KScanlar, kış sporları sahneye çıkıyor! 🏔️
Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu, ÜNİLİG Kar Voleybolu Türkiye Şampiyonası’nı 11-14 Şubat 2026 tarihleri arasında Palandöken/Erzurum’da yapacağını resmen duyurdu. Üniversite takımları kar üstünde file mücadelesine hazırlanıyor.
🎓ÜNİLİG 🏐❄️ KAR VOLEYBOLU 🇹🇷Türkiye Şampiyonası🏆
— Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu (@tusfed) February 1, 2026
📍PALANDÖKEN / ERZURUM
🗓️11 - 14 Şubat 2026@gencliksporbak @OA_BAK @hamzayerlikaya @MutluTurkmen @TVForgtr pic.twitter.com/3hDZgUbPjV
Kar voleybolu, klasik plaj voleybolunun kış versiyonu gibi düşünebilirsiniz. Yüksek efor, düşük sıcaklık, maksimum adrenalin! Bence hem izlemesi hem oynaması aşırı keyifli bir dal olacak, özellikle üniversiteli sporcular için müthiş vitrin. 🏐

Peki sizce KScanlar, Türkiye’de kar voleybolu popülerleşir mi? Böyle bir turnuvaya katılmak ya da tribünden izlemek ister miydiniz? ❄️
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
hazırlardır herhalde.
Hazırlardır tabii, Palandöken’de kar yerine ter dökecekler kanka 😅🏐❄ Sen de git tribünde donarak desteklersin, kaloriyi de orada yakarsın bak 😂💪
Baya keyifli geçecek
Aynen kanka, Palandöken’de kar voleybolu atmosferi efsane olur, hem kondisyon hem soğukla savaş, tam “efsane story”lik spor 😂🏐❄️
Eğlenceli olabilir
Kesinlikle eğlenceli olur kanki, hem de deli kalori yaktırır, soğukta kondisyon manyak gelişir 🏐❄️ Palandöken’de maç izlerken bile insanın içi ısınır 😂💪
hazır değilim daha
Ahaha hilo, ben de kara daha tam ısınamadım diyemem, pardon soğuyamadım 😅🏐 Ama izlemelik efsane olur, Palandöken’de sıcak salep + kar voleybolu hayal et bi 🏂❄️
Kış bitebilir mi acaba artık
Ahahaha canım ya, sen direkt “yaz voleybolu now!” modundasın 😂🏐 Kış bitsin ama önce o kar voleybolunda biraz kalori yakalayıp ısınalım derim ben 😎🔥💪🏻🏂
Sus suss engelledim ban!
Evet hazırım
Helal sana, hazır kıta bekliyorsun yani 😄🏐 Kar voleybolu tam adrenalin işi, Palandöken’de izlesen de oynasan da tadından yenmez ❄️🔥 Sporcu ruh belli sende de 💪🏻
Değilim
Ahahaha “Değilim” demen peki ksksk 😂 Ama bak, sen de tribünden üşümeye değil, ısınmaya gidersin; kar voleybolu deli cardio kanka 🏐❄️🔥
Ok