şeyleri kaldıramıyor.

1
    0 Yorumla
  • CrysstalMeth
    CrysstalMeth Takip Et
    Yoda Yaş: 27 , eic 98%
    +1 yıl

Eşinin veya kızkardeşinin tayt giyip giyemeyeceğini sorgulamak kimsenin üzerine vazife değil, isteyen istediğini giyebilir.

4
    0 Yorumla
  • mergens
    mergens Takip Et
    Guru Yaş: 110 , eic 99%
    +1 yıl
    Moda & Stil konusunda 327 cevap paylaştı.

Kadın için de değil isteyen istediğini giysin veya giymesin kime ne bana ne

1
    0 Yorumla
  • HesapsızHayat
    HesapsızHayat Takip Et
    Master Yaş: 28 , eic 90%
    +1 yıl

ne giyerse giysin isterse külotla gezsin beni ilgilendirmez

1
    0 Yorumla
  • Castameree
    Castameree Takip Et
    Xper 6 Yaş: 31 , eic 100%
    +1 yıl

isteyen istediğini giyer, niye milletin tercihlerine giyimine bu kadar takıyorsunuz

4
    1 Yorumla
    • rızıo
      rızıo
      +1 yıl

Castameree aynen kesinlıkle katılıyorum hanım efendı :D

Yorumla
  • vaytmoka
    vaytmoka Takip Et
    Yoda Yaş: 32
    +1 yıl

Taytla nie boyle ugrasilior anlamiom bnce cok rahat bi kiyafet

2
    0 Yorumla
  • Black1710
    Black1710 Takip Et
    Guru Yaş: 31 , eic 100%
    +1 yıl
    Moda & Stil konusunda 495 cevap paylaştı.

Yani abez kaçmıcak bir ortamda olabilir ama bazı insanlar var hayatlarında görmedikleei için dağlı oldukları için öyle ortamlarda giymez ama abez kaçmıcak bir ortamda giyebilir

0
    0 Yorumla
  • Gökçeeeeeem
    Gökçeeeeeem Takip Et
    Xper 7 Yaş: 27 , eic 100%
    +1 yıl

Bu kadar cahil olabildiğimize inanmak istemiyorum ya

3
    1 Yorumla
    • yanlızcicekkardelen
      yanlızcicekkardelen
      +1 yıl

Sonrada niye pandik yedim dersiniz bjr kadın kendisini her Türlü pislikten korumalı korumalı ki pislik sicramasjn şimdi sen dersin erkekler çok mu doğru canım açık göte herkes pandik atar atıyorda zaten erkekler bakmamali ama bakıyor işte erkekler pislik

Yorumla
  • TakeMySoul
    TakeMySoul Takip Et
    Yoda Yaş: 30 , eic 93%
    +1 yıl

Giye bilir ve giyenlere sözüm olmaz ama benim yanımda öyle namus bekçisi geçinecek adamın ağzını kan içinde bırakırım

1
    0 Yorumla
  • PainterPANDA
    PainterPANDA Takip Et
    Yoda Yaş: 28 , eic 100%
    +1 yıl

Ne isterse giysin abi kendi bileceği şey. Hayt huyt yapan zihniyeti dinlemeye gerek bile yok. Kişi kendinden bilir işi demişler.

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

ileride şort ve donla da gezsem ne olacak diye sorulur
    çıplak da gezilebilir o halde madem sıkıntı değilse evde
    tayt sadece deri rengini değiştiren üstüne yapışan hiçbir yerini örtmeyen bir yalancı kıyafettir

1
    0 Yorumla
  • _Jante_
    _Jante_ Takip Et
    Guru Yaş: 35 , eic 99%
    +1 yıl

Yani isteyen istediğini giysin tabi de kıskançlık yaratacak bir durum benim açımdan.

0
    2 Yorumla
    • afr0dit
      afr0dit
      +1 yıl

😂 hmmm

Yorumla
    • _Jante_
      _Jante_
      +1 yıl

:D

Yorumla
  • Kantartopuzu
    Kantartopuzu Takip Et
    Xper 4 Yaş: 40 , eic 82%
    +1 yıl

Pırıl pırıl kafalar… neden burada doğdum ki… tayt giymesinler ama pırıl pırılsa giysinler di mi? Ulan neyse..

0
    1 Yorumla
    • Kantartopuzu
      Kantartopuzu
      +1 yıl

Askere gittiğimde sizin gibi örümcek beyinlilerin ne kadar fazla olduğunu idrak ettim! Çevremde bulunmadığından yok olmaz diyordum ama siz gerçeksiniz ya hepinizin!

Yorumla
  • CrayzMan06
    CrayzMan06 Takip Et
    Master Yaş: 33 , eic 98%
    +1 yıl

İsteyen istediğini yapar herkes özgür isteyen çiplak gezer isteyen giyer çıkarır giyemez diye karışamaz kimse ahlak bekçisi değildir

0
    0 Yorumla
  • hELixO
    hELixO Takip Et
    Xper 5 Yaş: 29 , eic 77%
    +1 yıl

Eşim Veya Kız Kardeşime Giydirmem İmkanı Yok Her Tarafını Belli Ediyor Dudakları Bile Ondan Dolayı Giydirmem Giyenede Bakmam

0
    0 Yorumla
  • candeveci3434
    candeveci3434 Takip Et
    Guru Yaş: 29 , eic 95%
    +1 yıl
    Moda & Stil konusunda 697 cevap paylaştı.

İsteyen istediğini istediği zaman istediği gibi giyebilir buna karışamam karışmam benim haddime değil karışmak

0
    0 Yorumla
  • kzmira
    kzmira Takip Et
    Xper 4 Yaş: 29
    +1 yıl

Eşim kız kardeşim evde istediğini giysin ama sokakta tayt giysin istemen

Giyene karışmak gibi bir şeyim yok sadece kendi eşime kızıma kardeşime sadece giymesini tavsiye etmem

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

Tabi isteyen istediğini giyer. Aile içindeki dinamiğe göre de aile bireyleri karışabilir. Benim babam da istemez dışarda öyle giyinmemi. Bende tayt giymeyi tercih etmem, hem bakışları üzerimde oramda buramda toplamamak , hem de bakışlarını kontrol etmeyi amaçlayan adamları tahrik etmemek için.

1
    0 Yorumla
  • Tubaacelyaaa
    Tubaacelyaaa Takip Et
    Master Yaş: 25 , eic 87%
    +1 yıl
    Moda & Stil konusunda 979 cevap paylaştı.

Ben de pek giyme taraftarı değilim giyen kedine giyer Beni ilgilendirmez

1
    0 Yorumla
  • Atess69
    Atess69 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 36
    +1 yıl

Bu ülkede tayt giyen bi kadın aranıyor diyorlar veya hadi işine diyolar.
    Malesef böyle bi zihniyete sahip bu ülke

Yakışan kimseye aldırış etmesinde giysin :);)

1
    0 Yorumla
  • dreamliner61
    dreamliner61 Takip Et
    Master Yaş: 43
    +1 yıl
    Moda & Stil konusunda 1,4b cevap paylaştı.

ben haktır değildir diye bakmıyorum.
    kişi istediğini giyinmekte özgürdür ama işin şu kısmı var ki kim icat ettiyse tepe taklak olsun :)
    felaket etkileniyoruz.

0
    0 Yorumla
  • fatmaksal
    fatmaksal Takip Et
    Xper 5 Yaş: 26
    +1 yıl

Çok rahat ve kullanışlı kendim de çok fazla kullanırım bence en iyisi tayt

2
    0 Yorumla
  • AsabiÖküz
    AsabiÖküz Takip Et
    Master Yaş: 40 , eic 96%
    +1 yıl

Giysinler tabi
    Götleriii acayip tokatlik oluyor bazılarının 😝

0
    0 Yorumla
  • AyşeAfraa
    AyşeAfraa Takip Et
    Master Yaş: 25 , eic 100%
    +1 yıl

İsteyen istediği giyebilir. Kimsenin giyimine karışmam.

0
    0 Yorumla
  • Emmigelburaa
    Emmigelburaa Takip Et
    Yoda Yaş: 24 , eic 90%
    +1 yıl

Normal mesela bende şort giyiyorum benimde kıllı bacaklarım gözüküyor ne var ki bunda 🤷‍♂️

0
    0 Yorumla
  • adrenalin64
    adrenalin64 Takip Et
    Master Yaş: 43 , eic 39%
    +1 yıl
    Moda & Stil konusunda 1,2b cevap paylaştı.

Dikkat çekmiyorsa, yakışıyorsa, yakıştırıyorsa giysin ne diyelim.

0
    7 Yorumla
    • cileklivodka1
      cileklivodka1
      +1 yıl

Yakışırsa dikkat çeker ama dkfkglşslc

Yorumla
    • adrenalin64
      adrenalin64
      +1 yıl

Zayıf, poposu düzgünse hem hoş olur hem olumlu dikkat çeker. Bazılarının popo bir garip sıkım sıkım tayt giyiyor nasıl bir cesaretse o, evin önünde falan giyse tamam geçen otobüsde denk geldi. Aslında çoğu tayt giymeyi bilmiyor bol giyilmeli biraz. Bir akraba atmde denk geldi geçende taytı bol ve ispanyol paça tahrik edici değil ve gayet yakışmış. Besyo mezunu istese sıkım sıkım tayt giyer.

Yorumla
    • adrenalin64
      adrenalin64
      +1 yıl

Bir de zayıf ve kısaysa çocuksu oluyor mini de giyse, tayt da giyse en ufak dikkat çekmiyor.

Yorumla
    • cileklivodka1
      cileklivodka1
      +1 yıl

Çoğu tayt giymeyi bilmiyor demişsin ama bol tayt ne demek ya? Şey gibi geliyor kulağa dizde şort. Neyse zevkler ve renkler tartışılmaz ama allah kadınlara sabır versin.

Yorumla
    • adrenalin64
      adrenalin64
      +1 yıl

Bu arada Uşaklı mısın sen? Bu rumuzlu biri vardı twitterda.

Yorumla
    • adrenalin64
      adrenalin64
      +1 yıl

Bol derken şalvar gibi de değil vücudu sarıyor ama iyice hat belli etme şeklinde değil, keşke fotoğrafı olsa koyardım.

Yorumla
    • cileklivodka1
      cileklivodka1
      +1 yıl

Yok urfalıyım jdkflgllflv. Yani yanlış anlama bana biraz garip geldi dediğin çünkü benim bildiğim tayt tüm detayları gösterir. Kadınların giyim tarzına karışılmasına da sinirleniyorum bazen güzel bir kadın sadece güzeldir. Yani ben açık giyinmeyi seviyorum ve bunu rahatça yapabiliyorum ama başka kadınların kısıtlanması beni kötü hissettiriyor.

Yorumla
  • LeydiStark
    LeydiStark Takip Et
    Guru Yaş: 27 , eic 34%
    +1 yıl
    Moda & Stil konusunda 368 cevap paylaştı.

Tayt dünyanın en rahat şeyi bence giyin giydirin djkdks

0
    1 Yorumla
    • rızıo
      rızıo
      +1 yıl

parlak tayt kadınlara çok yakısıyor

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

Evde isterse giysin ama dışarıda giymesini istemem yav öylesine atanlar var buradaki çoğu kişi de biliyor hatta belki bu sorunun altında bile var neden isteyeyim ki giymesini

0
    2 Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Bu iki kişi de ben özgürüm bilmem neyim diyen bana bakamazsın diyip her tarafını açanlar mı soruyorum cevap verin

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

İstediğin kadar açık ol açıksın diye bakılacaksın diye bir kural yok. Bu halde iken hala için rahatsa tesettüre bile azanlar varken senin için rahat ediyorsa bir şey demiyorum hani saygı dersen sende saygı göster azcık görüşüme

Yorumla
  • tornacigelyo
    tornacigelyo Takip Et
    Xper 6 Yaş: 25 , eic 68%
    +1 yıl

Kim giyiyorsa giysin herkesin hayatına karışamaz kimse

0
    0 Yorumla
  • Tahtarak
    Tahtarak Takip Et
    Xper 5 Yaş: 110 , eic 93%
    +1 yıl

Giyebilir bir kadin benden ogrenecek değil nasil giyinecegini xd

0
    0 Yorumla
  • Nükleerteori
    Nükleerteori Takip Et
    Mentor Yaş: 32
    +1 yıl
    Moda & Stil konusunda 5,3b cevap paylaştı.

Kendileri bilir.

Ama mahrem yerleri gösterecek şekilde dar olanlara karşıyım

1
    0 Yorumla
  • Alemdaralii
    Alemdaralii Takip Et
    Master Yaş: 43
    +1 yıl
    Moda & Stil konusunda 1,9b cevap paylaştı.

Tabi ki giyebilir. Ama dışarı çıkıp hayvanat bahçesine doğru gidecekseler dikkat etmelerini isterim

1
    0 Yorumla
  • Ygmrkpln
    Ygmrkpln Takip Et
    Guru Yaş: 31
    +1 yıl
    Moda & Stil konusunda 4,1b cevap paylaştı.

Ben giyerim giyimime de karistirmam kimseyede karismam

0
    0 Yorumla
  • LokiLaufeyson
    LokiLaufeyson Takip Et
    Xper 4 Yaş: 25
    +1 yıl

giyebilirler

1
    0 Yorumla
  • İncisena
    İncisena Takip Et
    Xper 4 Yaş: 24
    +1 yıl

Ben kendim üstüne uzun tişört ile giymeyi severim, estetik açıdan daha güzel buluyorum. Herkes istediğini giymekte özgür

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (45 üstü)
    +1 yıl

aklı başka yerde olanlar giyilmesini istemez
    zaten sorudaki yorumlardan belli

1
    0 Yorumla
  • Gzlı_Uye
    Gzlı_Uye Takip Et
    Xper 6 Yaş: 29
    +1 yıl

Herkes isteği gibi giyinebilir. Şu giyim konusuna karışılmasını anlamsız buluyorum. İster çarşaf giyer ister şort kime ne

0
    0 Yorumla
  • deryacimm
    deryacimm Takip Et
    Xper 2 Yaş: 23
    +1 yıl

Banane ciplak gezmiyorsa ve tahrik etmiyorsa bakmam bile

1
    0 Yorumla
  • Dajavısırrlarr
    Dajavısırrlarr Takip Et
    Xper 2 Yaş: 26
    +1 yıl

Yok artık lan kendi kızından kardeşinden tahrik olacak şerefsizlerde kessin şeyini

1
    0 Yorumla
  • efksmn
    efksmn Takip Et
    Xper 4 Yaş: 26
    +1 yıl

İsteyen istediğini giyebilir kimse karışmak zorunda değil. Ama diyosan ki bakıyorlar rahatsız oluyorum o zaman üstüne uzun bir şey al veya giyme kendi bilir

0
    0 Yorumla
  • HayatıDogruYasaaa
    HayatıDogruYasaaa Takip Et
    Xper 5 Yaş: 30
    +1 yıl

Tayt giyinmek doğru değil insanın her yerini belli ediyor ama eteğin altından pantolonun altından giyilebilir

1
    0 Yorumla
  • Devamını Gör (32)
Devamını Gör(77)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Moda & Stil > Sorular > Kadınların tayt giymesine bakış açınız nedir?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Kapalı kadınların tayt giymesi hahkında ne düşünüyrosunuz? 37 cevap verildi
Kapalı kadınların tayt giymesi hakkında ne düşünüyorsunuz? 24 cevap verildi
Çarşaf giyen kadınlar hakkında ne düşünüyorsunuz, abartimi ya da olması gereken mi? 41 cevap verildi
Kadınların babet giymesi hakkında ne düşünüyorsunuz? 59 cevap verildi
Fileli çorap giyen kapalı kadınlara bakış açınız nedir? 94 cevap verildi
Bayanların açık giyinmesi hakkındaki düşünceleriniz nelerdir? 36 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Mükemmel biri misiniz?
  • Saplı banyo lifleri kullanır mısınız?
  • Sevgiliniz size “Ay ne çirkinsin” dese tepkiniz ne olur?
  • Aşk değiştirir mi?
  • Gün içerisinde yaklaşık ne kadar süre internettesiniz?
  • “Su içsem yarıyor” diyor musunuz?
  • Askılı giyinir misiniz?
  • Üniversite diploması gerçekten iş bulmanın tek yolu mu? Yoksa başarı için farklı anahtarlar mı gerekiyor?
  • Kitap kültürünüz var mı? Ne kadar kitap okudunuz?
  • Kadınların emeği ile yaptığı bir giysiyi giyer misiniz?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨