Çin'in başkenti Pekin'de organize edilen 2022 Paralimpik Kış Oyunları bugün başladı! Toplamda 6 branşta, 78 yarış yapılacak ve oyunlar 13 Mart 'ta tamamlanacak.Siz izleyecek misiniz?
İzleyeceğim.
İzlemeyeceğim.
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
2022 Paralimpik Kış Oyunları bugün başladı! İzleyecek misiniz?
@linkerboy1991 hiç alakası yok.. çin i sevmiyorum. Ama madem büyük resmi konuşuyoruz elbette her mantıklı insan gibi Rus karşıtıyım. Ha Rus karşıtı olmak demek Amerikancı demek ise.. mecbursak evet.. keşke kendi kendimize yetebilecek büyük ve güçlü bur ülke olsaydık
@linkerboy1991 Rus kontrolünde yaptığın bir tesisin varsa.. sen sanıyor musun ki tesis yapıldığı zaman; kontrolünde yaptığın kişi sana onun tam bağımsızlığını verecek
@linkerboy1991 :) bırakalım bu ülkücü durumları.. onların hiç biri Türk değil.. evet Türkiye'ye halkın bir kısmının sempatisi olabilir ama Rus'lari seviyorlar ve aslında çoğu da Rus
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
26Cevap
Elbette izleyeceğim. Atletizm alanını merak ediyorum.
Atletizm mi? Kış olimpiyatlarında 🤔🤔
İşten güçten izleyemiyorum ki formula hayranı olduğum halde onu bile izleyemedim saldım artık hayatı zevklerin elimden kayıyor
İşten güçten fırsat bulursam karnımı doyurup anca uyuyorum paralimpik olimpiyatları benim karnımı da cebimi de doyurmuyor
Fırsatım oldukça belki izlerim. Bizim sporcular varsa zaman ayırırım.
Gönül isterdi ki izliyim lakin görevdeyim takip edemiyorum 🙄🙄
masumların ve ırkdaşlarımızın katili zalim bir devlete destek vermek istemiyorum
İzlenicek çok sey var hangisi senin için daha hayırlı onu izle zira gözlerinin günahından kurtulamassın gunahı en cok yapan gozler eller ve ayaklardır
p*rno dışında bi şey izlemem
Çin'de olduğu için hayır elbette izlemeyeceğim
Çin Rusyaya destek veriyor. Sen amerikanci birisin diye mı bu sitem?
@linkerboy1991 hiç alakası yok.. çin i sevmiyorum. Ama madem büyük resmi konuşuyoruz elbette her mantıklı insan gibi Rus karşıtıyım. Ha Rus karşıtı olmak demek Amerikancı demek ise.. mecbursak evet.. keşke kendi kendimize yetebilecek büyük ve güçlü bur ülke olsaydık
@nooralice bizim nükleer tesisimiz Rusya kontrolünde yapılıyor. Ne kadar karşıt olsak ta Rusyaya muhtaç durumdayız enerji bağımsızlığımız için.
@linkerboy1991 Rus kontrolünde yaptığın bir tesisin varsa.. sen sanıyor musun ki tesis yapıldığı zaman; kontrolünde yaptığın kişi sana onun tam bağımsızlığını verecek
@nooralice Niye vermesin ki Rusyada bile zaten 8 tane Türki cumhuriyet yaşıyor.
@linkerboy1991 :) bırakalım bu ülkücü durumları.. onların hiç biri Türk değil.. evet Türkiye'ye halkın bir kısmının sempatisi olabilir ama Rus'lari seviyorlar ve aslında çoğu da Rus
Koministlere tepkiliyim bu aralar,, izlemem.
Vakit bulursam izlerim
izleyemicem maalesef.
hayır izlemeyeceğim..
İzlemem
İzlemem
İzlemiyom cnmm yha
Rusya katılacak mı?
Keyifle izlerim
Hayır
Hayır izlemeyeceğim
boş işler
İzlemem