İllaki şart değil. Her branşta yarışabilen sporcular çıkaran bir ülke olmak önemli. Her yerde iddiamız olmalı, altın olur olmaz. Sporcular üzerinde devlet tarafından büyük bir baskı olduğunu düşünüyorum. Kızlar Çini yendi Cumhurbaşkanı arıyor.. Bir dur, daha ilk maç.. O stresi kaldırabilmek kolay iş değil.
Voleybol diyem cahildir net cini yendin diye kupayi vermiyorlar sana brezilya var daha hepsini gectim abdyi 100sene yenemezsin sen cin 2016da hollandaya kaybedip sampiyon olmustu gereksiz sisirmeye gerek yok futbolda sampiyon fransayi yendik sonrasi malum gureste altin aliriz kesinlikle ama
Bizim genel olarak özgüven sorunumuz var maalesef şu an motivasyonumuz yerinde ve kadromuz iyi yenebilriz sonuçta onlarda insan makina değil bir set aldık mı bitti işleri
''ben yanilmam kolay kolay 20yildirda sporun icindeyim ozellikle abdyi yenmek imkansiz otesi bizim tarafimizdan '' bu mesajı yazan sensin :) yendi diye yine yenecek demiyorum. ama senin gibi boş boş imkansız ötesi de demiyorum. takip etmeden bilmeden ezbere sallama da rezil olma.
Tabi ki böyle bir istatistik var kimse inkar edemez zaten böyle bir istatistik var diye maça zor diye kafamızda kurarak çıkıyoruz biraz daha özgüvenli çıksak harika olacak yani
@norton360 Yaz kardesim 2. macta 1. yenilgi yukarda belirtmistim italya macini hani siz cok biliyorsunuz ya tek macta sampiyon yaptiniz sisirdiniz takimi en buyuk sorunumuz bu iste ogrenemediniz tek macta sampiyon olunmaz iyi gunler
Hazineden para tırtıklama Rüşvet ve iltimas ile işe alma İhaleye fesat karıştırma Demagoji ve algı yapmaca Kadına şiddet Güreş Halter Bir de belki judo, taekwondo
güreş mutlaka yanö özellikle hem serbest hem de grekoromen ağır sikletler kesin madalya alırız... onun dışında altın zor görünüyor ama cimnaztikte iddialıyız son yıllarda
evet eksik olduğumuz ve çalışmamız gereken yerler var ama gurur kırıcı şeyler yazmaya gerek yok, sonuçta ülkemizi temsil ediyorlar, onlar için en iyisini ummalıyız
@ebru_1999 yazdığım şeyi gurur kırmak küçük görmek vs anlamında yazmadım elbette. Sadece gerçekçi olmaya çalıştım çünkü biz hiçbir şeyin devamını getiremiyoruz. Umarım altın madalyayı alırız da hepimizi gururlandırır kızlar.