Geçen sene pandemiden dolayı ertelenen bu sene Tokyo Olimpiyatları 23 Temmuz ve 9 Ağustos tarihleri arasında gerçekleştirilecek. Türkiye'nin de 18 branşta 108 Milli sporcuyla katılacak. Gençlik ve Spor Bakanlığı, Tokyo 2020 Olimpiyat Oyunları açılış seremonisinde Ay yıldızlı bayrağımızı yüzme branşında yarışacak olan milli sporcular Merve Tuncel ve Berke Saka'nın taşıyacağını duyurdu. Tokyo 2020 Olimpiyat Oyunları'nı Trt Spor ve Trt Spor Yıldız ile Eurosport 1, Eurosport 2'den izleyebileyebilirsiniz.
Bütün sporcularımıza başarılar diliyorum, siz izleyecek misiniz?2020 Tokyo Olimpiyatları
2020 Tokyo Olimpiyatları başladı! Olimpiyatları izleyecek misiniz?
izlerim ama türkiye nin olimpiyat madalya sıralamasında ilk 5 de yer alacağına ümit etmiyorum kötü bir performans la geri döneceğiz. çünkü bu ülke dünya güreş şampiyonunu bile medyasında yer vermeyen bir ülke hak etmiyor çünkü
Bu olimpiyatlara İstanbul aday olmuştu ve vermemişlerdi keza Euro 2020ye de adaydık ve vermediler. Bizim ahımız tuttu sanki. İtalya, İspanya, Almanya, Fransa, Kanada, Amerika, İngiltere, Japonyadan başka ülke yok sanki dünyada. Bildiğim kadarıyla korona yüzünden japon halkı istemiyordu olimpiyat oyunlarını. Seyir zevki düşük bir olimpiyat bekliyorum. Seyirci olmadımı ruh da olmuyor. Basın ve sporcuları halk arasına salmıyorlarmış