Spor Bu spor aletlerinden hangisi fit görünmeme daha çok katkı sağlar? Hangisini tercih etmeliyim? 1_Sebatkar Takip Et Xper 2 Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor 1 veya 1.30 saat biniyorum aralarında kararsız kaldım? Eliptik Bisiklet Koşu Bandı Bisiklet Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Bu spor aletlerinden hangisi fit görünmeme daha çok katkı sağlar? Hangisini tercih etmeliyim? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Kugun44 Takip Et Xper 5 Yaş: 23 +1 yıl Kardiyoyu ağırlıkla desteklemeyecksen fit görünmezsin. Sadece zayıflarsın 0 6 Yorumla 1_Sebatkar +1 yıl Ağırlık var bu ekstra Yorumla Kugun44 +1 yıl Kosu bandı en iyisi o zaman Yorumla 1_Sebatkar +1 yıl Öyle mi diğerlerinden iyi olmasının avantahı ne hocam Yorumla Kugun44 +1 yıl Daha fazla efor harcarsın. Ayriyeten eğim ayarı yaparak rampa yukarı koşusu yapabilirsin Yorumla 1_Sebatkar +1 yıl Anladım teşekkürler Yorumla Kugun44 +1 yıl Rica ederim Yorumla
Tatarçölü Takip Et Xper 3 Yaş: 32 +1 yıl Koşu bandı. 0 2 Yorumla 1_Sebatkar +1 yıl Teşekkürler Yorumla 1_Sebatkar +1 yıl Öyle mi diğerlerinden iyi olmasının avantahı ne hocam Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Kardiyoyu ağırlıkla desteklemeyecksen fit görünmezsin. Sadece zayıflarsın
Ağırlık var bu ekstra
Kosu bandı en iyisi o zaman
Öyle mi diğerlerinden iyi olmasının avantahı ne hocam
Daha fazla efor harcarsın. Ayriyeten eğim ayarı yaparak rampa yukarı koşusu yapabilirsin
Anladım teşekkürler
Rica ederim
Bisiklet
Koşu bandı.
Teşekkürler
Öyle mi diğerlerinden iyi olmasının avantahı ne hocam