Yani vücudun zaten baya şekilli duruyor. Daha önceki halini bilmiyorum ama güzel bir fiziğin olduğu için çok kısa sürede etkisini gösterir sende
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılEskisini bilmediğim için yenisine etki falan yorumu yapamam fakat oldukça iyi bir forma sahipsin dostum, sakın şımarıp istikrarı bozma...
049 Yorumla
Soran+1 yılturuncu olan eskisi
Soran+1 yıldaha bir haftadır yapıyorum çok büyük bir değişim beklemiyorum motive olmak için soruyorum
- +1 yıl
Heh doğru tahmin etmişim, bizim mıtivemize bile ihtiyacın yok dostum, omuzlara bakarsan farkı anlarsın, bir erkek olarak imrendim lan 😂😂😂😂😂
Boy kilo kaç?
Soran+1 yıl176, 73
- +1 yıl
Hedefin?
Soran+1 yılkilo takıntım yok amacım göbeğim gitsin bir de göğüsleri küçülsün fit olayım
Soran+1 yılkilom sıkıntı yaratmıyor şu anda da bana yağ oranım düşsün yeterli
- +1 yıl
Ya şimdi yanlış anlama fakat göğüsler böyle kalsa daha iyi gibi
Soran+1 yılKız olsanız anlardınız oversize harici bir şey giyemiyorum, dar giyince obje gibi hissediyorsunuz erkekler sadece oraya odaklanıyor maalesef ki 🤷♀️ ben rahat edemiyorum çok kötü hissediyorum
- +1 yıl
Böyle kalsa daha iyi yorumu mu sil gitsin, bu açıdan düşünmemiştim özür dilerim.
Soran+1 yılÖzür dilemene gerek yok art niyet aramadım
- +1 yıl
Anlayışın için teşekkür ettim 💪
Haftaya güncelleme ile yeni formu'nu bekliyorum o zaman 🤜🤛
Soran+1 yılBen teşekkür ederim, atacağım inşallah ramazanda nasıl olacak bakalım 🐥
- +1 yıl
Heyy heyyyy, oruç tutmayı düşünmüyorsun değil mi?
Soran+1 yıltutuyorum şu an, niye ki
Soran+1 yılorucu din bakımından değil bu yağ yakınımında da çoğu pt öneriyor özellikle göbek kısmı aralıklı oruç ile eritiliyoe
Soran+1 yılama ben din bakımından da tutuyorum
- +1 yıl
Ya saçmalama, vücudunun en çok besine ve özellikle protein e ihtiyaç duyduğu zamandasın...
Bu dengesizlikler seni haftalarca geriye götürebilir ve yorulduğun ile kalırsın, emeğine yazık. - +1 yıl
Başlangıç seviyelerinde tutar bu taktik, sen gelişme aşamasındasın, kendine gel
Soran+1 yıle hâlâ göbek var biraz
- +1 yıl
Sen ona gökbek mi diyosun bre gafilll !
Muhtaç olduğun kudret damarlarındaki asil kanda mevcuttur, titre ve kendine gel...
Oruç olayını kenara bırak bence, omuzların gitmesin...
Bak kendimi misyoner gibi hissetmeye başladım 😂😂😂 - +1 yıl
1 haftada ne değişimi bekliyorsun kızım kafan mi güzel kdlflflg
Soran+1 yılkafam güzel değil bir haftada kilo veriliyor 🤷♀️ aetık sıkıldım saçma sapan tepkilerinizden, aynen en iyi siz biliyorsunuz kendimi 10 defa açıklamaktan sıkıldım ne apt*l insansınız insanları çok takan biri olsam m*l m*l yorumlarınızdan dolayı hayata küserdim dldmdşşdkd burada herkes ne yaşıyor anlamış değilim
- +1 yıl
- +1 yıl
Soran+1 yılikimizinkini mi 🧐🧐
- +1 yıl
Kesmezse köyden kuzenlerimi çağırırım rahat olsun 🥳
Soran+1 yılsen de övüyon mu gömüyon mu belli değil he
Soran+1 yılve de insanlarla böyle konuşarak onların seviyesine inme boş ver bence dmdndldlxn ben anca apt*l s@l@k diyorum seninki ağır oldu...
- +1 yıl
Lastiğim patladı, hıncımı birinden çıkartmam lazım
- +1 yıl
Kendi kaşındı yoksa fabrikaya sövüyodum ben
Soran+1 yıliyi çarsın he
Soran+1 yılQĞNDPEĞWÜWMDO
- +1 yıl
Küfür etmedin dimi jdjdjskhd
Soran+1 yılyok nxnxkdmxc
- +1 yıl
He, iyi iyi jdhdjs
Artık nasıl kıskandıysa elinde ki tüm kozlarla üstüne oynadı koduğumun obezi jdhdksjdhd
Soran+1 yılve de bir şey diyeyim mi hesabımda elbiseli fotoğrafım var diye abazalık yapan erkekler burada erkek gibisin diyor... anlamadım ben bu işi
Soran+1 yılsen kime diyorsun anlamadım ki ben 🤷♀️
- +1 yıl
Oruç tuttukları için net göremiyolardır, sonradan müslümancıklar
- +1 yıl
Seni övüyorum, ona sövüyorum be
- +1 yıl
Yazı etiketleme yok ki anasını satıyim, hepsi birbirine girdi kshdjsjd
Soran+1 yılha boş ver ya ben bir anda sinirlendim ona patladım yoksa umursamazdım haklı 1 haftada değişim olmaz, ama küçük küçük oluyor işte
- +1 yıl
Olmasa bile minik gazlarla şevke getiriyoruz işte
Soran+1 yılTeşekkür ederim ☺️
- +1 yıl
Rica ettim, haftaya güncellemeyi bekliyorum 🤜🤛🥳
Soran+1 yılyok ya artık buraya atmam dmdndldlxn
- +1 yıl
Heee, instagramımı istiyosun, oluuur 😂😂😂
Soran+1 yılinstagram falan kullanmıyorum ki ben
- +1 yıl
Demek numaranı vericek kadar güvendin bana, güvenini boşa çıkartmıcam emin ol 😂😂😂
+1 yılgöğüsler sanki küçülmüş yapma çoğu hemcinsin zaten gereksiz yere sütyen takıyor o derece küçük zaten bari sen büyük bırak
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
83Cevap
+1 yılMotivasyon insanın kendi kendine sağlayabileceği ruhsal bir güç o yüzden bunu bize sormana gerek yok, değişim hissediyorsan değişmişsin demektir. Zira spor insanı anında değiştirmese de gün gün değiştirir ve bunu hissettirir. O yüzden kimseye fikrini sormadan yoluna devam et, hedefin ne ise ulaşana dek başarılar..
12 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim 🐣🐣
- +1 yıl
Rica ederim :)
+1 yılHangisi ilk hangisi son bilmiyorum ki hepsi aynı bu rewimlerin ya
16 Yorumla
Soran+1 yılturuncu olan ilk göbeğim biraz eridi gibi belli oluyor sanıyordum olmamış demek ki
- +1 yıl
Dikkatli bakmadım dur bakayım
- +1 yıl
Evet gözle görünür bir deişim var süper devam et canım
Soran+1 yılteşekkürler ☺️
- +1 yıl
Rica ederim inan ki çok belli ve çok güzel fiziğin var sana aşık bile olabilirim çok tatlışsın
- +1 yıl
Bağzı hemcinslerinin karnı neden ağrıdı bana mesaj ata lar bile oldu nasıl bir varlık bu kadınlar ya
+1 yılSen değişimi hissediyorsan gerisini boş ver. Çünkü vücut senin, sporun etkisini de sen hissedeceksin elbet. Görünür değişim ise ondan sonra gelecek çünkü içten dışa doğru değişir vücut. Kasma kendini buradaki gereksiz yorumlarla.
10 YorumlaKanka emin ol gayet güzel bir fiziğin var evet gerçekten değişimi fark ettim kıskananlar çatlasın patlasın cillop gibisin valla 😃🤗🤗
10 Yorumla
+1 yılBacak bölgesi şekillenmeye başlamış, göbek bölgesi de biraz daha erirse güzel olur geri kalan göğüs omuz vs bölgelerde yeterli
10 YorumlaEn iyi motivasyonun, ilk zamanlar kaldırmakta zorlandığın kiloları şimdi oyuncak gibi oynayabiliyorsan başarıyorsundur. 💪🏼
10 YorumlaKas yapmışsın taş gibi olmuşsun zayıflama yok kasların çıkmaya başlamışŞöyle bi sıksan var ya adamı inan eklem yerleri çatır çatır yerine oturur
10 Yorumla
+1 yılBana aynı gibi geldi. Kısa sürede kesin sonuç bekleme. Sabırlı ol daha devam et.
20 Yorumla
+1 yılKısa bir sürede gerçekten büyük değişim devam et güzel gidiyosun
10 Yorumla
+1 yılÇok güzel gidiyorsun. Sanırım geçen de paylaştın. Değişim var.
10 Yorumla
+1 yılBel kısmında incelme var. Biraz da iç bacak çalışmalısın, onun dışında iyi görünüyorsun.
10 YorumlaGayet harika kilolu flan diyenler olur belki ama hicte degil tam bir sporcu fizigi
11 YorumlaSen hissediyosan görüyosan vardir cevrene sormayi dene birde onlar daha iyi anlar resimlerden anlasilmaz fazla
04 Yorumla
Soran+1 yılonları bıktırdım da 😔
Soran+1 yılneden kötü bir şey mi
+1 yılHangisi ilk hangisi son çözemedim kizma lütfen gerçekten çözemedim
14 Yorumla
Soran+1 yılturuncu olan ilk, neden kızayım yahu
Soran+1 yılgöbeğim gitti biraz belli olur diye düşünüyorum olmuyormuş demek ki
- +1 yıl
belli olmuyo mu diye kizabilirsin 🙂 yani gerçekçi olmak gerekirse aman aman bir fark yok ama insan kendisinde gram oynasa farkeder. Sen hissediyosan dogru yoldasındır. Bizimle 1-2 aylik degisimi paylassan daha guzel farkedilir.
Soran+1 yılteşekkürler 🌼🌼
Maşallah tatlım çalışmaya devam çok güzel gidiyor, yardım istersen PM atabilirsin. 2. Kademe antrenörüm.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEski manitan sen kilolusun diye senden ayrıldı diye düşün o zaman daha hızlı sonuç alırsın böyle tak kulaklığını salonda ac azer bülbül sen nasıl feleksin şarkısını bi ayda lokum olursun
01 Yorumla
Soran+1 yılQĞNDPEĞWÜWMDO
Evet var ama omuzların genişlemiş bayana yakıştıramıyorum geniş omuz
02 Yorumla
Soran+1 yılbenim omuzlarım zaten genişti ona yapacak bir şeyim yok kemik yapısı olarak da geniş omuzlarım
Zamanla daha iyi olucaktir başarılı devam ediyorsun karnını biraz içeri çekmişsin 🤭 ama belli
02 Yorumla
Soran+1 yılkarnımı ne kadar içeri çekebilirim ki göğüslerden dolayı diyorsan onlar zaten büyük maalesef amacım da onları küçültmek
Herbalife aktif yaşam koçuyum. Sonuç almak isteyen kişilere yardımcı oluyorum. Size de yardımcı olabilirim :)
00 Yorumla- Spor konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılkesinlikle super ve sakin birakma :)
zaten spor yapmayi rutin hale getirdiginde birakmak istesende birakamazsin :)00 Yorumla
+1 yılMükemmel bir ilerleme olmuş kesinlikle başaracaksın
10 Yorumla
+1 yılEvet bel bölgende etkisini göstermiş bir aya çok daha etkili sonuç alırsın diye düşünüyorum
00 Yorumla
+1 yılEtkisini göstermeye başlamış. İstikrarlı şekilde devam edersen dahada iyi olacaktır
00 Yorumla- Spor konusunda 461 cevap paylaştı.
+1 yılUfak tefek belki 1 2 kilo kadar incelmiş olabilirsin
00 Yorumla Evet fark var umarım istediğin vücut hatlarına sahip olursun başarılar
00 Yorumla
+1 yılDeğişim var evet ve vücut yapın çok çekici sadece göğüsler biraz şey
00 Yorumla
+1 yılHangi fotolar arasında değişim olması gerekiyor soldan sağa mı
00 YorumlaBence göstermiş.. Bu azimle güzel bir vücuda doğru ilerliyorsun.. Başarılar...
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılilla büyük mü olması lazım kasenin ne bu büyütme çabaları 🤦🏻♂️ abazalara yem olmaktan başka bir şey çabası değil
03 Yorumla
Soran+1 yılben büyük olmasını istemiyorum ki ne alaka ben squat falan yapmıyorum cardio ve üst bölge çalışıyorum
Cevap sahibi+1 yıl2 hafta sonra belli olur kolay değil kadında kas gelişimi
Soran+1 yılkas gelisimi değil kilo veriyorum şu anda ben de biliyorum
+1 yılVar var devam çalışmaya asla pes etme.
Yalnız hep aynada kendine bakma en az 15 günde bir bak00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEvet başlamış. Yeni başlamışsınız ama bırakmak yok; tam gaz devam!!!
00 YorumlaSana bir ders olsun motivasyonunu hayatında 1. Derece yakininda olsa paylaşma kimseye
01 Yorumla
Soran+1 yılaynen öyle yapacağım artık buradaki insanlar değişik
+1 yılbelinde incelme var helal devam
10 YorumlaOluyor oluyor devam et👍🏻
10 Yorumla
+1 yılBaşlamış gibi. Başarılar.
10 Yorumla
+1 yılevet biraz değişim yaşanmış gibi gözüküyor
10 YorumlaYağ oranı ölçen tartılarla daha sağlıklı karar verebilirsin
00 Yorumla
+1 yılBel, kalça ve diğer kısımlarda baya incelme var bakınca direk farkediliyor
00 Yorumla
+1 yılKilo vermişsin devam et biraz zaman sonrada vücut ta kilo olmaz ama eskisi gibi böyle iri durun
00 YorumlaÇalıştıkça gelişeceğinden şüphen olmasın, şu an aşırı bir fark yok.
00 Yorumla
+1 yılDalga geçenlere bakma motivasyonunu bozma devam et harika gidiyorsun bence
00 YorumlaEvet ama eski hali daha güzelmiş
13 Yorumla
Soran+1 yılteşekkür ederim 🌼
Başarılar
11 Yorumla
Soran+1 yılteşekkürler 🐣
+1 yılHangisi baslangic? Ve sonu
02 Yorumla- +1 yıl
? Bende motive edicemde hangisi baslangic
Soran+1 yılturuncu olan
+1 yılErkekler gene hiç şaşırtmadı
00 Yorumla
+1 yılOlmus bence
Daha dik ve dinç görünüyorsun00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılÇok düz vücut kalça kısmının biraz daha geniş belinin daha ince olması gerek o şekilde çalış
00 Yorumla
+1 yılEvet belli oluyor sıkılaşmışsın
00 Yorumla- Spor konusunda 595 cevap paylaştı.
+1 yılZamanla daha iyi olur istikrar önemli
00 Yorumla Başlamış çok iyi maşallah darısı başıma
00 Yorumla- Spor konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılHele bi 6 ay gecsin oyle bakmak lazim
00 Yorumla Snap ver de ekleyelim ahahaha
00 YorumlaEvet ilerleme var devam et
00 YorumlaSpordan once daha iyimis gbisin 😂😂
00 Yorumla
+1 yılevet kalçan ve göğüslerin güzelleşmiş
00 YorumlaKaç kg ne kadara düştün
00 Yorumla
+1 yılAcıları göğüslemişsin
00 YorumlaErkeklesmis gibi 😄😄
00 Yorumla
+1 yılYoo hala patates çuvalı gibidin