Önce bacak idmanını yapman gerekir zaten. Bacak idmanından sonrada kalçaya geçirip bitirebilirsin. Haftada iki defa iki bölgeyi bu şekilde çalışıyorum iyi verim alıyorum
Evde yapıyorum. bide şey bacak antrenmanları da kalçayı yoğun çalıştırıyor ya ondan dolayı sanki aynı bölge yine çalışıyor gibi hissettiğim için sordum
Squat vs ön bacağa vurur kalçaya o kadar değil. Diğer haraketler de vurur ama az o yüzden her zaman bacaktan sonra kalçayı eklemen mantıklı. Ben o şekilde büyüdüm. şu an iyiyim. Sende bu şekilde yapabilirsin
Ya dediğim gibi benim endişem şu bugün bacak günü yapacaktım ki you tube den antrenman açtım pamela reif ve kalça antrenmanında yaptığım hareketler vardı ve ismi LEG day olmasına rağmen sanki aynı bölge Yani Botty day yapıyor gibi hissettim. Benim için sorun yok aslında ama aynı yerde leg+booty antrenmanı yapıyorum sanki
Belki sen öyle hissediyorsan hangi YouTube’un izliyorsun bende bir kaç kişiyi izliyorum yaparken. Yaptığın haraketleri merak ettim YouTube linkini at istersen belki benzerini yapıyoruzdur
youtube.com/playlist Karın antrenmanı ve bacak antrenmanı için ekleme yapmam gerek kârın beni çok zorluyor. Bacak antrenmanı ise ertesi güne yapabildiğini bilmiyordum. Onu da eklerim yapacağım bir şeyler ve kendime uygun video olduğunda
Baktım hepsini zaten genel olarak birbirlerine yakın haraketleri yapıyor hacim sağlamaya yönelik haraketler senin bu aşamada bunları yapıp , kompleks sağlıklı karbonhidrat tüketmen lazım kalçayı bacağı dolgun hacimli yapman için. Eğer bu şekilde beslenme olmazsa çok yavaş ilerlersin
Örnek veriyorum yulaf sabahları tüket öğlen bulgur pirinç tüketebilirsin çok iyi. Protein olarak tavuk balık hindi alabilirsin. Yani kas gelişimi için 1.6-2 gr Alman lazım kilo başına bu da 100 grama geliyor ise mutlaka hesapla çünkü kas gelişimi için bu miktarı Alman şart
Protein alımımı düzene sokmaya başlamıştım ama kompleks karbonhidratı hiç hesaba katmamıştım... yulaf tüketeyim o kesin tamam hem protein hem karbonhidrat..
Bence en önemlisi güzel bir kalça bacak için kompleks karbonhidrat tüket önceliğin o olsun yoksa nasıl hacimleyeceksin o bölgeleri. Proteinle öyle kolay değil. Önce karbonhidrat
2-3 tabak Yemen mükemmel olur ilk etapta bir kaç ayda çok hacimlenirsin. Bu arada evde ipte atla ki yağ yaksın bir yandan. Şimdi kompleksler sağlıklı karbonhidratlar birde bunun kötü olanları var örnek fast food da. Aldığın veya yağlı bir yemekten aldığın karbonhidrat. Bu Arada haşlanmış patates de olur karbonhidrat oranı yüksek. Fiyatı da ucuz
Teşekkür ederim. birde şey alt vücut ve üst vücut ayrı çalışacağım galiba... Ben alt vücut antrenmanini rahat 1 buçuk saat yaparım da üst vücut karından dolayı çok zorlanıyorum 20 dk falan yapsam onu olur mu bi gün 1 buçuk saat bir gün 20 dk oluyo yani
Kalça gününden sonra mutlaka dinlenmelisin ve üst vücut çalışmalısın. Vücudun toparlanması için malt içecek içmek ayrıca önerimdir. Ayran, maden suyu, bira. Hangisini istersen? 👍😂
Yüklenme dinlenme (fazla tamlama denir) ilişkisini göz önünde tutarsak, bu kas oluşumunu engeller. Muhakkak dinlenmelisin. Aynı bölge üst üste çalışılmaz
Şöyle değişiyor. Genelde akşam kalça çalışırım sabah aç karna ABS çalışırım. Moduna bağlı yorulursam bir gün sonra yorulmazsam aynı gün olabilirm yani haftada 2-3 kere bir bölgeyi çalıştırmak yeterli bence